首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every artist knows in his heart that he is saying something to the public. Not only does he want to say it well, but he wants it
Every artist knows in his heart that he is saying something to the public. Not only does he want to say it well, but he wants it
admin
2014-04-23
39
问题
Every artist knows in his heart that he is saying something to the public. Not only does he want to say it well, but he wants it to be something which has not been said before. He hopes the public will listen and understand—he wants to teach them, and he wants them to learn from him.
What visual artists, like painters, want to teach is easy to make out but difficult to explain, because painters translate their experiences into shapes and colors, not words. They seem to feel that a certain selection of shapes and colors, out of the countless billions possible, is exceptionally interesting for them and worth showing to us. Without their work we should never have noticed these particular shapes and colors, or have felt the delight which they brought to the artist.
Most artists take their shapes and colors from the world of nature and from human bodies in motion and repose (歇息,静止);their choices indicate that these aspects of the world are worth looking at, that they contain beautiful sights. Contemporary artists might say that they merely choose subjects that provide an interesting pattern, that there is nothing more in it. Yet even they do not choose entirely without reference to the character of their subjects.
If one painter chooses to paint a broken leg and another a lake in moonlight, each of them is directing our attention to a certain aspect of the world. Each painter is telling us something, showing us something, emphasizing something—all of which means that, consciously or unconsciously, he is trying to teach us.
It is implied, but not directly stated that______.
选项
A、paintings are nothing more than the arrangement of shapes and colors
B、painters are no good at writing
C、we should look beyond shapes and colors to understand what the artist is driving at
D、the public is more interested in writing than in painting
答案
C
解析
本题是一道暗示引申类题目。问下面哪个是暗示出而不是直接提到的。针对四个选项,利用查阅式阅读法,结合原文内容,我们可以找出本题的正确答案C“我们应该透过绘画中的形象和颜色来领悟艺术家们正在表达的东西”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/fOXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Manyobjectsindailyusehaveclearlybeeninfluencedbyscience,buttheirformandfunction,theirdimensionsandappearance
TheBritishgovernmentturnsitsattentiontothedirestateofvocationaltraining.Budgetcutsareneverpleasant.Yetthepas
NodoubtyouknowseveralfolkswithperfectlyrespectableIQswhorepeatedlymakepoordecisions.Thebehaviorofsuchpeoplet
NodoubtyouknowseveralfolkswithperfectlyrespectableIQswhorepeatedlymakepoordecisions.Thebehaviorofsuchpeoplet
Ifyouworkforamajorcorporation,orarecontractedatone,soonerorlater,youmaybecalledupontocreateormaintainan
ToproducetheupheavalintheUnitedStatesthatchangedandmodernizedthedomainofhighereducationfromthemid1860’stot
Ateacherissomeonewhocommunicatesinformationorskillsothatsomeoneelsemaylearn.Parentsarethe【C1】______teachers.Ju
Forlaymenethnologyisprobablythemostinterestingofthebiologicalsciencesfortheveryreasonthatitconcernsanimalsin
Thehumancriterionforperfectvisionis20/20forreadingthestandardlinesonaSnelleneyechartwithoutahitch.Thescore
Whatisthegoaloftheprogramcalled"ReadingFirst"?
随机试题
女性,39岁,左前臂行石膏绷带包扎后1小时,出现手指剧痛,苍白发凉,桡动脉搏动减弱,应首先采取的措施是( )。
女性患者,32岁,近2月来出现进食减少,明显消瘦,多毛、痤疮、乳房萎缩、生须,血压180/120mmHg、血钾2.8mmml/L,诉腹痛,查尿17-羟120μmoL/24小时、尿17-酮186μmol/24小时
根据商检法,销售、使用未报经检验的属于法定检验进口商品的,检验检疫机构根据情况可以处以有关商品总值( )的罚款。
某投资者在期初以每股18元的价格购买C股票100股,半年后每股收到0.2元的现金红利,同时卖出股票的价格是20元,则在此半年期间,投资者在C股票上的百分比收益率应为()。
按照《商业银行资本管理办法(试行)》的规定,商业银行的核心一级资本不包括()。
下列不属于教育技术目的的是()。
设,其中f,g均可微,计算
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter
Mostofyouwouldprobablysaythatwhatmakesyoutrulyhappyisyourfamilyandtheloveyoushareinyourrelationships,an
HarlemRenaissance(文艺复兴)—ABriefIntroductionImportantFeatures1.HarlemRenaissance(HR)isthenamegiventotheper
最新回复
(
0
)