首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In department stores and closets all over the world, they are waiting. Their outward appearance seems rather appealing because t
In department stores and closets all over the world, they are waiting. Their outward appearance seems rather appealing because t
admin
2022-07-29
57
问题
In department stores and closets all over the world, they are waiting. Their outward appearance seems rather appealing because they come in a variety of styles, textures, and colors. But they are ultimately the biggest deception that exists in the fashion industry today. What are they? They are high heels—a woman’s enemy (whether she knows it or not).
High heel shoes are the downfall of modern society. Fashion myths have led women to believe that they are more beautiful or sophisticated for wearing heels, but in reality, heels succeed in posing short as well as long term hardships. Women should fight the high heel industry by refusing to wear or purchase high heel shoes in order to save the world from unnecessary physical and psychological suffering.
For the sake of fairness, it must be noted that there is a positive side to high heels. First, heels are excellent for aerating lawns. Anyone who has ever worn heels on grass knows what I am talking about. A simple trip around the yard in a pair of
those babies
eliminates all need to call for a lawn care specialist, and provides the perfect-sized holes to give any lawn oxygen without all those messy chunks of dirt lying around.
Second, heels are quite functional for defense against oncoming enemies, who can easily be scared away by threatening them with a pair of these sharp, deadly fashion accessories.
Regardless of such practical uses for heels, the fact remains that wearing high heels is harmful to one’s physical health. Talk to any podiatrist, and you will hear that the majority of their business comes from high-heel-wearing women. High heels are known to cause problems such as deformed feet and torn toenails. The risk of severe back problems and twisted or broken ankles is three times higher for a flat shoe wearer. Wearing heels also creates the threat of getting a heel caught in a sidewalk crack or a sewer-grate and being thrown to the ground—possibly breaking a nose, back, or neck. And of course, after wearing heels for a day, any woman knows she can look forward to a night of pain as she tries to comfort her swollen, aching feet.
It can be inferred from the passage that women should________.
选项
A、see through the very nature of fashion myths
B、boycott the products of the fashion industry
C、go to a podiatrist regularly for advice
D、avoid following fashion too closely
答案
A
解析
本题无特殊关键词,需定位全文。在第二段,作者提出时尚神话使女性相信穿上高跟鞋能使她们更漂亮、气质更高雅 (more beautiful or sophisticated for wearing heels),但实际情况却是高跟鞋只会给女性带来身体上和精神上的伤害,因此作者呼吁女性与高跟鞋业作战(Women should right the high heel industry),拒绝穿和买高跟鞋(refusing to weal。or purchase high heel shoes)。由此可见,选项A与原文属于相同含义,为正确选项。而选项B的“the products of the fashion industry”(时尚产业的产品)属于扩大范围,本文主要抵制的是高跟鞋,不是所有时尚产品。同理,选项D也属于扩大范围。选项C的“go to a podiatrist”来自第五段第二句,与任何一位足病医生交谈,你会听到他们说大多数业务来自穿高跟鞋的女性(the majority of their business comes from high-heel-wearing women),这里作者提及足病医生并不是建议女性定期去看病,而是借这个事实表明高跟鞋对身体健康有害,因此,选项C属于曲解文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aRi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Whichofthefollowingcanbethebesttitleofthispassage?Thereasonwhythebraincellsofthepersonwhobothsmokesand
Ifbusinessmenaretaxedtoomuch,theywillnolongerbe______toworkhard,withtheresultthattaxrevenuesmightactually
Withtheriseofthewomen’smovementinthelate1960s,thepoliticalsignificanceofdressbecameincreasinglyexplicit.Rejec
Anunremarkedconsequenceofournewinformationage—onethatwillinfluencereaders,writers,andpublishersinthefuture—ist
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
Isorganicfoodbetterforyouthanthestandardfareingrocerystores?Newstudysuggestsshopperspaymorefornonutritional
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsupplycontinuetooccur,largelybecauseoftheextreme
Thedestructionofournaturalresourcesandcontaminationofourfoodsupplycontinuetooccur,largelybecauseoftheextreme
随机试题
某儿,男,2个月,体重3.5kg,人工喂养;社区护士到家中访视时给予的营养指导是每日需水量除牛奶之外还要喂多少ml()
某社区3000名妇女,其中有100人吸烟。社区卫生服务中心通过各种传播媒介,进行吸烟危害健康,特别是危害儿童健康的教育,组织妇女开展吸烟危害健康的讨论。3个月以后,该社区妇女吸烟危害健康知识知晓率达到80%,有30名妇女戒烟,戒烟率达30%。该社区对妇
个人所得税应纳税额应按下列哪项规定计算?()
影响蒸汽压缩制冷循环制冷系数的主要因素是()。A.制冷剂的性质B.冷凝温度与蒸发温度C.制冷剂的流量D.制冷过程中的不可逆损失
下列属于建设投资的是()。
某工程有甲、乙、丙、丁四个设计方案,各方案的功能系数和单方造价见下表,按价值系数应优选设计方案()。
近年来,在合并农村信用社的基础上组建而成的农村金融机构有()。
幼儿看到图画书中的坏人,常常会把它抠掉。这种心理现象是()。
Thefollowingquestionspresentasentence,partofwhichorallofwhichisunderlined.Beneaththesentence,youwillfindfiv
"Congratulations,Mr.Cooper.It’sagirl."Fatherhoodisgoingtohaveadifferentmeaningand【C1】________adifferentrespo
最新回复
(
0
)