首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They help the elderly more than the young. B、They are beneficial in one way or another. C、They generally do not have side effe
A、They help the elderly more than the young. B、They are beneficial in one way or another. C、They generally do not have side effe
admin
2019-02-27
34
问题
(12)Is there really a magic memory pill or a herbal recall remedy? I have been frequently asked if these memory supplements work. You know, one of the first things I like to tell people when they ask me about the supplements is that a lot of them are promoted as a cure for your memory. But your memory doesn’t need a cure. What your memory needs is a good work-out. So really those supplements aren’t going to give you that perfect memory in the way that they promise.(13)The other thing is that a lot of these supplements aren’t necessarily what they claim to be, and you really have to be wary when you take any of them. The science isn’t there behind most of them. They’re not really well-regulated unless they adhere to some industry standard. You don’t really know that what they say is in there isn’t there.(14)What you must understand is that those supplements, especially in some Eastern cultures, are part of a medical practice tradition. People don’t just go in a local grocery store and buy these supplements. In fact, they are prescribed and they’re given at a certain level, a dosage that is understood by a practitioner who’s been trained. And that’s not really the way they’re used in this country. The other thing people do forget is that these are medicines, so they do have an impact.(15)A lot of times people are not really aware of the impact they have, or the fact that taking them in combination with other medications might put you at increased risk for something that you wouldn’t otherwise being countering or be at risk for.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What question is frequently put to the speaker?
13. What does the speaker say about most memory supplements?
14. What do we learn about memory supplements in Eastern cultures?
15. What does the speaker say about memory supplements at the end?
选项
A、They help the elderly more than the young.
B、They are beneficial in one way or another.
C、They generally do not have side effects.
D、They are not based on real science.
答案
D
解析
讲话者在提到记忆类药物时说,服用者需要小心,因为这些药物不见得像宣传中所捕述的那样真实有效,大多数药物背后并没有真正的科学依据,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cYH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hedeliveredpublicspeeches.B、Hegotseriouslyintoacting.C、HehostedtalkshowsonTV.D、HeplayedaroleinEastofEden
Asmanypeople【C1】______middleage,theyoftenstarttonoticethattheirmemoryandmentalclarityarenotwhattheyusedtob
Asanyonewhohastriedtoloseweightknows,realisticgoal-settinggenerallyproducesthebestresults.That’spartiallybecau
IsPaidFamilyLeaveBadforBusiness?A)Paidfamilyleave,whichtopstheagendaofMonday’sWhiteHouseSummitonWorking
A、Getfurtherstudiesinuniversities.B、Workasanassistantinworkshops.C、Studywithacraftspersonandanartist.D、Learn
Nooneworddemonstratedtheshiftincorporations’attentioninthemid-1990sfromprocessestopeoplemorevividlythanthesi
A、Theself-assuredones.B、Thehigh-incomeones.C、Theaverageones.D、Thepopularones.A短文提到自信的人可能看起来比他们本身表现更出色一点,而且对加薪的忧虑也少点,
A、Becausehumanbeingsarepowerfulenoughtokilloneanother.B、Becauseeveryspecieswillbecomeextinctbynaturalselection
Lastyearatairportsacrosstheworld,18%offlightsweredelayed,leavingmillionsofpassengersstuckwithalotoftimeon
Businesscardshavebeenaroundalongtimeinoneformoranother.TheChineseinventedcallingcardsinthe15thcenturytogi
随机试题
A.相邻RR周期逐渐延长,继之QRS波群脱落B.P波与QRS波群无关,心房率大于心室率C.P-R周期延长,无QRS脱落D.P-R周期固定,有QRS脱落E.P-R周期逐渐延长,继之QRS波群脱落二度I型房室传导阻滞的心电图表现是
根据药物对胎儿危害,以下属于妊娠药物A级用药的是()。
采用玻璃钢作防腐蚀衬里的化工设备,其表面的预处理方法应为()除锈。
根据民事诉讼法律制度的规定,审判过程中出现下列()情况,人民法院可以按撤诉处理。
某企业为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为13%,2018年12月1日,该企业“原材料——甲材料”科目期初结存数量为2000千克,单位成本为15元,未计提存货跌价准备。12月发生有关甲材料收发业务或事项如下:(1)10日,购入甲材料2020
停车场管理系统不包括()。
我国的地方审计机关包括:省、自治区、直辖市、设区的市、自治州、县、自治县、不设区的市、市辖区的人民政府的审计机关。地方审计机关实行()。
分页式存储管理中,地址转换工作是由什么完成的?
户外广告是现代城市景观中不可或缺的部分,反映着城市的繁荣程度,文化特色和品位。企业热切地希望通过户外广告不断提升形象,传播商业信息。各级政府也希望通过它树立城市形象,美化(beautify)城市。户外广告将会有广阔的市场,同时也对其提出了更高的要求。随着现
Bythetime,Eliothadalreadyrisento______intheliterarycircleinhiscountry.
最新回复
(
0
)