首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Psychologists have known for a century that individuals vary in their cognitive ability. But are some groups, like some people,
Psychologists have known for a century that individuals vary in their cognitive ability. But are some groups, like some people,
admin
2017-01-12
56
问题
Psychologists have known for a century that individuals vary in their cognitive ability. But are some groups, like some people, reliably smarter than others? In order to answer that question, we grouped 697 volunteer participants into teams of two to five members. Each team worked together to complete a series of short tasks, which were selected to represent the varied kinds of problems that groups are called upon to solve in the real world. One task involved logical analysis, another brainstorming; others emphasized coordination, planning and moral reasoning.
Individual intelligence, as psychologists measure it, is defined by its generality: People with good vocabularies, for instance, also tend to have good math skills, even though we often think of those abilities as distinct. The results of our studies showed that this same kind of general intelligence also exists for teams. On average, the groups that did well on one task did well on the others, too. In other words, some teams were simply smarter than others.
We found the smartest teams were distinguished by three characteristics. First, their members contributed more equally to the team’s discussions, rather than letting one or two people dominate the group. Second, their members scored higher on a test called Reading the Mind in the Eyes, which measures how well people can read complex emotional states from images of faces with only the eyes visible. Finally, teams with more women outperformed teams with more men. This last effect, however, was partly explained by the fact that women, on average, were better at "mindreading" than men.
In a new study, we replicated these earlier findings. We randomly assigned each of 68 teams to complete our collective intelligence test in one of two conditions. Half of the teams worked face to face. The other half worked online, with no ability to see any of their teammates. We wanted to see whether groups that worked online would still demonstrate collective intelligence, and whether social ability would matter as much when people communicated purely by typing messages into a browser.
And they did. Online and off, some teams consistently worked smarter than others. More surprisingly, the most important ingredients for a smart team remained constant regardless of its mode of interaction: members who communicated a lot, participated equally and possessed good emotion-reading skills.
The best title for the passage may be______.
选项
A、How to Develop a Smarter Team
B、Why Some Teams Are Smarter Than Others
C、The Characteristics of Smarter Team
D、What Factors can Affect a Team
答案
B
解析
主旨题。本文共有五段,涉及两个实验研究,通过实验,文章指出优秀团队之所以优秀的原因:充分交流,平等参与,读心能力强。故B项“为什么一些团队比其他团队更聪明”符合题意,为正确答案。A项“如何培养聪明团队”和D项“什么因素对团队有影响”均不能概括文章大意。C项“聪明团队的特征”,没有涉及与其他团队的比较,所以排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YEEZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
There’sahugehoo-hainAmericaaboutanarticlepublishedonthebusinesswebsiteForbes.com.Itstartsofflikethis:"Guys:
Summerwas,forawhile,achild’stime,conferringaninviolaterighttolaziness.Itwasaformofeducationthathadnothing
Summerwas,forawhile,achild’stime,conferringaninviolaterighttolaziness.Itwasaformofeducationthathadnothing
Itwassupposedtobethenew-mediaelection.E-mail,blogging,socialnetworkingandtweetingwereexpectedtosurgeinimporta
Theyare"financialweaponsofmassdestruction,"toquotethefamousinvestorWarrenBuffettashesurveyedthemorning-afterd
Women’sfertilityisdeterminedinlargepartatbirth.Theyarebornwiththeirtotalnumberofreproductivecells,whichnorma
Ifyouhavehighbloodpressure,you’reingood【C1】______.Hypertensionaffects67millionAmericans,includingnearlytwo-third
Ifyouhavehighbloodpressure,you’reingood【C1】______.Hypertensionaffects67millionAmericans,includingnearlytwo-third
Thistimelastyearthreeoutoffour16to24-year-oldswerewearingthewhitebandofMakePovertyHistory.Whateverthecampa
Accordingtoanewresearch,dreamingaboutsomethingyou’velearnedmayactuallybeanindicatorthatyourmemoryisworkingov
随机试题
张某系某基层法院陪审员,可以参与审判下列哪些案件?(卷二真题试卷第74题)
Medicalstudiesshowthatonlytwotofivepercentoftheobesemanagetoshedunwantedpoundspermanently.Therest,afterinte
对于压力感受性反射的描述,恰当的是
A.改变宫腔内环境,妨碍受精卵着床B.杀精子或改变精子功能C.抑制排卵D.改变宫颈粘膜性状,不利于精子穿透E.阻止精子进入宫腔
某500kV架空送电线路中,一直线塔的前侧档距为440m,后侧档距为560m,相邻两塔的导线悬点均高于该塔,下面的说法()是不正确的。
下列选项中,不属于《保险营销员管理规定》中规定的保险营销员应当向客户明确说明的信息的是( )。
下列关于期货交易所的解散情形,表述错误的是()。
1998年,下列四个国家中,哪个国家石油消费量最小?()
FromPonzitoMadoff Theyearwas1920.ThecountrywastheUnitedStatesofAmerica.Theman’snamewasCharlesPonzi.Ponzi
Socialdistancemay【66】af______howopenlyemployeesspeakabouttheirwork.Peopleofthesame【67】r______maytalkfranklytoone
最新回复
(
0
)