首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As many people hit middle age, they often start to notice that their memory and mental clarity are not what they used to be. We
As many people hit middle age, they often start to notice that their memory and mental clarity are not what they used to be. We
admin
2013-09-04
29
问题
As many people hit middle age, they often start to notice that their memory and mental clarity are not what they used to be. We suddenly can’t remember where we put the keys just a moment ago or an old acquaintance’s name. As the brain fades, we refer to these occurrences as "senior moments." While seemingly innocent, this loss of mental focus can potentially have a detrimental impact on our professional, social, and personal well-being.
Neuroscientists are increasingly showing that there’s actually a lot that can be done. It turns out that the brain needs exercise in much the same way our muscles do, and the right mental workouts can significantly improve our basic cognitive functions. Thinking is essentially a process of making neural connections in the brain. Because these connections are made through effort and practice, scientists believe that intelligence can expand and fluctuate according to mental effort.
A new company has taken it a step further and developed the first "brain training program," called Lumosity to actually help people improve and regain their mental sharpness. Lumosity is far more than an online place to exercise your mental skills. That’s because they have integrated these exercises into a Web-based program that allows you to systematically improve your memory and attention skills. The program keeps track of your progress and provides detailed feedback on your performance and improvement. Most importantly, it constantly modifies and enhances the games you play to build on the strengths you are developing—much like an effective exercise routine requires you to increase resistance and vary your muscle use.
Apparently it works. In randomized, controlled clinical trials Lumosity was shown to significantly improve basic cognitive functions. One study showed students improved their scores on math tests by 34 percent after using Lumosity for six weeks. The company says its users have reported clearer and quicker thinking, improved memory, increased alertness and awareness, elevated mood, and better concentration at work or while driving.
While many of the games at Lumosity are free, a modest subscription fee is required to use the full program over the long term. However, Lumosity is currently offering a free trial of their program to new users so that you can see how well it works before you decide to subscribe. The company believes the results will speak for themselves.
What can we learn about "senior moments"?
选项
A、They are nothing to be worried about.
B、They happen to each middle-aged person.
C、They mostly happen to the elders.
D、They are signs of declining memory.
答案
D
解析
文章第一段第三句有senior moments,并明确说明senior moments指的是前面提到的现象,包括过一会儿就忘了把钥匙放在哪了和记不得老熟人的名字,显然与记忆有关。后面接着说,这些现象不可忽视。第一句有many people,并不是each,而且句中还有middle age,并不是指老年人。综上所述,选择D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dBHO777K
0
研究生英语学位课统考(GET)
相关试题推荐
Everybusinessneedstwothings,saysSkullcandyCEORickAlden:inspirationanddesperation.In2001,Aldenhadboth.He’dsold
Itisacommonthemeinmanysciencefictionstoriesthattheworldmayonedaybe______byinsects.
Historically,thespread,prevalence,andveryexistenceofcontagiousdiseasehavewhollydependedonthegrowthandconcentrat
MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhichthereisnomarket(candidatesforteachingpositions
Iwasembarrassedwhenthe______testpapermyteacherspokeaboutturnedouttobemine.Ihadforgottentoputmynameonit.
Debtandthedestructionofwarhavebroughtmajoreconomicsetbacks,______damagetosocialservicesandhumansuffering.
Thereiscurrentlyabroadanewwaveofappreciationforbreadthofknowledge.Curriculaatuniversitiesandcollegesandprogra
Ifambitionistobewellregarded,therewardsofambitionwealth,distinction,controloverone’sdestinymustbedeemedworth
"Theeffectofthismedicine______bymidnight,"thedoctortoldEmma,"Youhadbetternottrytoreadtonight."(北京大学2005年试题)
几年来,北京部分地区的房价翻了两番,使许多年轻人买不起理想小区中的房子。不论房价高涨是什么原因造成的,都会加重家长的经济压力。老百姓对此无计可施,只能表达自己的不满。所幸的是,有数据表明中央政府控制房价的努力已初见成效。
随机试题
_______年在布鲁塞尔召开有37国代表出席的外交会议上,通过了修订《海牙—维斯比规则》的议定书()
招聘计划应包括()。
下列关于“法治”与“法制”区别的表述,错误的是()。
《资治通鉴》是中国第一部编年体通史。()
求∫0x2(x—t)dt.
(7)不属于将入侵检测系统部署在DMZ中的优点。
From:ACAEventsTo:GregUnderwoodSubject:RegistrationfortheACABusinessManagementSeminarDearMr.Underwood,Youhav
Vibrationsinthegroundareapoorlyunderstoodbutprobablywidespreadmeansofcommunicationbetweenanimals.Itseemsun
Hewasfacingchargesonforgeryinacourtoflawbuthehiredagoodlawyerto_____.
ThepennameMarkTwaincamefrom_____
最新回复
(
0
)