首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、6 million dollars. B、25 million dollars. C、6,000 dollars. D、400 million dollars. B短文说:“制造这种飞机至少要花费2500万美元。”故答案为B。
A、6 million dollars. B、25 million dollars. C、6,000 dollars. D、400 million dollars. B短文说:“制造这种飞机至少要花费2500万美元。”故答案为B。
admin
2019-04-23
33
问题
Have you ever traveled on any of the giant jet airplanes? If you have not been a passenger on one of these planes, try to imagine a jet which is more than 70 meters long and more than 5 stories high at the tail. Such a plane costs at least 25 million dollars to build. It costs at least $6,000 to fill this giant with fuel. Inside, the jet looks more like a great theatre than a plane. It has 6 kitchens. They are all needed when the plane is full. The jet can hold more than 400 passengers. Imagine that number in one jet plane. Is there any danger that the jet’s engines will fail? Fortunately, the planes appear to be quite safe. On each plane, there are twice as many engines as it needs. If two engines fail on the same side, the plane can easily use its other engines to land. There are also two mechanical pilots to take charge, if the human pilots cannot fly the plane.
22. How much does it cost to build the giant jet?
23. What does the giant jet look like inside?
24. What do we learn about the engines of the giant jet plane?
25. What will happen if the human pilot cannot fly the plane?
选项
A、6 million dollars.
B、25 million dollars.
C、6,000 dollars.
D、400 million dollars.
答案
B
解析
短文说:“制造这种飞机至少要花费2500万美元。”故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZDZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Shewasfamousforhersharplyfunnycomments.B、SheservedasthegovernorofTexasfor2years.C、Shehelpedblackpeopleto
A、SigningupformembershipofSheratonHotel.B、Stayinginthesamehotelnexttimehecomes.C、Loadingherluggageontotheai
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweatherforecastrightaway?Well,youcan.Theforec
A、Halfamillion.B、Halfabillion.C、Amillion.D、Abillion.A新闻结束时提到,这场诉讼涵盖了50万辆车。故选A。
A、Becausetheydidnoteatotheranimals.B、Becausetheywereusefulforprotection.C、Becausetheyweregoodhunters.D、Because
A、At4:35pmlocaltime.B、At4:35amlocaltime.C、At4:25amlocaltime.D、At4:25pmlocaltime.B根据选项可以判断问的是时间,而且四个选项比较相似,听录
Unemployment-insurance(UI)benefitsfirstpassedin2008andextendedseveraltimes.America’sgovernmenthasenactedsuchmeas
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【C1】______throughidentification.Childrenidentifywithaparent
Carsandotherroadvehiclesarethesinglemainsourceofharmfulnitrogenoxides.Roadtransportremainsthebiggestsourc
A、Theyeatnofat.B、Theyusefatsubstitutestocutfatandcalories.C、Theyonlyeatfreshfruitsandvegetables.D、Theyoften
随机试题
幽门梗阻所致的呕吐常发生在
下列组合,选择错误的是
肾不纳气所致的喘证,主要症状有()。
【2013专业案例真题下午卷】有一栋写字楼,地下一层,地上10层,其中1~4层带有裙房,每层建筑面积3000m2;5~10层为标准办公层,每层面积为2000m2,标准办公层每层公共区域面积占该层面积的30%,其余为纯办公区域,请回答下列问题。在四层有一
某单位的企业主管给某员工下达了一项任务,要求在规定的时间内完成。期间,该主管有事出差了,他回来那天正好是给员工布置任务的完成日期,以下是他们之间的对话。主管:月初布置的任务完成了吗?员工:我的工作需要财务部门提供数据支持,但财务部门未及时提供,所
以下事项不影响主营业务收入确认金额的是()。
我国法律规定的未成年人是指未满()周岁的公民。
正是因为有了充足的奶制品作为食物来源,生活在呼伦贝尔大草原的牧民才能摄人足够的钙质。很明显,这种足够的钙质,对呼伦贝尔大草原的牧民拥有健壮的体魄是必不可少的。以下哪项情况如果存在,最能削弱上述断定?
1923年,陈独秀说:“五四运动虽然未能达到理想的成功,而在此运动中最努力的革命青年,逐接受世界的革命思潮,由空想而实际运动,开始了中国革命之新的方向”。陈独秀所说的“中国革命之新的方向”是指
ThecultureoftheUnitedStatesisaWesterncultureoriginallyinfluencedbyEuropeancultures.Ithasbeendevelopedsince
最新回复
(
0
)