首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
From the first use of the rocket to carry satellites into space to the setting up of space stations, human beings have been putt
From the first use of the rocket to carry satellites into space to the setting up of space stations, human beings have been putt
admin
2019-05-22
56
问题
From the first use of the rocket to carry satellites into space to the setting up of space stations, human beings have been putting great effort into space research. And so far, we have achieved many successes. But there are still numerous tasks in front of us and we should not cease trying to progress.
The international space station is an important step we should take in space exploration. It is not only helpful but also essential. It provides a proper space environment for many experiments that we have wanted to do for a long time. It is also a base for the observations of the earth and the universe. It could also be an important base for later travel to the moon and Mars. In a word, if we want to explore space more, the first thing we should do is to set up a space station.
As the space station costs a lot of money, it is hard for one country alone to establish one. The USA seems to be the only country that has the ability to build a space station alone, and it has tried to do so, but not very successful. So it aggregated many other countries to work on it together. Though it is still extremely expensive, it is much cheaper than doing it alone. It is really a job that needs everyone’s effort and will benefit everyone.
But even so, the funds needed are still a big problem. As for the USA, it seems that it has too many things to spend its money on. Although it is the richest country in the world, it has much debt every year. It has to make arrangements about its finance, and try to find a balance in all these issues.
From Paragraph 2 we learn that______.
选项
A、the necessity of building the international space station is not realized now
B、many experiments have been done in the international space station
C、the international space station is necessary for people to explore space more
D、people have traveled to Mars from the international space station
答案
C
解析
细节理解题。由第二段最后一句话“In a word,if we want to explore space more,the first thing we should do is to set up a space station.”可知,国际空间站是进行太空探索所必需的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/eJLq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
请为人音版五年级下册第一课“春景”中的《小鸟,小鸟》设计一课时的教学简案。要求:有教学目标、教学重点及教学过程。
新课程的总目标是按照知识技能、过程与方法、情感态度价值观三个维度进行表述的。()
It’snoteasytobeanastronaut’sson.Everybodyexpectsyoutobespecialorperfect.Ioftenwonderhowmyfathereverhada
Areaderwroteintosaythatshewasfeelinglonelyatbreakbecauseherbestfriendwasn’taround.Here’souradvicetoher—an
Wangling,amiddleschoolgirl,feltangrywithherparentsaftergettingaboy’sphonecall."Aclassmatecalledmetodiscuss
Thenewly-builtcare,thewallsof______arepaintedlightgreen,isreallyapeacefulplaceforus,especiallyafterhardwork
Uptonow,nothing______Betty.Iwanttoknowthereason______hehasn’twrittentome.
—CanIparkmyearhere?—No,lookatthesign.Whichsigndoesthesecondspeakerreferto(指)?
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.51.______Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof
Mostgrowingplantscontainmuchmorewaterthanallothermaterialscombined.C.R.Barneshassuggestedthatitisaspropert
随机试题
显影液中不包括哪种物质
一平面简谐波在t=0时的波形图如图2-46所示,若此时A点处介质质元的动能在增大,则()。
网络软件是实现网络功能不可缺少的软件环境。网络软件主要包括()。[2010年真题]
我国工程咨询企业的资质认定由()办理。
关于全寿命费用分析法,下面说法正确的是()。
由汇票和支票的出票人记载的,将来可能对票据金额付款的是()。
下列各项中,通过“其他货币资金”科目核算的有()。
关于民事法律关系,下列哪一选项的说法是正确的?()
洋务运动期间,洋务派兴办的民用企业多数采取的方式是
Readthearticlebelow.Choosethebestsentencefromthelistonthenextpagetofilleachofthegaps.Foreachgap(1
最新回复
(
0
)