首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following statements is TRUE?
Which of the following statements is TRUE?
admin
2013-06-03
41
问题
Which of the following statements is TRUE?
The UN eased its ban on the ivory trade, permitting just over 30 tons from Namibia and Zimbabwe to be sold to Japan. The two African countries, which argue that they have more elephants than their land can sustain, are to use "substantial sums" from the sales for conservation and community development projects. The ivory to be sold comes from the tusks of elephants that have been culled or shot legally by hunters, rather than from the illegal poaching that prompted the ban in 1989. Botswana, which is close to meeting the UN’s anti-poaching standards, is expected to receive similar export permission in the near future.
选项
A、In some African countries, there are more elephants than can be fed.
B、Large numbers of elephants are killed as the trade of ivory thrives.
C、Trading of ivory in every African country is permitted.
D、Japan is the biggest country to import ivory.
答案
A
解析
本题测试对细节内容的理解能力。根据文中“they have more elephants than their land can sustain”可以得出正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YVQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Withgreateffortsofthepeace-lovingpeopleallovertheworld,Iraq______thewar.
CaliforniansandNewEnglandersspeakthesamelanguageand______bythesamefederallaws.
TheAmericansocietyis______anexceedinglyshakyfoundationofnaturalresources,whichisconnectedwiththepossibilityofa
Thedeanofourdepartmentproposedthatallthestudents______atthereceptionthisafternooninordertomeettherepresentat
Thetranslatormusthaveanexcellent,up-to-dateknowledgeofhissourcelanguages,full【C1】_____inthehandlingofhistarge
Onlinesocialnetworksaremassivelyinfluential,yetweunderstandverylittleabouttheimpacttheyhaveonourbrains.Recent
Theyallreturnedtothevillage,______thattheclangerwasover.
Allherenergiesare______uponherchildrenandsheseemstohavelittletimeforanythingelse.
In2006,ImadeacommitmenttograduallygiveallofmyBerkshireHathawaystocktophilanthropicfoundations.Icouldn’tbeha
Iwasexpressingsome______andwonderathergoodfortune.
随机试题
中国科学家正在沿海省份大面积试验用海水(seawater)灌溉农作物,以供养众多的人口,这些人口正面临土地匮乏、淡水(freshwater)短缺的压力。中国人口约占世界总人口的五分之一,而耕地面积只占世界耕地面积的七分之一。假如能够普及海水灌溉技术的话,那
国际货币基金组织的最高决策机构是【】
1973年在湖南长沙巾马王堆三号汉墓出土的医学帛书中,有两种古代经脉的著作。
患者女性,22岁,诊断为双上肺继发型肺结核,痰涂片阳性。予四联抗结核药物治疗,其联合用药的目的是
根据《中华人民共和国物权法》的规定,下列各类物权中,属于用益物权的是()。
工程造价指数一般按()不同分类。
《义务教育体育与健康课程标准(2011年版)》实施建议中提出,具体学习目标制定一般应该划分为三个部分,即条件、行为和标准。()
童话《金色的房子》描写房子的句子“红的墙、绿的窗,金色的屋顶亮堂堂”,在作品中多次出现,让幼儿体会到文学语言的生动、优美。这体现文学作品的()。
在下列何种情形中,乙构成不当得利?()
SolarPowerThesunis【T1】______.It【T2】______.People【T3】______to【T4】______.Activesolarenergy【T5】______to【T6】_____
最新回复
(
0
)