首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Excerpt 1 The climate of Earth is changing. Climatologists are confident that over the past century, the global average surf
Excerpt 1 The climate of Earth is changing. Climatologists are confident that over the past century, the global average surf
admin
2017-03-23
12
问题
Excerpt 1
The climate of Earth is changing. Climatologists are confident that over the past century, the global average surface temperature has increased by about half a degree Celsius. This warming is thought to be at least partly the result of human activities, such as the burning of fossil fuels and the clearing of forests for agriculture. As the global population grows and national economies expand, the global average temperature is expected to continue increasing by an additional 1.0°C to 3.5°C by the year 2100.
Excerpt 2
Global warming may or not be the great environmental crisis of the 21st century, but—regardless of weather it is or isn’t—we won’t do much about it. We will argue over it and may even, as a nation, make some fairly solemn-sounding commitments to avoid it. But the more dramatic and meaningful these commitments seem, the less likely they are to be observed.
Excerpt 3
Since the early eighties we have been only too aware of the devastating effects of large-scale environmental pollution. Such pollution is generally the result of poor government planning in many developing nations or the short-sighted, selfish policies of the already industrialized countries which encourage a minority of the world’s population to squander the majority of its natural resources.
Excerpt 4
Even if we were to magically stop all greenhouse-gas emissions tomorrow the impact on global climate would continue for decades. Delay will simply make the problem worse. The fact is that some of us are doing quite well the way things are. In the developed world prosperity has been built on 150 years of cheap fossil fuels.
Material progress has been linked to energy consumption. Today 75 percent of all the world’s energy is consumed by a quarter of the world’s population. The average rich world resident adds about 3.2 tons of CO
2
yearly to the atmosphere, more than four times the level added by each Third World citizen. The US, with just 7 percent of the global population, is responsible for 22 percent of global warming.
Excerpt 5
One group, led by Gerald Meel at NCAR, used two state-of-the-art climate models to explore what could happen if the world had held atmospheric concentrations of greenhouse gases steady since 2000. The results: Even if the world had slammed on the brakes five years ago, global average temperatures would rise by about 1 degree Fahrenheit by the end of the 21st century. Sea levels would rise by another 4 inches over 20th-century increases.
Excerpt 6
We must, however, find a solution to the threat of global warming early in the 21st century. Such a commitment would require a degree of shared vision and common responsibilities new to humanity. Success lies in the force of imagination, in imagining what would happen if we fail to act. Although many living in cold regions would welcome the global-warming effect of a warmer summer, few would cheer the arrival of the subsequent tropical diseases, especially where there had been none.
In Excerpt 3, the writer argues that pollution________.
选项
A、has increase since the eighties
B、is at its worst in industrialized countries
C、results from poor relation between nations
D、is caused by human self-interest
答案
A
解析
本题的四个选项中,只有A项为正确答案。这可从文中的“Since the early eighties we have been only too aware of the devastating effects of large-scale environmental pollution.”推知。B项说污染在工业化的国家最严重,这未在文中提及。C项说污染缘于国家之间恶劣的关系,在文中并未涉及。D项只讲了污染是由人类为了自身利益而造成的,这属于发达国家的情况,但没包含发展中国家的情况。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bXLi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Inflationisaperiodofrapidrisesinprices.Whenyourmoneybuysfewergoodssothatyouget【C1】______forthesameamount
Mostparentsprizethediversitywithintheirchildren’spublicschools.Theyknowthatlearningtocooperateandexcelinadiv
Althoughinteriordesignhasexistedsincethebeginningofarchitecture,itsdevelopmentintoaspecializedfieldisreallyqui
Geneticallymodified(GM)foodstuffsareheretostay.That’snottosaythatfoodproducedbyconventionalagriculturewilldis
AccordingtotheU.S.NationalHighwayTrafficSafetyAdministration(NHTSA),carcrashesaretheleadingcauseofdeathamong
FaithinmedicinerunsdeepinAmerica.Wespendmoreperpersononhealthcarethananyothernation.Whetherweeattoomucho
In1986thecountryinitiatedrestrictionsontheuseofpesticides.
Nowadays,acellphoneserviceisavailabletoeveryone,everywhere.Probablythousandsofpeoplehavealreadybeenusingit,but
Itwasverydifficulttobuildapowerstationinthedeepvalley,butit______aswehadhoped.
A.Youneedn’tworryaboutthat.B.youcanvisitourdeskagainorcallourservicehotlineanytimeifitisnecessary.C.yo
随机试题
HowtoEatWellA)WhydosomanyAmericanseattonsofprocessedfood,thestuffthatiscorrectlycalledjunk(垃圾)andsho
由近中支托、邻面板和Ⅰ型杆卡三部分组成联合铸造式卡环,即
A.发热、腹痛、腹泻、里急后重脓血便B.无发热、无腹痛、泻米泔水样大便C.腹痛、五更泻、果酱状大便D.发热、腹痛、水样便E.发热、剧烈腹痛、洗肉水样便细菌性痢疾
当环境温度高于皮肤温度时,机体散热通过
假膜性炎腹水
有A、B两宗面积较小的相邻土地,各值30万元。如果将该两宗土地合并为一宗土地,由于面积增大而有利于合理利用,合并后的土地市场价值为100万元。在这种情况下,如果地块A的拥有者购买地块B,则正常成交价格为()万元。
以下关于个人简历的说法不正确的是()。
判别一项成本是否是可控成本,应该满足的条件有()。
为了保证日清日结法得到有效的贯彻和实施,需要坚持()。
TheUnitedStatescourtsystem,aspartofthefederalsystemofgovernment,【C1】______dualhierarchies:therearebothstatean
最新回复
(
0
)