首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For much of the past decade, American and British scientists have been annoyed by the phenomenon known as the French Paradox. Nu
For much of the past decade, American and British scientists have been annoyed by the phenomenon known as the French Paradox. Nu
admin
2017-04-21
113
问题
For much of the past decade, American and British scientists have been annoyed by the phenomenon known as the French Paradox. Nutritionally speaking, the French have been getting away with murder: they eat all the butter, cream, foie gras, pastry and cheese that their hearts desire, and yet their rates of obesity and heart disease are much lower than ours. The French eat three times as much saturated animal fat as Americans do, and only a third as many die of heart attacks. It’s maddening.
Baffled, scientists struggled to come up with a few hypotheses: maybe it was something in the red wine, they said. But while winemakers worldwide celebrated that news, more sober research has suggested that any alcohol — whether Lafite Rothschild, a banana daiquiri or a cold Bud — pretty much has the same nice, relaxing effect. So while a little wine is apt to do you good, the French aren’t so special in having a drink now and then(though the fact that they drink wine moderately and slowly with meals, instead of downing shots at the bar, could make a difference).
After the wine argument, scientists ventured that it must be the olive oil that keeps the French healthy. But this doesn’t explain the butter or brie. Then, voila, French scientist Serge Renaud(made famous on "60 Minutes" as an expert on the French Paradox)said it’s the foie gras that melts away cholesterol. This, too, is dicey: while people in Toulouse — the fattened force-fed duck-liver-eating area of France-do indeed have one of the lowest rates of heart disease in the developed world, they actually only eat the delicacy about six times a year. And they’re a lot more likely to die of stroke than we are anyway.
Other researchers, perhaps sponsored by the garlic and onion industry, suggested that the French Paradox effect is due to garlic and onions. Claude Fischler, a nutritional sociologist at INSERM, the French equivalent of America’s National Institutes of Health, says all these single hypotheses are more wishful thinking than science.
Last May, researchers writing in the British Medical Journal came up with the least cheerful hypothesis of all. They argued that it’s just a matter of time before the French — who are in fact eating more hamburgers and French fries these days — catch up with Americans, and begin suffering the same high rates of cardiovascular disease.
These researchers, Malcolm Law and Nicholas Wald, call this the " time lag explanation" for the French Paradox. As far as they are concerned, the McDonaldization(this is a French catch — all term for the importation of fast food and other American cultural horrors)of France will continue at a frantic pace, and it is as inevitable that Frenchmen will start keeling over of heart attacks as it is that Frenchwomen will eventually wear jean shorts and marshmallow tennis shoes on the streets of Paris.
What can you infer from the passage?
选项
A、The French Paradox is due to the influence of American values.
B、The French Paradox will disappear in time.
C、The Mcdonaldization of France has little effect on the French’s health.
D、There is no such thing as French Paradox.
答案
B
解析
本题是推理题。文章第5段指出,为《英国医疗杂志》写文章的研究人员提出了一项最不令人振奋的假设:法国人赶上美国人,开始有同样高的心血管病只是一个时间问题。由此可以推出,“法国怪事”将不再存在。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/b89d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
YougotaletterrequestinginformationfromAndreaPhilips,themarketingmanagerofLinguaServicesLtd.
Lookatthefollowingstatement:Beingcreativeisthekeytocareersuccess.Doyouagreeordisagreew
Readthefollowingletterandcompletethegiveninformationform.Writeaword,phraseornumberinthespaces1-5.De
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:Tea
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
Readthefollowingtextanddecidewhichanswerbestfitseachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDony
HeartAttackThroughouttheUnitedStates,andespeciallyinbigcitiesandruralareas,tensofthousandsofpeoplewithhearts
HeartAttackThroughouttheUnitedStates,andespeciallyinbigcitiesandruralareas,tensofthousandsofpeoplewithhearts
随机试题
Helentypes______.
急性糜烂性胃炎治疗不应使用
均质土坝的防渗体是()。
下列截面形状的钢筋混凝土梁中,抗弯刚度和抗扭能力大的是()。
根据《公司法》的规定,下列关于股份有限公司股份发行的表述不正确的是( )。
企业当期计提的坏账准备应该计入信用减值损失,且计提后不能转回。()
幂级数的和函数是_____.
记时器控件能有规律的以一定时间间隔触发【】事件,并执行该事件过程中的程序代码。
A、USaidprogramsin21countriesoverthenextthreeyearswillbehaltedB、USaidmissionsin21countriesoverthenextthree
A、Hesavesmuchmoneybecauseheneedn’tdrivecarortakebus.B、Hedoesn’thavetogetupontimeeveryday.C、Hecaneasilye
最新回复
(
0
)