首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. Its shrilling clamour(喧闹声
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. Its shrilling clamour(喧闹声
admin
2010-02-17
36
问题
One of the most authoritative voices speaking to us today is, of course, the voice of the advertisers. Its shrilling clamour(喧闹声)dominates our lives. It shouts at us from the television screens and the radio loudspeakers; waves to us from every page of the newspaper; plucks at our sleeves on the escalator; signals to us from the mad-side Billboards all day and flashes messages to us in coloured lights at night.
Advertising has been among England’s biggest growth industries since the war, in terms of the ratio of money earnings to demonstrate achievement. Why all this fantastic expenditure?
Perhaps the answer is that advertising saves the manufacturers from having to think about the customer. At the stage of designing and developing a product, there is quite enough to think about without worrying over whether anybody will want to buy it. The designer is busy enough without adding customer appeal to all his other problems of man-hours and machine tolerances and stress factors. So they just go ahead and make the thing and leave it to the advertiser to find eleven ways of making it appeal to purchasers after they finish it, by pretending that it gives status, or attracts love, or signifies manliness. If the advertising agency can do this authoritatively enough, the. manufacturer is in clover (养尊处优).
Other manufacturers find advertising saves them from changing their product. And manufacturers hate change. The ideal product is or another, some alteration seems called for how much better to change the image, the packet or the pitch made by the product, rather than go to all the inconvenience of changing the product itself.
According to the passage modern advertising becomes one of the most prosperous industries because ______.
选项
A、people are more concerned with the image of a product rather than the product itself
B、it saves manufacturers from considering how the products can appeal to customers
C、there are all kinds of media available
D、there are many excellent advertisers who can make their voices authoritative
答案
B
解析
细节理解题。文章第二段谈及了广告业兴旺的原因:“Perhaps the answer is that advertising saves the manufacturers from having to think about the customer”,即厂家不必再去考虑如何吸引顾客,而是把它交给广告商。故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cpnK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PassageOneWheneverwecould,JoanandItookrefugeinthestreetsofGibraltar.TheEnglishman’shomeishiscastlebecau
Itisaknownfactthatphysicalactivityimprovesoverallhealth.Notonlydoesitimprovecirculation,increasebloodflowto
Thebusinessofsocialwalkingissettingoffintoalargelyunexploredareaofnavigation.Acommunity-basedgroupinthewood
Culturesaredifferentbecausethelocationstheyexistinaredifferent.Somepeoplelivinginthedesertaregoingto
Whollyasidefromaestheticandmoralconsiderations,fashionisaneconomicabsurdity,andthereislittletobesaidinitsfa
Thethreementriedmanytimestosneakacrosstheborderintotheneighboringcountry,______bythepoliceeachtime.
Thewould-besleeperwhorefightshisdailybattlesinbed——orrehearsestomorrow’sproblems——findsithardtofallasleep.Then
Ifhe________inthatwayformuchlongerhewillfindhimselfinthebankruptcycourt.
Violentlyricsinsongsincreaseaggression-relatedthoughtsandemotionsandcouldindirectlycreateamorehostilesocialenvi
Itwasnotuntilmidnight______thesnowcappedpeak.
随机试题
引体向上是肱二头肌做近固定的训练动作。()
一商家销售某种商品的价格满足关系P=7-0.2x(万元/吨)x为销售量,商品的成本函数为C=3x+1(万元)。若每销售一吨商品,政府要征税t(万元),则该商家的税后利润L表示为x的函数是()
A.来曲唑B.依托泊苷C.伊立替康D.紫杉醇E.顺铂作用于拓扑异构酶I的抗肿瘤药物
在北方寒冷地区,某建筑的干挂石材外墙如图1-3所示,设计人员要求将石材和石材之间所有的缝隙都用密封胶堵严,对这种处理方式,下列哪一条评议是正确的?[2004年第37题]
某企业执行企业会计制度,备用金采用非定额备用金核算10月该企业发生如下业务:(1)签发库存现金支票,为备发工资从银行提取现金100000元。(2)企业职工甲借款1000元。(3)采购员乙出差归来,报销差旅费1500元,预借差旅费2000元,余款500
下列管理职能中,()的任务是使计划方案落实于实际工作。
【材料一】一日,王教授应邀到甲机关举办一场关于职业道德与行为规范关系的专题讲座。会场里时常响起手机声,会议主持人不断地用手势提醒大家关闭手机,甚至打断王教授讲座,让大家保持会场秩序。次日王教授到乙机关举办同样的讲座,会场秩序井然,听讲座的每个人都自觉地
按照所形成的资本构成要素分类,吸收直接投资可分为哪几种?各有什么特点?
______today,hewouldgettherebyFriday.
(1)Themostcomplexobjectknowntohumanityisthehumanbrain—andnotonlyisitcomplex,butitistheseatofoneofthefew
最新回复
(
0
)