首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Many of us have found ourselves trying to explain to friends and colleagues that, no, business travel isn’t as fun and glamorous
Many of us have found ourselves trying to explain to friends and colleagues that, no, business travel isn’t as fun and glamorous
admin
2022-04-20
65
问题
Many of us have found ourselves trying to explain to friends and colleagues that, no, business travel isn’t as fun and glamorous as it seems. Finally, there could be proof to back this up. Researchers at the University of Surrey, in Britain, and Linnaeus University, in Sweden, have published a new study highlighting what they call "a darker side of hypermobility. " The researchers warn, "whilst aspects of glamorisation in regard to mobility are omnipresent in our lives, there exists a worrying silence with regard to its darker side.
The study, which synthesises existing research on the effects of frequent travel, finds three types of consequence: physiological, psychological and emotional, and social. The physiological ones are the most obvious. Jet lag is the suffering travellers know best, although they may not anticipate some of its more terrible, if rarer, potential effects, like speeding ageing or increasing the risk of heart attack and stroke. Then there’s the danger of exposure to germs and radiation -people who fly more than 85,000 miles a year exceed the regulatory limit for exposure to radiation. And finally, of course, business travellers tend to get less exercise and eat less healthily than people who stay in place.
The psychological and emotional toll of business travel is more abstract, but just as real. Frequent flyers experience "travel disorientation" from changing places and time zones so often. They also suffer mounting stress, given that "time spent travelling will rarely be offset through a reduced workload, and that there may be anxieties associated with work continuing to accumulate whilst away. " Due to the absence from family and friends, "hypermobility is frequently an isolating and lonely experience," the authors write. The accumulated impact can be substantial.
Finally, there are the social effects. Marriages suffer from the time apart, as does children’s behaviour. What is more, relationships tend to become more unequal, as the partner who stays at home is forced to take on more domestic duties. There’s a gender disparity here, since most business travellers are men. Friendships also fray, as business travellers often " sacrifice local collective activities and instead prioritise their immediate families when returning from trips. "
Of course, these impacts are comforted by the fact that they fall disproportionately on a segment of the population that is already doing rather well. The "mobile elite" tend to have higher incomes and access to better health care than the population at large.
These may be problems of the very few people, though, they’re real enough regardless. By all means feel jealous of acquaintances’ Instagram photos of exotic meals and faraway attractions. But harbour a small amount of concern as well.
From Paragraph 3 we can learn that business travellers tend to face increasing stress because________.
选项
A、they have to change places and time zones frequently
B、they are always given less time and more difficult task
C、their jobs is often accumulated during their travel
D、their family and friends can’t understand them
答案
C
解析
本题是细节题。根据题干定位至第三段。该段第三句指出,他们也承受着不断增加的压力,因为“在旅行中所花费的时间很少能通过减少工作量来抵消,而离开期间不断累积的工作还可能会带来更多的焦虑”。可知,商务旅行者往往会面对不断增加的压力是因为“他们的工作经常会在出差期间堆积起来”。故答案选C。A项“他们不得不经常更换所在地点和日寸区”在第三段中并未提及这会导致压力的增加,故排除;B项“他们面对的是更少的工作时间和更困难的工作”是对第三句内容的错误理解,故排除;D项“他们的家人和朋友不能理解他们”在文中并未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YFi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Thesentence"Aftereachrainshower,anotherInternetmillionairesprangup"(Paragraph1)means______.Wecanlearnfromthe
Theremarkableprogressofscienceandtechnologyinthe20thcenturyhasbroughtenormousbenefitstohumankind.Longandhealt
Idon’tlikefootball,butsomepeopleare______aboutit,whichisbeyondmycomprehension.
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom—awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
RaeandBruceHostetlernotonlyworkveryhard,theyalsorelaxjustaswell.NumerousvacationshelpthesuburbanIndianapolis
随机试题
阅读《寡人之于国也》中的一段文字,回答下列问题:孟子对日:“王好战,请以战喻。填然鼓之,兵刃既接,弃甲曳兵而走,或百步而后止,或五十步而后止,以五十步笑百步,则何如?”曰:“不可,直不百步耳,是亦走也。”曰:“王如知此,则无望民之多于邻国也。”
桂枝汤主治证候有
患者25岁,闭经56天,验尿HCG阳性,B超为宫内孕,但发现右卵巢囊性肿物直径5cm,内见密集光点。妇科检查肿物活动,囊性感,血肿瘤标记物未见异常,下一步处理哪项最合适:
在处方书写中,“请取”可用英文缩写为
心理评估常用的方法不包括
根据《人民币银行结算账户管理办法》的规定,银行对一年未发生收付活动且未欠开户银行债务的单位银行结算账户,应通知单位自发出通知之日起30日内办理销户手续,逾期视同自愿销户,未划转款项作为银行营业外收入处理。()
按联结的基础产品分类,可将结构化金融衍生产品分为()。
根据《政府采购法》的规定,下列各项中,属于招标采购中出现的应予废标的情形有()。
历史教师优化教学内容的具体目标指什么?
一个直角三角形的三条边分别是3厘米,4厘米,5厘米(如图),如果以它的最长边为轴旋转一周,求旋转后所形成图形的体积.(π取3计算)
最新回复
(
0
)