首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
From good reading we can derive pleasure, companionship, experience, and instruction. A good hook may absorb our attention so co
From good reading we can derive pleasure, companionship, experience, and instruction. A good hook may absorb our attention so co
admin
2012-05-06
37
问题
From good reading we can derive pleasure, companionship, experience, and instruction. A good hook may absorb our attention so completely that for the time being we forget our surroundings and even our identity. Reading good books is one of the greatest pleasures in life. It increases our contentment when we are cheerful, and lessens our troubles when we are sad. Whatever may be our main purpose in reading, our contact with good books should never fail to give us enjoyment and satisfaction.
With a good book in our hands we will never be lonely. Whether the characters portrayed are taken from real life or are purely imaginary, they may become our companions and friends. In the pages of books we can walk with the wise and the good of all lands and all times. The people we meet in books may delight us either because they resemble human friends whom we hold dear or because they present unfamiliar types whom we are glad to welcome as new acquaintances. Our human friends sometimes may bore us, but the friends we make in books need never weary us with their company. By turning the page we can dismiss them without any fear of hurting their feelings. When human friends desert us, good books are always ready to give us friendship, sympathy, and encouragement.
One of the most valuable gifts bestowed (给予) by books is experience. Few of us can travel far from home or have a wide range of experiences, but all of us can lead varied lives through the pages of books. Whether we wish to escape from the seemingly dull realities of everyday life or whether we long to visit some far-off places, a book will help us when nothing else can. To travel by book we need no bank account to pay our way, no aircraft or ship or train to transport us; no passport to enter the land of our heart’s desire. Through books we may experience the thrill of hazardous adventures without danger.
We can climb lofty mountains, brave the perils of an Antarctic winter, or cross the scorching sands of the desert, all without hardship. In books we can visit the studious of Hollywood, mingle with the gay throngs along Parisian boulevards (林荫大道) , join the picturesque peasants in an Alpine village or the kindly natives on a South Sea island. Indeed, through books the whole world is ours for the asking. The possibilities of our literary experiences are almost unlimited. The beauties of nature, the enjoyment of music, the treasures of art, the triumphs of architecture, the marvels of engineering, are all open to the wonder and enjoyment of those who read.
What do we learn from the first paragraph?
选项
答案
Enjoyment and satisfaction can be achieved by reading good books
解析
(第一段主要讲读书的益处,最后一句话总结说Whatever may be our main purpose inreading,our contact with good books should never fail to give us enjoyment and satisfaction.。概括来说就是Enjoyment and satisfaction can be achieved by reading good books.。)
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WyVK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A、Parentsshouldspendmoretimewiththeirchildren.B、Childrenshouldbetakencareofbybothparents.C、Noteveryfamilycou
A、Haveagoodviewofthecountryside.B、Goforacigarette.C、Getsomethingtodrink.D、Takeabath.D女士认为乘火车的优点是可以观赏乡村风光;男士称在火
EffectiveAssignmentsUsingLibraryandInternetResourcesSet【T1】________andmakethemcleartostudents.developas
________thetruth,hewouldn’thavelentheranymoney.
Theclubwill________newmembersthefirstweekinSeptember.
A、57600FrenchFrancs.B、57600SwissFrancs.C、$57,600.00D、?57600.B根据原文可知,双方约定15台隧道钻孔机售价为每台57600瑞士法郎且是欧洲主要港口的离岸价,故答案为B。此句中FOB
AmericanChildrenRaisingToAmericans,thegoalofparentsistohelpchildrenstandontheirowntwofeet.
A、Itisarelaxedcountry.B、Thereisnotanyfauxpas.C、Ithasmanyspecialtaboos.D、TherearemanyFrenchterms.A原文中,男士说美国是
—Excuseme,______?—Yes.That’soneglassofwhitewine,onemineralwaterandonesandwich.Tenpounds,please.—Thanks.Isse
随机试题
阅警是以公安机关人民警察队伍接受检阅的形式,充分展现公安机关人民警察(),是人民警察队伍正规化建设的重要举措。
一头奶牛,5岁,最近表现转圈运动,触诊额骨变薄、松软,皮肤隆起。该病最有效的治疗措施是
以下关于生脉饮的说法正确的是
2013年6月5日,甲公司股东会通过决议增加公司注册资本;2013年6月15日,各股东认缴的出资额全部到账;2013年6月20日,受托会计师事务所出具了验资报告:2013年6月25日,甲公司就该事项办理了工商变更登记。根据税收征收管理法律制度的规定.该公司
某公司有关A材料的相关资料如下:(1)A材料年需用量3600件,每日送货量为40件,每日耗用量为10件,单价20元。一次订货成本30元,单位储存变动成本为2元。求经济订货批量和在此批量下的相关总成本。(2)假定A材料单位缺货成本为5元,每日耗用
某宾馆一层客房比二层客房少5间,某旅游团48人,若全安排在第一层,每间4人,房间不够,每间5人,则有房间住不满;若全安排在第二层,每间3人,房间不够,每间住4人,则有房间住不满,该宾馆一层有客房多少间?
给定资料1.近年来,随着国家和地方政府对扶贫攻坚的政策扶持及资金投入力度越来越大,被曝光的涉及扶贫领域的腐败案例不断涌现,扶贫领域俨然已经成为腐败的“重灾区”。扶贫资金被人“惦记”,和其监管难有很大关系。从横向上看,扶贫资金来源过多,多头管理,往往涉及
PDCA循环的基本主张是什么?请结合管理实例来解析PDCA循环过程。
下列行为中,应当认定为无效的是()。
模块A、B和C包含相同的5个语句,这些语句之间没有联系,为了避免重复,把这5个模块抽取出来组成模块D。则模块D的内聚类型为_______内聚。
最新回复
(
0
)