首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Running may be the single most effective exercise to increase life expectancy, according to a new review and analysis of past re
Running may be the single most effective exercise to increase life expectancy, according to a new review and analysis of past re
admin
2022-01-20
81
问题
Running may be the single most effective exercise to increase life expectancy, according to a new review and analysis of past research about exercise and premature death. The new study found that, compared to non-runners, runners tended to live about three additional years, even if they run slowly or sporadically and smoke, drink or are overweight. No other form of exercise that researchers looked at showed comparable impacts on life span.
The findings come as a follow-up to a study done three years ago, in which a group of distinguished exercise scientists scrutinized data from a large trove of medical and fitness tests conducted at the Cooper Institute in Dallas. That analysis found that as little as five minutes of daily running was associated with prolonged life spans.
After that study was released, the researchers were inundated with queries from fellow scientists and the general public, says Duck-chul Lee, a professor of kinesiology at Iowa State University and co-author of the study. Some people asked if other activities, such as walking, were likely to be as beneficial as running for reducing mortality risks.
High-mileage runners wondered if they could be doing too much, and if at some undefined number of miles or hours, running might become counterproductive and even contribute to premature mortality.
And a few people questioned whether running really added materially to people’ s life spans. Could it be, they asked rather peevishly, that if in order to reduce your risk of dying by a year, you had to spend the equivalent of a year’s worth of time on the trails or track, producing no discernible net gain?
So for the new study, which was published in March in Progress in Cardiovascular Disease, Lee and his colleagues set out to address those and related issues by reanalyzing data from the Cooper Institute and also examining results from a number of other large-scale recent studies looking into the associations between exercise and mortality.
Over all, this new review reinforced the findings of the earlier research, the scientists determined. Cumulatively, the data indicated that running, whatever someone’s pace or mileage, dropped a person’s risk of premature death by almost 40%, a benefit that held true even when the researchers controlled for smoking, drinking and a history of health problems such as hypertension or obesity.
The following aspects are the reasons why the researchers were inundated with queries EXCEPT that________.
选项
A、some people wondered if walking was likely to be as good as running
B、high-mileage runners doubted whether running might lead to premature death
C、a few people questioned whether running really added materially to people’ s life spans
D、some people asked calmly whether it is worthwhile to spend the whole year on running
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章第三段。A项意为“一些人想知道散步是否和跑步一样有益”,是对该段最后一句Some people asked if other activities,such as walking,were likely to be as beneficial as running for reducing morality risks的同义替换。故正确。B项意为“长距离跑步者想知道跑步是否会导致过早死亡”,是对第四段第一句的同义替换,故正确。C项是第五段第一句的内容,故正确。D项关键词calmly意为“冷静地”,该词与文章第五段第二句关键词peevishly(暴躁地)意思相悖。因此错误。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d6i4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
JohnDeweybelievedthateducationshouldbeapreparationforlife,thatapersonlearnsbydoing,andthatteachingmust_____
WhichofthefollowingbestdescribestheAmerica’seconomicsituation?Whatistheauthor’sattitudetowardsomerecentfigure
Conveniencefoodhelpscompaniesbycreatinggrowth;butwhatisitseffectonpeople?Forpeoplewhothinkcookingwasthefoun
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
SomeoftheconcernssurroundingTurkey’sapplicationtojointheEuropeanUnion,tobevotedonbytheEU’sCouncilofMinister
AnyonecantrackaVenmouser’spurchasehistoryandcollectadetailedprofile—includingtheirdrugdeals,eatinghabitsand
InthefirstyearorsoofWebbusiness,mostoftheactionhasrevolvedaroundeffortstotaptheconsumermarket.Morerecentl
ArecentcaseinAustraliashowshoweasilyfearcanfrustrateaninformant’sgoodintentions.InDecember,awomanwroteanonym
随机试题
厂长:采用新的工艺流程可以大大减少炼铜车间所产生的二氧化硫。这一新流程的要点是用封闭式熔炉替代原来的开放式熔炉。但是,不仅购置和安装新的设备是笔很大的开支,而且运作新流程的成本也高于目前的流程。因此,从总体上说,采用新的工艺流程将大大增加生产成本而使本厂无
我国外贸公司如遇买方不按时开出信用证的情况,可根据具体情况采取对我出口公司有利的措施。()
按规定,企业以非现金资产和无形资产对外投资时,对资产应进行评估,评估发生的资产增减值,应作的处理为()。
根据下列资料,完成下列题。2013年4月末,广义货币(M2)余额103.26万亿元,同比增长16.1%,分别比上月末和上年同期高0.4个和3.3个百分点;狭义货币(M0)余额30.76万亿元,同比增长11.9%,分别比上月末和上年同期高0.1个和
已知函数(x∈R).函数f(x)的图像可由函数y=sinx的图像经过怎样的变换得到?
关于违反治安管理行为的概念,表述正确的是()。
围棋被人们形象地比喻为黑白世界,在古代称作对弈。由围棋的思维方式和行棋方式来看,他与古代哲学有着密切关系。后来,围棋也成为培养军人才能的重要工具,许多著名的军事家都对盘式、招法_______。随着围棋传遍大江南北,围棋名人的增多,_______也不断见于史
根据下面的资料回答下面问题。2001年北京外来人口主要数据人口数量:全市在京居住一天以上的外来人口为328.1万人,比1997年增加98.2万人。年龄构成:0~14岁人口
在融资租赁合同项下,承租人甲占有租赁物期间造成乙的人身伤害,则乙有权要求()赔偿损失。
MuhammadAli,hishandsshakingandeyesreflectingtheWhiteHousechandeliers(枝形吊灯),acceptedthenation’shighestcivilianaw
最新回复
(
0
)