首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What Your iPad Knows About You A)You’ve finally finished the book your co-worker recommended, so what to read next? If it is 5 a
What Your iPad Knows About You A)You’ve finally finished the book your co-worker recommended, so what to read next? If it is 5 a
admin
2014-12-12
48
问题
What Your iPad Knows About You
A)You’ve finally finished the book your co-worker recommended, so what to read next? If it is 5 a.m., chances are that you’re reaching for a romance novel—especially if you’re in Texas or Georgia. By early morning, thrillers might start to look more appealing. And if Philip K. Dick is your favorite author, books about beer are probably more up your taste than anything about wine or liquor.
B)These are some of the insights from Scribd Inc. and Oyster, two startups that offer unlimited e-book rentals for a monthly subscription fee. Scribd, Oyster and Entitle Books—which just launched in December—are tracking reader behavior in hopes of figuring out recommendations of exactly what you’ll want to pick up next.
C)About 50% of the U.S. population owns a dedicated e-reader, according to a Pew Research study released last month. In addition, 28% read an e-book last year, up from 23% the previous year. The services are expanding. Scribd, a San Francisco-based site that started selling monthly e-book subscriptions last October, announced this month that its app is available on Amazon’s Kindle Fire and Kindle Paperwhite. After running exclusively on Apple’s operating system, New York-based Oyster plans to expand to Android later this year. And Entitle is considering adding an all-you-can-read feature to complement its current "book of the month"-style subscription service. Subscription services are popular because they "reduce the emotional burden" of purchasing, says Julie Haddon, Scribd vice president of marketing. Buying a book creates pressure to finish and get your money’s worth, she adds. In addition, people might try to save money by buying a cheaper book instead of the one they really want.
D)Brian Konash, 34, who works at Web startup Squarespace in Manhattan, joined Oyster two months ago because it didn’t cause the buyers’ sense of guilty he experienced when purchasing Kiridle e-books. "You’ve already paid for the service, so you can read as much as you want," he says. "With other models, there’s that little financial bite each time you want to buy a book and you worry that it’s going to be worthless." Mr. Konash, who has been picking books based on the site’s suggestions, predicts he’ll read up to 10 more books a year beyond his usual 25.
E)An all-access subscription "lowers the activation energy for reading," says Oyster CEO Eric Stromberg. Reading often has a high "activation energy" because there’s a time gap between wanting to read a book and then actually getting your hands on it, he says. "When you can order a book and instantly get it on your tablet, you can hear about the book and then read it right there," says Willem van Lancker, Oyster’s chief product officer.
F)"From the publishing perspective, the biggest problem is how to get people to care about a new book," says Otis Chandler, CEO of Goodreads, a site where people share what they’re reading and post recommendations. Goodreads, which was acquired by Amazon in March, uses an algorithm(运算法则)that recommends books that users with similar taste have enjoyed.
G)Oyster and Scribd ask readers to rate books, what they call an "active signal." They also track "passive signals," such as the percentage of a book that a reader finishes and the click rate, or how many people who are shown a book click through to learn more. The companies use that information among other factors to recommend books. Active signals represent what we wish we read, while passive signals are more honest, says Jared Friedman, Scribd chief technology officer. A lot of people give a 5-star rating to "The Great Gatsby," while they read greedily, but don’t necessarily rate, thrillers like "The Da Vinci Code," for example.
H)Other findings: Self-help might be a popular market, yet only about 20% of people who start such a book finish it. More than 80% of people who crack the pages of a mystery novel will find out who did it. People read through biographies at 20 pages per hour, while they read at three times that speed for erotica(色情作品). And higher "acceleration factor"—or how much readers speed up as they get closer to finishing—correlates with higher average rating for a book. One of the highest acceleration factors comes from Kurt Vonnegut’s "Cat’s Cradle," which readers start speeding through at the halfway mark, Mr. Friedman says. All three companies allow users to hide their reading behavior from other customers, but users can’t opt out of their behavior being collected by the company itself. Entitle, however, says it keeps track of browsing and download information only.
