首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As people continue to grow and age, our body systems continue to change. At a certain point in your life, your body system began
As people continue to grow and age, our body systems continue to change. At a certain point in your life, your body system began
admin
2017-06-30
51
问题
As people continue to grow and age, our body systems continue to change. At a certain point in your life, your body system began to weaken. Your joint may become stiff. It may become more difficult for you to see and hear. The slow change of aging causes our bodies to lose some of their ability to bounce back from disease and injury. In order to live longer, we have always tried to slow or stop this process that leads us toward the end of our lives.
Many factors contribute to your health. A well-balanced diet plays an important role. The amount and type of exercises you get is another factor. Your living environment and the amount of stress you are under is yet another. But scientists studying senescence want to know: Why do people grow old? They hope that by examining the aging process on a cellular level medical science may be able to extend the length of life.
There is nothing to be afraid of as old age approaches. Many consider the later portions of life to be the best time for living. Physical activity may lessen, but often you gain a broader understanding of yourself and the world.
What we consider old age now may only be middle-aged someday soon. Who knows with so many advances in medical science happening so quickly, life spans may one day be measured in centuries, rather than in years!
When people become aging, they will lose some of their ability to bounce back from disease and injury, " bounce back" here means______.
选项
A、toimproveinhealthafterone’s disease and injury
B、to run fast
C、to recover from disease and injury
D、to jump after recovering
答案
A
解析
细节题。从第一段的各种细节可以看出,人体随着年龄的增长,身体各系统不断变化,衰老的缓慢发展使机体失去了对疾病和伤害做出反应的某些能力。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ccFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnections.Suchenormousnumbersused
Thegreatchariotofsociety,whichforsolonghadrundownthegentleslopeoftradition,nowfounditselfpoweredbyaninterna
Thegreatchariotofsociety,whichforsolonghadrundownthegentleslopeoftradition,nowfounditselfpoweredbyaninterna
Iffullcreditsweregiventothispart,itcould_____ahighgradeforthestudentinhisphysicalcourse.
Dianamadealotofefforttopersuadeherparentsinto____tohergoingtotheUnitedStatestostudybusinessadministrationin
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessesmay
Atthefall2001SocialScienceHistoryAssociationconventioninChicago,theCrimeandJusticenetworksponsoredaforumonth
WhowontheWorldCup1994footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【C1】______a
Technically,anysubstanceotherthanfoodthataltersourbodilyormentalfunctioningisadrug.Manypeoplemistakenlybelieve
随机试题
国家出版主管部门对“数字出版”的定义中,不包含()。
A.起病急骤的单侧足趾关节炎B.膝关节的交替性疼痛C.下肢不对称性大关节炎D.手指对称性多关节炎E.手指不对称性少关节炎痛风可出现
雄激素主要由下列哪种细胞分泌
应当公开招标的建设工程项目出现下列情形时,经批准可以进行邀请招标的是()。
2016年4月,50岁的徐某在为自己投保人身保险时,申报的年龄为40岁,而该类保险对被保险人的年龄限制在45岁以下。2017年4月,保险公司发现了该情形。根据保险法律制度的规定,下列表述中,正确的是()。
甲公司为一家上市公司,为提高市场占有率及实现多元化经营,甲公司在2×18年进行了一系列投资和资本运作。甲公司与各个公司均为境内居民企业,所得税税率均为25%。甲公司的投资业务如下:(1)甲公司在2×18年1月30日,从二级交易市场上购人了A公司的股票1
阅读以下文字。完成下列题。有关人士认为,“人类基因组草图”的测绘成功仅仅预示着一个新的开端,真正的研究工作还只刚刚起步。例如,“草图”中留下了许多空白需要填补,不少可能包含着重要的医学信息的空白又顽固地拒绝“泄露自己的秘密”。除了最先完成的22号
据报道目前北京外来务工人员已近700万人,并逐步从传统的建筑、服务业等劳务性行业,向高技术、文化传媒等产业扩展。新生代外来务工人员对城市的贡献更广泛,贴合更密切,相较父辈,他们也更为强烈地渴盼融入生活、工作的城市。今天,在道路上,在办公室里,工厂、饭馆、商
根据我国《刑法》第17条第2款的规定,已满14周岁、不满16周岁的人,犯( )的,应当负刑事责任。
甲电力公司管理的一台变压器位于路旁10米处,为了防止他人接近,电力公司建造嗣墙将变压器嗣起,仅留一道小门供检修人员出人,但并不锁门,平常有守门员乙看守。某日,乙不在,顽童丙(8岁)出于好奇走入围墙内玩耍,结果被电流击伤,经抢救后双臂截肢。根据我国有关法律规
最新回复
(
0
)