首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Some people think that the time to begin studying a foreign language is in childhood, and that the younger you are, the easier i
Some people think that the time to begin studying a foreign language is in childhood, and that the younger you are, the easier i
admin
2011-01-24
63
问题
Some people think that the time to begin studying a foreign language is in childhood, and that the younger you are, the easier it is to learn another language. There is little evidence, however, that children in language classrooms learn foreign languages any better than adults (people over age 15) in similar classroom situations. In fact, adults have many advantages over children: better memories , more efficient ways of organizing information, longer attention spans, better study habits, and greater ability to handle complex mental tasks. Adults are often better motivated than children; they see learning a foreign language as necessary for education or career. In addition, adults are particularly sensitive to correctness of grammar and appropriateness of vocabulary, two factors that receive much attention in most language classrooms.
Age does have some disadvantages, however. For instance, adults usually want to learn a foreign language in a hurry, unlike children, who can devote more time to language mastery. Also, adults have complex communication. Adults need to be able to argue, persuade, express concern, object, explain, and present information about complex matters than are concerning their work or education. Because most adults do not like to appear foolish, they often deny themselves opportunities to practise for fear of making mistakes, not getting their message across, or appearing ridiculously (可笑的) incompetent. Also adults have more trouble than children in making new friends who speak the foreign language.
So the best time to learn a foreign language is when your need is clearest and you have sufficient time. If you are strongly motivated to study a foreign language and if you have enough time to do it, the best time to begin is now.
Adults have many advantages over children in learning a foreign language except______.
选项
A、being better motivated
B、better study habits
C、more time to learn the language
D、organizing information more efficiently
答案
C
解析
事实细节题。文章第一段论述了成人学外语的优势,A、B、D都有提及,而C是在第二段有提及。但第二段论述的是儿童学外语的优势。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bHGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Haveyou【B1】______askedyourselfwhychildrengotoschool?Youwillprobablysaythattheygo【B2】______theirownlanguagea
Hisgovernmentinsistedthathe______untilhefinishedhisdegree.
Nowadaysmostcompaniesdon’tjudgeanemployeesimply根据其所受教育。
Weneednotwishforwhatwedon’thave,butenjoywhatwedopossesstoday.
Intoday’scompetitivejobmarket,studentsarelookingfordegreesoutsidetheirhomecountriestopositionthemselvesasgloba
随机试题
分析者观察和比较相同项目增减变动的金额及幅度,把握企业资产、负债和所有者权益变动趋势的方法包括
盘庚之迁,胥怨者民也,非特朝廷士大夫而已。
A.引起急性感染性心内膜炎最常见的微生物B.引起亚急性感染性心内膜炎最常见的微生物C.引起病毒性心肌炎最常见的微生物D.引起肝炎最常见的微生物E.引起溃疡性结肠炎最常见的微生物柯萨奇病毒
A、糖酵解B、糖的有氧氧化C、2,3-二磷酸甘油酸支路D、三羧酸循环E、糖异生作用成熟红细胞的主要能量来源是
A.皮质醇B.泌乳素C.肾上腺素D.血管加压素E.促甲状腺激素释放激素神经垂体储存的激素是
某小型企业建筑,共4层,总建筑面积约6000m2,楼内设有室内外消火栓系统、自动喷水灭火系统、防排烟系统、火灾自动报警系统、灭火器、消防应急照明和疏散指示标志等消防设施及器材。该建筑消防应急照明和疏散指示系统采用自带电源集中控制型,企业定期对消防
根据《大型群众性活动安全管理条例》(中华人民共和国国务院令第505号)规定,大型群众性活动消防安全责任应由()负责。
=().
关于军队建设的基本内容,下列叙述正确的有()。
死亡宣告被撤销后,对被宣告死亡人的婚姻关系应作如下处理:()。
最新回复
(
0
)