首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Damaging public facilities. B、Destroying urban wildlife. C、Organising rallies in the park. D、Hurting baby animals in the zoo.
A、Damaging public facilities. B、Destroying urban wildlife. C、Organising rallies in the park. D、Hurting baby animals in the zoo.
admin
2021-07-14
66
问题
W: Mr. Stern, may I ask you? Do you think it was necessary and fair to arrest Steve Bril?
M: I don’t know whether you realize that this man has been eating up our park for five years. And he is encouraging other people to do the same thing every single day. He’s been organizing groups to destroy our urban wildlife.
W: But Mr. Stem, this situation has been going on happily for five years. Why do you suddenly decide to do something about it?
M: Well, at first we just thought he was an eccentric person, a bit odd, you know. But over the years we came to realize that he is a dangerous guy. He’s been ruining our city environment. Parks are to look at, not to eat. It’s just as if you’re going to allow people to walk through a zoo, and eat the baby bears.
W: But surely you or your park keepers, Mr. Stern, could have discouraged Mr. Bril from his activity without going such drastic measures, without arresting him.
M: Steve is a nice fellow, but what he is doing is illegal. He knows an awful lot about wild weeds.[8]We’ll be very happy to let him organize tours if he just wouldn’t eat the plants and wouldn’t encourage other people to do so, too. You never know what this could lead to, all sorts of people ruining our park in all sorts of ways. This kind of thing is very definitely criminal behavior and must be stopped.
5. What does the man say Steve Bril has been doing?
6. Why was Steve Bril not arrested years ago?
7. What does the woman think of the action taken against Steve Bril?
8. What finally led to Steve Bril’s arrest?
选项
A、Damaging public facilities.
B、Destroying urban wildlife.
C、Organising rallies in the park.
D、Hurting baby animals in the zoo.
答案
B
解析
女士质问逮捕Steve Bril是否有必要或公正,男士指出Steve Bril做过的恶行:吃公园的野生生物达5年之久;每天都鼓动他人吃公园的野生生物;组织团伙蓄意破坏城市野生生物。可见,B项“破坏城市野生生物”是对录音原文的概况,故为答案。A项“损坏公共基础设施”、C项“在公园里组织集会”都没有在录音中提及。D项“伤害幼小动物”是干扰项,虽与下文eat the bably bears对应,但是前面有as if,表示是假设的内容,不能选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bTJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledOnHuntingJobswithFakeDiplomas.Youshouldwritea
EatingOurYoung[A]AtFeltonvilleSchoolofArtsandSciences,amiddleschoolinapoorneighborhoodofPhiladelphia,thescho
Itwasgoingtohaveroughlytheeffectofaneutronbombattackonhighstreetsandshoppingmalls.Thebuildingswouldbeleft
Innovation,theeffectiverecipeofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs.Overthepast30yearsthedigitalrevolutionh
Thereisneveragoodtimetohaveaheartattack,butthewisepersonafflictedwithcloggingarteries(动脉堵塞)mightwanttobees
AreTeenagersReallyCarelessAboutOnlinePrivacy?[A]Theyshare,like,everything.Howtheyfeelaboutasong,theirmathshom
Afterdecadesofdecline,theshareofmotherswhostayhomewiththeirchildrenhas【C1】______risenoverthelastseveralyears,
DoBritain’sEnergyFirmsServethePublicInterest?[A]Capitalismisthebestandworstofsystems.Lefttoitself,itwillemb
A、Allthe55,000attendantsoftheresearchwereregularrunners.B、Onaverage,runnerslived3yearslongerthannon-runners.C
A、Eliminatingtheoriginalvegetationfromthebuildingsite.B、Makingthehousesinanareasimilartooneanother.C、Deciding
随机试题
学生是具有能动性的教育对象,但对所施加的影响并不是无条件地接受。这表明能动性具有()。
SunSing造纸公司已经成立多年,其厂址处在镇郊。这些年该城镇已经发展成为一个城市。SunSing造纸公司仍然在原来的经营地点,也就是如今接近市中心的地方。卡车将废纸运送到工厂中去,在工厂中将其加工成优质纸,而后再运送到各个地区去。许多人抱怨说该工厂
国际竞争对手分析主要是侧重从个别企业的角度,对竞争对手的因素来进行分析。()
卵巢肿瘤中最常见的并发症是
女性,25岁,5d前无明显诱因出现双下肢麻木无力,次日出现排尿困难,症状逐渐加重。发病前1周曾患“上呼吸道感染”。既往健康,否认疫苗接种史及外伤史。查体:神志清楚,语言流利,脑神经正常。双下肢肌力。级,肌张力降低,乳头水平以下痛觉减退,深感觉缺失。双侧腹壁
化学结构为的药物临床用作
设计人交付设计文件完成合同约定的设计任务后,发包人从项目预期效益考虑要求增加部分专业工程的设计内容。由于设计人当时承接的设计任务较多,在发包人要求的时间内无力完成变更增加的工:作,故发包人征得设计人同意后,将此部分的设计任务委托给另一设计单位完成。变更设计
请谈谈你对这幅漫画的看法。
1957年整风运动采取的形式是()
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwasslowlyswimmingthrou
最新回复
(
0
)