首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、More time should be spent on computers. B、Children should be forbidden from watching TV. C、TV sets shouldn’t be allowed in chi
A、More time should be spent on computers. B、Children should be forbidden from watching TV. C、TV sets shouldn’t be allowed in chi
admin
2012-02-29
62
问题
Too much TV-watching can harm children’s ability to learn and even reduce their chances of getting a college degree, new studies suggest in the latest effort to examine the effects of television on children.
One of the studies looked at nearly 400 northern California third-graders. Those with TVs in their bedrooms scored about eight points lower on math and language arts tests than children without bedroom TVs.
A second study, looking at nearly 1,000 grown-ups in New Zealand, found lower education levels among 26-year-olds who had watched lots of TV during childhood. But the results don’t prove that TV is the cause and don’t rule out that already poorly motivated youngsters may watch lots of TV.
The study measured the TV habits of 26-year-olds between ages 5 and 15. These with college degrees had watched an average of less than two hours of TV per week night during childhood, compared with an average of more than 2.5 hours for those who had no education beyond high school.
In the California study, children with TVs in their rooms but no computer at home scored the lowest while those with no bedroom TV but who had home computers scored the highest.
While this study does not prove that bedroom TV sets caused the lower scores, it adds to accumulating findings that children shouldn’t have TVs in their bedrooms.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What do we learn about the low-scoring group according to the California study?
31. What is the researchers’ understanding of the New Zealand study results?
32. What can we learn from the end of the passage?
选项
A、More time should be spent on computers.
B、Children should be forbidden from watching TV.
C、TV sets shouldn’t be allowed in children’s bedrooms.
D、Further studies on high-achieving students should be done.
答案
C
解析
选项中的should表明,本题可能考查给出的建议。由短文最后提到的children shouldn’t have TVs in their bedrooms可知,孩子们的卧室里不应该有电视,[C]是对此的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eIf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
A、Byplane.B、Bybus.C、Bycar.D、Bytrain.B本题关键在于理解but后面的内容,男士说takingabuswouldbecheaperthandrivingorflying(乘巴士比开车或坐
Readinginvolveslookingatgraphicsymbolsandformulatingmentallythesoundsandideastheyrepresent.Conceptsofreadingha
Americansusedtostandtallasthepeoplewiththehighestaverageheightintheworld.However,sincethemiddleofthiscentu
A、GotoParisagain.B、LiveinParis.C、Gosomewhereelse.D、Difficulttosay.C综合推断题。男士说明年应该做点儿别的,由此可知,男士明年会去别的地方,故选C。
A、Atfive.B、Atsix.C、Ateight.D、Attwelve.C事实细节题。文章首段第三句提到“Ludwingbeganlearning...hewas8yearsoldhebegangivingpubl
A、Bothofthemanandwomanhatecollectingstamps.B、Neitherofthemfeelscollectingstampsisaneasything.C、Thewomanisv
GlobalisationFormany,thesurpriseoffindingaMcDonaldsoutletinMoscoworBeijingprovidesnogreatersymbolofthesp
Accidentsarecaused;theydon’tjust【C1】______.Thereasonmaybe【C2】______tosee:anover-loadedtray,ashelfoutofreach,o
A、Thebicycleisbeingrepaired.B、Thebicycleisnew.C、Shelentthebicycletoafriend.D、Thebicycleisparkedoutside.A从M
随机试题
张某,男性,30岁,电工。Ⅲ度烧伤,烧伤总面积70%,对该患者采用
一患痔多年的病人突感肛门剧痛。排便、走路、咳嗽时疼痛加剧。检查:肛门部有一圆形肿块突出,与周围分界清楚,伴触痛。应诊断为
静脉炎的治疗,错误的是
沙美特罗的化学结构式为()。
项目总承包商购买材料必须符合()标准及建设实施要求工程材料及设备可选清单。
期货公司的()不得滥用权利,不得占用期货公司的资产或者挪用客户保证金和其他资产,不得损害期货公司、客户的合法权益。
心理咨询是要按一定规范进行的有序操作,包括了()。
施太伦划分儿童心理发展阶段的标准是()。
教师在教学过程中,让学生通过体验音乐作品来感受音乐,从而培训审美感、道德感等高级情感的教学法叫()。
教学有法,教无定法。()
最新回复
(
0
)