首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why did Northern European people come to settle down in the United States?
Why did Northern European people come to settle down in the United States?
admin
2016-11-13
50
问题
Why did Northern European people come to settle down in the United States?
After the early period of settlements, the first sharp increase in immigration took place in the 1830s and 1840s. This brought to America flocks of people from northern Europe who lost employment in the Industrial Revolution, and then a great number of Irish people who fled from famine. German political refugees arrived shortly after. In the 1880s, a tremendous flood of immigrants began coming in, this time largely from southern and eastern Europe. To most Americans, these newcomers seemed far stranger than the early settlers. They moved into the poorest neighborhood of the large cities. They tended to stay together and cling to their old ways. As they were accustomed to poverty, they were willing to work for very low wages. This made other workers, especially those in labor unions, afraid that the immigrants with the lower wage level would take jobs away from them. Indeed, organized labor became one of the key opponents of continued immigration.
This opposition finally led to the passing of immigration laws in the 1920s, which restricted further immigration. In 1965, these unfair laws were replaced by a new immigration act, which granted equal opportunities to foreigners, regardless of their place of origin. Asians, like Koreans and Vietnamese, soon began to arrive. Many of these newcomers have worked very hard to establish themselves in their new land.
选项
A、To impose restrictions on further immigration.
B、To improve the working condition of the immigrants.
C、To set a minimum wage level for the new immigrants.
D、To put requirements on languages for the newcomers.
答案
A
解析
短文中提到,这种反对最终催生了20世纪20年代的移民法,这部移民法限制接纳更多移民。由此可推断。答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dIJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Decemberisoftenthemonththatpeoplespend,spend,spend.Now,withJanuaryunderway,it’stimetopaythosebills,tighteno
ThemultipleEuropeanviewpointsareafunctionofthefollowingEXCEPT______.
Consideringhowmuchhangoverscostcountriesandcompanies,nottomentionthepainpeoplesuffer,youwouldthinksomeonewoul
Whichofthefollowingsentencesexpressesarecurrentaction?
WhydidCentralAmericanchildrentrytoenterU.S.illegally?
TomanyAmericans,Obama’selectionasPresidentmarked______.
Whatisthemainreasonfortheproblem,accordingtotheman?
ThecoldandrainyweatherinParishasnotstoppedJoeSchaeffer,anAmericantouristfromMilwaukee,Wisconsin,fromvisitingth
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegentStreetisfailingthefashiontest,accordingtot
RuthHandlerinventedsomethingin1959whichbecamesoquintessentiallyAmericanastobeincludedintheofficial"America’sT
随机试题
用于血容量判断的最佳血流动力学指标是
预防、医疗、保健机构发现艾滋病病毒感染者时,以下措施不正确的是()。
关于“综合治理”提出的提高安全生产综合效率的基本方法有()
房地产平面图包括()。
下列关于消防水池的设置,说法错误的是()。
在国债交易方式中,最普通和常用的是()。
下列各项中,属于税务机关的权利的有()。
你一个朋友因为上岗竞争职位失败而失落,你怎么劝他?请现场模拟。
某连锁企业在10个城市共有100家专卖店,每个城市的专卖店数量都不同。如果专卖店数量排名第5多的城市有12家专卖店,那么专卖店数量排名最后的城市,最多有几家专卖店?()
已知n(n≥4)维向量组(I)α1,α2线性无关,(Ⅱ)β1,β2线性无关,且α1,α2分别与β1,β2正交,证明:α1,α2,β1,β2线性无关.
最新回复
(
0
)