首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to statistics, in 2007 more than 6,000 children were expulsed (开除) from US schools for bringing guns and bombs to scho
According to statistics, in 2007 more than 6,000 children were expulsed (开除) from US schools for bringing guns and bombs to scho
admin
2023-03-13
43
问题
According to statistics, in 2007 more than 6,000 children were expulsed (开除) from US schools for bringing guns and bombs to school.
The US Department of Education gave a report to the expulsions as saying handguns accounted for 58 percent of the 6,093 expulsions in 2003-2004, against 7 percent for rifles(步枪) or shotguns and 35 percent for other types of firearms. " The report is a clear sign that our nation’ s public schools are cracking down(严惩) on students who bring guns to school," Education Secretary Richard Riley said in a statement. " We need to be strong-minded about keeping guns out of our schools and do everything to keep our children safe. " In March 2004, an 11 years old boy and 13 years old boy using handguns and rifles shot dead four children and a teacher at a school in Jonesboro, Arkansas. In October, two were killed and seven were wounded in a shooting at a Mississippi school. Two months later, a 14 years old boy killed three high school students and wounded five in Dasucah, Kentucky. Most of the expulsions, 56 percent, were from high schools, which have students from about age 13. 34 percent were from junior high schools and 9 percent were from elementary schools, the report said.
The main idea of the second paragraph shows us________.
选项
A、some examples of shooting in US schools
B、the American’ s feeling
C、some famous schools
D、that some teachers were killed by students
答案
A
解析
事实细节题。题干意为“文章第二段主要说明了什么。”从文章的第二段我们可以发现作者通过几个血腥的例子向读者证明了由于枪支的管制不严,所引起的严重后果。所以本题的正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Xd0D777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
设A,B为n阶矩阵,且A,B的特征值相同,则().
Theeconomiccontrolsimplementedduringthesecondworldwarmaketoday’srestrictionsonrestaurantsandfootballstadiumsloo
SowhyisGooglesuddenlysointerestedinrobots?That’sthequestioneveryone’saskingafteritemergedthismonththatthein
SowhyisGooglesuddenlysointerestedinrobots?That’sthequestioneveryone’saskingafteritemergedthismonththatthein
ThespeakerthinksthattobeateacherismoredifficultthantobethepresidentoftheNEA.
ThespeakerthinksthattobeateacherismoredifficultthantobethepresidentoftheNEA.
NipponexElectrics
Whatisthespeaker?
随机试题
更有助于发展学生的分析问题、解决问题能力的护理方式是【】
我国实施可持续发展战略的主要措施是()
孕40周新生儿,出生时由口鼻排出部分肺内液体其余经血管及淋巴管吸收的肺液约占
患者,女,62岁。有多年糖尿病史,左眶下间隙感染1周,肿胀,疼痛明显。该患者疼痛的原因是
关于缺铁性贫血,下列说法正确的是
在Excel2003中,单元格默认右对齐的是()。
英国研究各类精神紧张症的专家们发现,越来越多的人在使用Internet之后都会出现不同程度的不适反应。根据一项对10000个经常上网的人的抽样调查,承认上网后感到烦躁和恼火的人数达到了三分之一,而20岁以下的网迷则有44%承认上网后感到紧张和烦躁。有关专家
根据侵权责任法的相关规定,下列说法正确的是()
prototext
A、 B、 C、 C
最新回复
(
0
)