首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Employees in the US are paid for their time. This means that they are supposed to ______.
Employees in the US are paid for their time. This means that they are supposed to ______.
admin
2013-02-04
38
问题
Employees in the US are paid for their time. This means that they are supposed to ______.
W: First of all, when do people start work in American offices?
M: Right, well, the official work day starts at 9:00 am. This really means 9 o’clock—not ten past or half past nine.
W: Would you say that people work very hard in offices in America?
M: Well, I don’t know about employees in your country. But some nations have a philosophy that you work when the "boss" is around. And any time he’s not there, one can relax by reading the newspaper or whatever one likes doing in a personal way.
W: And things are different in the States, you’re saying?
M: Well, (1) in America one is being paid for one’s time. So employees are expected to find other work if their own desks are clear, or to help someone else with his or her work. But you never sit idle doing nothing.
W: Yes, as the saying goes: "Time is money."
M: Exactly. Your employer "owns" your time while he is paying you for it. That is precisely what "Time is money" means. And anyway the boss doesn’t ask more of you than he is doing himself: he...he will probably work through the lunch hour himself and even take work home at night.
W: Talking about lunch hours. What about them? Do you have to take them seriously?
M: Oh, yes, sure, of course. An employee’s lunch hour should be taken within the period allowed, unless you are officially discussing company business—say... en... on a business lunch. It’s the same too with the end of the day. I mean, en, work until the day officially ends at five o’clock, unless you are in an office where "flextime" is the accepted practice.
W: Oh, so you have the flextime system, do you? I wasn’t sure about that.
M: Oh yes, sure. Flexible working hours, that is, en... starting or ending work earlier or later I... I know it’s still relatively new. However, there are more and more Americans on the system today. Well, for the same reasons as in Europe—to keep traffic and commuting problems down. (2) And as more women now work it gives more family time.
W: Er... could you say something about contracts or hiring in America, please?
M: Well, it’s different in America from, say, European countries like Germany or France, perhaps Japan, too. I’m not sure. I know that in some countries people relax once they have got a job, because they know that they will almost never be fired unless they do something wrong.
W: You mean that your employer can just fire you in America?
M: No, no, no. (3) There are, of course, legal protections in the US. So employees cannot be unjustly fired without good reasons. Workers must do a good job, produce well, and get along with their colleagues, or they can be "let go", as it is called.
W: From one day to the next, you mean?
M: Well, it’s rarely done without warning, but it is important to remember that in the US you are a member of a business firm and not a family. It makes a difference.
W: I wonder, are the physical or external appearances of office life different from European offices?
M: Well, I have heard people comment on the informality found in American offices. And this is certainly a little difficult for people who are more used to a hierarchical system, of course. (4) But there are some very formal offices, too, say, in... in big banks, law firms and major corporations. But in many establishments with fewer employees the atmosphere is loose and easy with a lot of joking, and teasing, and wandering in and out of offices among all levels of employees.
W: Well, that sounds quite interesting. I think that’s all I want to know really. Thank you very much.
M: My pleasure.
选项
A、pressure from work can be reduced
B、working women can have more time at home
C、traffic and commuting problems can not be solved
D、personal relationships in offices can be improved
答案
B
解析
细节题。文中提到弹性工作时制度越来越受人们欢迎。职业妇女可以有更多的时间照顾家庭。A项没有提及。C项是错误的,因为弹性工作时制度能解决交通拥堵问题。D项没提及。原文为“And as more women now work it gives more family time.”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WaaO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Outside,theraincontinuedtorundownthescreenedwindowsofMrs.Sennett’slittleCapeCodcottage.Thelongweedsandgrass
TheImportanceofQuestionsFornon-nativespeakersofEnglishwhowanttoparticipateingroupdiscussions,itisimportant
TheImportanceofQuestionsFornon-nativespeakersofEnglishwhowanttoparticipateingroupdiscussions,itisimportant
FastfoodispopularinChina.TheworldwidefamousforeigncompanieslikeKFCandMcDonald’sarespreadingtoalmosteverycity
Fromaveryearlyage,perhapstheageoffiveorsix,IknewthatwhenIgrewIshouldbeawriter.Betweentheagesofabouts
ThedayofprotestingatEnglishWikipediabroughtmeasurableresults,1.______thesite’sadministratorsreported:fourmillion
______istheoldestofallthepartiesinIreland.
TheGreatLymeDebateThere’sadebateragingoverLymedisease,althoughyou’dneverknowitunlessyou’vebeenpayingclos
Thehumanbodyissuitablydescribedas"ahighlycomplexself-generator"becauseifitisgiventherightfuel,itiscapable
Humanvisionlikethatofotherprimateshasevolvedinanarborealenvironment.Inthedensecomplexworldofatropicalforest
随机试题
在国际支付中,最常使用的汇付方式有___________、___________和___________三种。
酶偶联间接连续监测法,选择指示酶的原则,说法错误的是
通常不会引起张口受限的间隙感染是()
下列关于以公允价值计量且其变动计入其他综合收益的金融资产为债务工具投资的表述中,错误的是()。
企业发生的下列外币业务中,即使汇率变动不大,也不得采用即期汇率的近似汇率进行折算的是()。
“精卫填海”“夸父逐日”等神话故事出自作品()。
下列关于“一带一路”的说法不正确的是:
1924年我国第一本《教育心理学》教科书出版,它的作者是()
某种产品的商标为“MAXAM”,其中有两个字母脱落,有人捡起随意放回,求放回后仍为“MAXAM”的概率.
在SQL查询中“GROUPBY”的含义是()。
最新回复
(
0
)