首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Seeing the wreck for the first time, under the great arc of a sunny sky on that level shore, I was initially struck by its remot
Seeing the wreck for the first time, under the great arc of a sunny sky on that level shore, I was initially struck by its remot
admin
2010-01-15
39
问题
Seeing the wreck for the first time, under the great arc of a sunny sky on that level shore, I was initially struck by its remoteness. Here was the focus of those weeks of discussion, of seemingly endless careful planning: a slightly projecting, elongated outline.
The warmth of the day meant that many holiday-makers were about, and our equipment rapidly attracted them to the site, unmistakable with its brilliant orange marker, each attached to a steel post. These posts marked off the four corners of our working area, and were linked by a rope to keep it clear of curious sightseers.
Many structural features of the wreck which would normally have been visible were obscured by the sand, which was not only right up to but even above the upper gun deck. We went to work immediately when the first low tide made a start possible, and set up our basic survey line running down the middle of the wreck from bow to stern. As we set about measuring the sides of the ship in their relation to the survey line, the "Amsterdam" emerged as a vessel of substance, and more so when the members of the team had scoured her aged timbers free from mussel shells and seaweed.
All this activity attracted an increasing number of sightseers, whose interest was natural and welcome, since the more people who were moved to understand what we were about, the better it was for archaeology in general and for the future preservation of the "Amsterdam" in particular. However, there were also predatory souvenir hunters who were most disappointed by our merely taking elaborate measurements, with no apparent intention of digging up more objects.
The passage suggests that the "Amsterdam" had been a______.
选项
A、submarine
B、warship
C、fishing boat
D、passenger liner
答案
B
解析
本题可直接将A、C、D三项排除,因为文中提到了“gun deck”,由常识可知,渔船和客船不应有“gun deck”,潜水艇即使有武器,也不存在“甲板”之类的东西。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XPnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PASSAGETHREEWhatdoes"menace"meaninParagraph1?
A、Usingthemdoesn’timpactanythinginyourlife.B、Usingthemslightlyimpactsyourlife.C、Usingthemgreatlyimpactsyourli
Inmanycountries,whenpeoplegivetheirname,theyrefertothemselvesusingtheirlastnameorfamilyname.IntheUnited
TenBadListeningHabitsI.CallingtheSubjectDull—Goodlistenerswillhuntforsomething【T1】______II.【T2】______th
Thereareseveralpossiblerelationshipsbetweenlanguageandsociety.Oneisthatsocialstructuremayeitherinfluenceordet
PeoplewhohaveInternetaccessathomearemorelikelytobeinarelationship,withtheWebgaininginimportanceasameetin
Inatimenotsolongagoorfaraway,eatingfamilydinner,connectingwithyourspouseaftertuckingthechildrenintobedor
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
DecadesbeforetheAmericanRevolutionof1776,JesseFish,anativeNewYorker,retreatedtoanislandoffSt.Augustine,Flori
LocalgovernmentinBritainistheresponsibilityofelectedlocalauthorities,whichprovidelocalservicesunderspecificpowe
随机试题
A.四环三萜皂苷B.五环三萜皂苷C.甾体皂苷D.强心苷E.氰苷人参皂苷Rb1属于()。
简述在市场经济条件下建立、健全行政指导制度的必要性。
可用于肠热下利的方剂有
(2006)如图1-3—43所示对称三相电路,线电压380V,每相阻抗Z=(18+j24)Ω,则功率表的读数为()。
室内给水金属管道立管管卡的设置要求,正确的是()。
下列各项属于应收票据对账内容的是()。
下列对气候与城市规划的描述错误的是()。
“CD机”是(),也叫外来词。
设A为三阶矩阵,α1,α2,α3是三维线性无关的向量组,且Aα1=α1+3α2,Aα=5α1-α2,Aα3=α1-α2+4α3.(Ⅰ)求矩阵A的特征值;(Ⅱ)求可逆矩阵Q,使得Q﹣1AQ为对角矩阵.
Itishardlysurprisingthatsomethingcalleddarkenergyishardtostudy.Itisimportant,though.Ifitexistsatall,itmak
最新回复
(
0
)