首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Coincident with concerns about the accelerating loss of species and habitats there has been a growing appreciation of the import
Coincident with concerns about the accelerating loss of species and habitats there has been a growing appreciation of the import
admin
2013-01-12
36
问题
Coincident with concerns about the accelerating loss of species and habitats there has been a growing appreciation of the importance of biological diversity from the number of species in a particular ecosystem to the health of the Earth and human being. Much has been written about the diversity of terrestrial organisms, particularly the exceptionally rich life associated with tropical rain-forest habitats. Relatively little has been said, however, about diversity of life in the sea even though coral reef systems are comparable to rain forests in terms of richness of life.
An alien exploring Earth would probably give priority to the planet’s dominant, most distinctive feature—the ocean. Humans have a bias toward land that sometimes gets in the way of truly examining global issues. Seen from far away, it is easy to realize that landmasses occupy one-third of the Earth’s surface. Given that two-thirds of the Earth’s surface is water and that marine life lives at all levels of the ocean, the total three-dimensional living space of the ocean is perhaps 100 times greater than that of land and contains more than 90 percent of all life on Earth even though the ocean has fewer distinct species.
The fact that hall of the known species are thought to inhabit the world’s rain forests does not seem surprising, considering the huge numbers of insects that comprise the bulk of the species. One scientist found many different species of ants in just one tree from a rain forest. While every species is different from every other species, their genetic makeup constrains them to be insects and to share similar characteristics with 750 000 species of insects. If basic, broad categories such as phyla and classes are given more emphasis than differentiating between species, then the greatest diversity of life is unquestionably the sea. Nearly every major type of plant and animal has some representation there.
To appreciate fully the diversity and abundance of life in the sea, it helps to think small. Every spoonful of ocean water contains life on the order of 100 to 100 000 bacterial cells plus assorted microscopic plants and animals, including larvas of organisms ranging from sponges and corals to starfish and clams and much more. (366 words)
Which of the following conclusions is supported by the passage?
选项
A、Ocean life is highly adaptive.
B、More attention needs to be paid to preserving ocean species and habitats.
C、Ocean life is primarily composed of plants.
D、The sea is highly resistant to the damage done by pollutants.
答案
B
解析
A、C和D在文章中没有提到,而B“人们要更加注意保护海洋里的生物和栖息地”较为符合文章想要表达的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YY9O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Peoplethought:Hey,eatacarpandyouwillbetakingin(what)itisthatgivesyouthese(fish)theirlong(life-span).Ofco
Aweathermapisanimportanttoolforgeographers.Asuccessionofthreeorfourmapspresentsacontinuouspictureofweather
Anobviouschangeofattitudeatthetoptowardswomen’ssocialstatuswill______thecurrentlawsystem.
71.ThemainimpressiongrowingoutoftwelveyearsonthefacultyofamedicalschoolisthattheNo.1healthproblemintheU
Genetherapyandgene-baseddrugsaretwowayswecouldbenefitfromourgrowingmasteryofgeneticscience.Buttherewillbeo
Vitaminsareorganiccompoundsnecessaryinsmallamountsinthedietforthenormalgrowthandmaintenanceoflifeofanimals,
Themostpowerfulforceshapingsocietytodayisscienceappliedbyindustry,medicine,andthemilitary.【101】Newscientificide
Appliedresearch,______tosolvespecificpracticalproblems,hasanimmediateattractivenessbecausetheresultscanbeseenand
RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryratherthansociopoliticalcriteriatoitssubject,succe
随机试题
阀门类别代号中“L”代表节流阀。
开放性气胸的紧急处理首先要()
具有利水通淋、退黄作用的药物是具有利水通淋、止泻作用的药物是
用聚酰胺层析分离下列黄酮苷元,以醇-水混合溶剂洗脱,最先洗脱下来的是
下列情形中属于效力待定合同的是()。
在成本分析模式下,一般要考虑企业持有现金的相关成本有()。
之所以说无产阶级革命是迄今为止人类历史上最广泛、最彻底、最深刻的革命()
•Readthearticlebelowaboutabusinesstechniquecalledbenchmarking.•Choosethebestwordorphrasetofilleachgapfrom
会上有人建议任命一个十一人委员会来制定新章程。
MostmenandmorethanhalfofthewomeninNorthAmericawork.Infact,manypeoplewhoarelazyanddon’tworkforalivingar
最新回复
(
0
)