首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To calm the voters. B、To speed up the process. C、To stick to the election rules. D、To stop complaints from the loser. D细节辨认题。本
A、To calm the voters. B、To speed up the process. C、To stick to the election rules. D、To stop complaints from the loser. D细节辨认题。本
admin
2020-05-04
60
问题
W: Good evening, listeners. This is BBC. Today, we are very delighted to have invited James Dobbins, U.S. special representative for Afghanistan, to tell us the electoral process in Afghanistan currently. Well, James, how are you reading what’s happening in Afghanistan at the moment?
M:(1)We’re concerned about the trend in events. We have been concerned for some time that the electoral process hasn’t been moving forward smoothly. We believe there needs to be a powerful and transparent audit of potentially dishonest ballots and we’re sorry that hasn’t moved forward quickly and substantially enough. We regret the preliminary announcement of results that was made yesterday. We think that was premature given that there are still a number of ballots that need to be examined and there’s not yet a clear agreement on how best to do so. We do believe that...
W: Forgive me for interrupting, James. Can I ask you why you think that announcement was made yesterday?
M:(2)I think it was made because the electoral institutions had previously set that date and they held to it despite advice to the contrary from the UN, from the United States, and from other voices within Afghanistan, and we think that was unfortunate. W:(3)Is there another reason that could be slightly more favorable, that is, they wanted to prepare the ground because if they just came out with one final result at the end of all this, then it can be pretty likely that the loser, whoever it was going to be, was going to complain because they think it is unfair?
M:(4)I think it’s our view that they didn’t have a basis for preparing the ground because there’s such a large number of votes that still need to be examined and that therefore any preliminary result might be more misleading than preparing the ground.
W: In terms now of where this goes, we’ve already heard some very strong, very emotional language from the camp of the man who appears to be on the losing side of all this, Dr. Abdullah Abdullah. What have you been saying to him in order to try and calm those feelings?
M: Well, we have heard talk about establishing a parallel presidency.(5)We made clear that the United States and its partners are not in a position to support a divided Afghanistan. That any effort to establish a parallel presidency would make it impossible for the United States and its partners to continue their financial, economic and military support, and that the consequences for the country would be potentially quite terrible. Clearly, this is not something the Afghan population wants. It’s not something they were voting for. And it’s not something that they expect to happen, but it could be the consequences of an ill-considered action.
1. Which aspect of the election event is the interviewee most concerned about?
2. Why was the announcement made yesterday, according to the interviewee?
3. According to the BBC interviewer, why did the electoral institutions want to prepare the ground?
4. What did the interviewee think of the BBC’s reason of preparing the ground?
5. What is the interviewee’s attitude towards establishing a parallel presidency?
选项
A、To calm the voters.
B、To speed up the process.
C、To stick to the election rules.
D、To stop complaints from the loser.
答案
D
解析
细节辨认题。本题考查采访者对于大选机构先公布选举的初步结果其背后原因的揣测。由“Is there another reason that could be slightly more favorable,that is,they wanted to prepare the ground because if they just came out with one final result at the end of all this,then it can be pretty likely that the loser,whoever it was going to be,was going to complain because they think it is unfair?”可知,采访者猜测,先公布部分选举结果,使参与竞选的双方对自己的形势有一定的心理准备,就不会因为突然之间传来失败的消息而在心理上无法接受,从而避免失败方出现不满言论。因此答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/b0bK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
HowtoBuildYourVocabularyEffectivelyVocabularyisthefoundationoflearningalanguage.Withoutit,noneoftheskillscou
A、About20dollars.B、About200dollars.C、About7,000dollars.D、About95dollars.B根据句(3)可知,一座在法国乡村占地20英亩的中世纪古堡,可住宿34人,一周的租金共7
A、Ambivalent.B、Subjective.C、Objective.D、Ambiguous.C根据句(9—1)和句(9—2)可知,盖茜博士认为,午睡一会儿是不错,但是睡太多就不好了。由此可知,盖茜博士对午睡的看法是比较客观的,答案为[C]。
TheDifferenceBetweenSpokenandWrittenEnglishI.Thedefinitionofspeechandwritingtwo【T1】______methodsofcommunication
TheDifferenceBetweenSpokenandWrittenEnglishI.Thedefinitionofspeechandwritingtwo【T1】______methodsofcommunication
A、Enoughfunds.B、Teachersandbuildings.C、Atechnicalorscientificbreakthrough.D、Educationalequipment.C此题考查选项中哪个并不是让计划中的所
AdviceforStudents:HowtoTalktoProfessorsI.IntroductionA.Professors:normalpeople,justlikeeveryoneelseB.Student
Atschoolandatwork,Ihavenoticedthatpeoplehavedifferentkindsofworkhabits.Somepeoplearecollaborators,wholiket
Thethirdisproximity,postureandechoing.Proximityreferstothe【T1】______betweenspeakers.Thiscanindicateanumberoft
Thenatureofworkischanging.Recenttechnologicaladvances,ashiftfrommanufacturingtoservice-basedorganizations,incr
随机试题
人民检察院在抗诉期限内,对某区人民法院的一起强奸案件的刑事判决提起抗诉。市人民法院在审理该案件时,通知人民检察院派员出庭,但是检察院在接到通知后没有派员出庭,对此,下列做法正确的是()。
已知某投资项目折现率为11%时,净现值为1700万元;折现率为12%时,净现值为一870万元。则该投资项目的内部收益率是()。
某黄土地基采用碱液法处理,其土体天然孔隙比为1.1,灌注孔成孔深度4.8m,注液管底部距地表1.4m,若单孔碱液灌注量V为960L时,按《建筑地基处理技术规范》JGJ79—2012计算其加固土层的厚度最接近于下列哪一选项?
《规划环境影响评价技术导则》适用于国务院有关部门、()及其有关部门组织编制的规划的环境影响评价。
北京的甲将其存放在天津码头某仓库的一批货物出售给上海的乙,双方约定的合同履行地点为重庆,如果发生纠纷应当向天津的法院提起诉讼,双方在天津举行了隆重的签约仪式。后因乙迟延支付购货款,甲拟提起诉讼。根据规定,下列说法正确的是()。
对格式条款的解释,下列说法正确的是()
结合材料回答问题:材料1紧紧围绕建设社会主义核心价值体系、社会主义文化强国深化文化体制改革,加快完善文化管理体制和文化生产经营体制,建立健全现代公共文化服务体系、现代文化市场体系,推动社会主义文化大发展大繁荣。建设社会主义文化强国,增强
用链接方式存储的队列,在进行删除运算时
【21】【22】
Theword"obscure"inline1isclosestinmeaningtoAccordingtothepassage,whichofthefollowingactivitiesischaracter
最新回复
(
0
)