I)Personalized recommendations drive 10 times more browsing traffic than lists based on themes such as "globe-trotting memoirs" or "bad role models" that copy racks at the front of bookstores, Scribd’s Mr. Friedman says. The company is interested in combining algorithms with lists to create a list of best sellers that someone would, based on past reading behavior, find interesting. Another possible approach is to suggest different books or genres depending on time of day to take advantage of what the company knows about time-based preferences.
J)The algorithm doesn’t just analyze behavior signals, but "reads" through a book’s text to pull out different topics, genres and subjects, says Bryan Batten, chief executive of Entitle. There’s also a patent-pending(申请专利中的)service called "if these books had a baby," where users can input two books and find a third with similar themes. For example, the "baby" of Joseph Heller’s "Catch-22" and Leo Tolstoy’s "Anna Karenina" is Fyodor Dostoevsky’s "The Brothers Karamazov" but the product of "Catch-22" and Steve Jobs biography is a book called "Dealers of Lightning," about engineers at Xerox Corp.
K)Entitle operates on a tiered model: two books for $9.99 a month(the most popular plan), three for $14.99, and so on. For customers, the upside is being able to keep the e-books, even if they cancel the service. The services, of course, compete with the library. But libraries have had limited e-book offerings and there are often waits for the books. Robert Wolven, co-chair of the American Library Association’s Digital Content Working Group, says demand has increased significantly in the past 18 months. He says he doesn’t see the startups as a threat.
L)While libraries’ budget for e-books has been growing, licensing restrictions mean that popular titles often aren’t available, says Laura Girmscheid, research manager for the trade publication Library Journal, which recently released its fourth annual report on e-books in libraries. This, combined with holds on e-books, is the largest hurdle preventing people from using library e-books more. "It’s just not convenient for instant access," Ms. Girmscheid says.
About four-fifth readers of self-help books fail to complete their reading.
选项
答案
H
解析
根据关键词self-help books可以定位到H,文章只有该段提及自助图书。该段首句表明选择自助类书籍的读者,只有20%的人会把书读完。本题是对原文的正话反说,两者意思相同,故可确定H段为本题出处。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Zsq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Excited.B、Grateful.C、Disappointed.D、Exhausted.D综合推断题。对话中Susan列举了自己要做的事情,并提到她感觉自己有时像个奴隶。由此可知,Susan感觉很疲劳。
A、Itgivespeoplesomethingtothinkabout.B、Itteachesimportantlessonstochildren.C、Itshouldberemovedfromeveryhome.
Itturnsoutthatagoodnight’srestisgoodforbusiness.One-thirdofAmericanworkersaren’tsleepingenoughtofunction
Livinginatimewhenanever-increasingnumberofnewsproviderspushaconstantstreamofheadlinesatuseveryday,peopleca
ItisimpossibletomeasuretheimportanceofEdisonbyaddinguphisspecificinventions.Actually,hisnameis【B1】______withm
Ihavehadagreatdealoftrouble______(跟上班里的其他同学).
Ifyou’velivedforlonginNewYorkCity,chancesareyou’velivedinseveraldifferentplaces.Onthemapofwherewelivenow
A、It’shardforhimtoreadtheterrificnews.B、It’sunexpectedforhimtoknowthenews.C、Itcallsattentiontosolvetherus
A、Becausetheyaretooproudofthemselves.B、Becausetheyarenotinterestedinothercountries.C、Becausetheyaretoobusyto
Troubledbythepersistentlypoorgraduationratesofbasketballandfootballplayers,theNationalCollegiateAthleticAssociat
随机试题
下列哪些说法是错误的?()(2006/2/59)
根据有关规定,下列投资项目中,需要编写资金申请报告的有()
某市一单位在市中心区有一片多层住宅楼,其中有两栋(每栋各6个单元门)住宅楼临近城市干路。经市城乡规划行政主管部门批准,占用了上述两栋住宅楼之间的空地(两栋楼山墙间距为16m),建设一栋两层轻体结构的临时建筑,使用期为两年。在建设期间,市规划监督检查科的两
下列关于税款追征制度的说法,正确的有()。(2013年)
人际关系中互惠互利原则不包括()。
纪律指的是()。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是:
设A=,则(A一2E)-1=__________.
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyuseless【C1】______hasneverceasedtoappealtome.Ido
AsEdisongrewolder,heneverlosthis(interesting)______inscience.
最新回复
(
0
)