首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Those who seldom sleep. B、Those who seldom drink. C、Those who often smoke. D、Those who often eat junk food. B短文开头提到,那些不抽烟、不喝酒或
A、Those who seldom sleep. B、Those who seldom drink. C、Those who often smoke. D、Those who often eat junk food. B短文开头提到,那些不抽烟、不喝酒或
admin
2016-05-26
64
问题
According to new research by British scientists, teens who don’t smoke, drink only moderately or not at all, and who don’t eat much junk food tend to be happier than other teens. The study looked at 40,000 British households and came up with some interesting findings. For example, kids who never drank alcohol were up to six times more likely to report higher levels of happiness than kids who drank. And teens who smoked were five times less likely to rate high on happiness charts compared to kids who don’t smoke. Same goes for diet and physical activity. The more fruits and vegetables kids ate, and the more hours they spent playing sports, the happier they were.
Now, of course this doesn’t mean that not smoking or drinking, and playing sports guarantees happiness. It could be that kids who have happy characters tend to be more active and less inclined to drink or smoke. And it could equally be the case that kids who are unhappy are more likely to drink and smoke and eat junk food, instead of the other way around.
Other studies have shown that exercise is a proven way to fend off and treat anxiety and depression. Future studies may support the notion that other healthful behaviors, including keeping away from smoking, drinking, and eating too much junk, can ward off sadness and boost happiness, too.
23. Who are more likely to be happier according to the study?
24. What can we infer from the research?
25. What is a proven way to get rid of anxiety?
选项
A、Those who seldom sleep.
B、Those who seldom drink.
C、Those who often smoke.
D、Those who often eat junk food.
答案
B
解析
短文开头提到,那些不抽烟、不喝酒或仅适量喝酒和不吃垃圾食品的青少年往往会比其他青少年更快乐。几乎不喝酒属于其中一项,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bKe7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Howdoyouknowifyourhomeisaneasyaimforthefts?Aroundtheholidays,manyfamiliesdon’tconsidertakingpropermeasures
ManyfamiliesintheUnitedStateshavealargerincomenowthaneverbefore,butpeoplearefindingitdifficulttomakeendsm
TheEarthhasbeenstrippedofupto90%ofitsspeciesfivetimesbeforeinthepast450millionyears.Nowit’sabouttohappe
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwaslowlyswimmingthrough
A、Readingitsadsinthenewspapers.B、Callingitspersonneldepartment.C、Contactingitsmanager.D、Searchingitswebsite.D
A、Mostoftheman’sfriendsareathletes.B、Fewpeoplesharethewoman’sopinion.C、Themandoesn’tlooklikeasportsman.D、The
A、Hegotfired.B、Hejustquithisjob.C、Hechangedhisworkingtime.D、Hefoundanewjob.C事实状况题。女士惊讶地说已经九点了,男士应该在上班才对,男士解释说自
A、Speakingwithaproperaccent.B、Wearinganofficialuniform.C、Makingfriendswiththem.D、ShowingthemhisID.D
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,【B1】______gettingtoofat,andkeepushealthy.Butthesearenottheironlyuse.They
随机试题
诊断感染性心内膜炎的最重要方法是
()学制以法令形式规定了普及义务教育的年限。
Whatideahasthemangot?
求。
必须在药品标签上印有规定标志的药品有
根据《中华人民共和国进出境动植物检疫法》及其实施条例规定,不论输往国家是否有特殊要求,出境货物的木质包装及动植物性铺垫材料均须依照规定实施检疫。( )
儿童原始的情绪反应具有的特点是()。
胡锦涛总书记提出“党的事业至上、国家利益至上、宪法法律至上”的重要论断。关于“宪法法律至上”的正确理解是()。
要学着活在一个“独立的今天”里面,注意听你生活的每一层面,用铁门把过去隔断——隔断已经死去的昨天;揿下另一个按钮,用铁门把未来也隔断——隔断那些尚未诞生的明天。然后你就保险了——你有的是今天。明日的重担,加上昨日的重担,就会成为今日最大的障碍。这段文字意在
在右半平面内向量A(x,y)=2xy(x4+y2)λi-x2(x4+y2)λj是二元函数u(x,y)的梯度,求参数λ,u(x,Y).
最新回复
(
0
)