首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Insurance is the sharing of risks.Nearly everyone is exposed to risk of some sort.The house owner,for example,knows that his pro
Insurance is the sharing of risks.Nearly everyone is exposed to risk of some sort.The house owner,for example,knows that his pro
admin
2019-11-28
54
问题
Insurance is the sharing of risks.Nearly everyone is exposed to risk of some sort.The house owner,for example,knows that his property can be damaged by fire,the ship owner knows that his vessel may be lost at sea;the breadwinner knows that he may die at an early age and leave his family poorer.On the other hand.not every house is damaged by fire nor every vessel lost at sea.If these persons each put a small sum of money into a pool,there will be enough to meet the needs of the few who do suffer losses.In other words.the losses of the few are met from the contributions of the money.This is the basis of insurance.Those who pay the contribution are known as“insured”and those who administer the pool of contributions as“insurers”.
Not all risks can be covered by insurance.Broadly speaking,the ordinary risks of business and speculation cannot be covered.The risk that buyers will not buy goods at the prices offered is not of a kind that can be statistically estimated,and risks can only be insured against if they can be so estimated.
The legal basis of all insurance is the“policy”.This is a printed form of contract.It states that
in return for the regular payment by the insured of a certain sum of money,called the“premium”,which is usually paid every year,the insurer will pay a sum of money or compensation for loss,if the risk actually happens.The wording of policies,particularly in marine insurance,often seems very old—fashioned,but there is a sound reason of this.Over a large number of years,many law cases have been brought to clear up the meanings of doubtful phrases in policies.The law coups have given these phrases a definite and indisputable meaning,and to avoid future disputes the phrases have continued to be used in polices even when they have passed out of normal use in speech.
请回答下列问题。
The phrase“the pool of contributions”in the first paragraph means___________.
选项
A、the money paid by the insurers
B、the cost of administering insurance
C、the money paid by the insured
D、the amount of each premium
答案
C
解析
含义题。根据第一段最后一句“Those who pay the contribution are known as‘insured’and those who administer the pool of contributions as‘insurers’”可知A项错误。B项“the cost of administering insurance”是对“those who administer the pool of contributions”的曲解,故错误。premium一词出现在第三段第三句,不在定位范围。故本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cojY777K
本试题收录于:
银保监财会类题库国家公务员分类
0
银保监财会类
国家公务员
相关试题推荐
Insuranceisthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
Insuranceisthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
Insuranceisthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
Insuranceisthesharingofrisks,Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
Insuranceisthesharingofrisks,Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
Insuranceisthesharingofrisks,Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
Insuranceisthesharingofrisks,Nearlyeveryoneisexposedtoriskofsomesort.Thehouseowner,forexample,knowsthathispro
随机试题
幽门螺杆菌与胃癌有关的可能机制是
A.两眼鼻侧视野受损B.两眼颞侧视野受损C.同侧眼鼻侧和颞侧视野均受损D.同侧眼鼻侧视野和对侧眼颞侧视野受损E.同侧眼颞侧视野和对侧眼鼻侧视野受损切断视交叉将出现
在传染病区,护士穿好隔离衣后禁止进入的区域是
Ⅱ类洞与髓室顶平行的壁接近牙龈的壁
室外电缆线架空敷设时,应沿墙壁或电杆设置,严禁用金属裸线作绑线,电缆的最大弧垂距地面不小于()。
英国、美国采用间接标价法,欧元区采用直接标价法。()
背景材料:××年7月15日,长沙市组团参加了在广州召开的“泛珠三角贸易洽谈会”。会上,该市一老牌中型国有企业——星城汽车制造厂引起了一家台商——宏远汽车股份有限公司的投资兴趣。当日下午,双方在广州市天地宾馆举行了洽谈。
解决劳动力就业问题
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
ThehistoryofWesternmusicproperlybeginswiththemusicoftheChristian,Church.ButallthroughtheMiddleAgesandevent
最新回复
(
0
)