首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Are you interested in seeing the beautiful fall foliage of New England but tired of traffic jams and overbooked hotels? Then thi
Are you interested in seeing the beautiful fall foliage of New England but tired of traffic jams and overbooked hotels? Then thi
admin
2015-04-18
78
问题
Are you interested in seeing the beautiful fall foliage of New England but tired of traffic jams and overbooked hotels? Then this year forget the crowds in New England and see the beautiful colors of autumn in the Catskills.
These
rugged
mountains in New York State, just 90 miles northwest of New York City, are famous for the legendary tales of Rip Van Winkle, and more recently for the summer hotels mat
sprang up
in the region during the 1940s, 1950s, and 1960s. Families trying to escape the heat of New York City found the Catskills to be the perfect place to stay for a month or so each summer. By the late 1950s there were over 500 resorts and hotels offering nighttime entertainment as well as all kinds of outdoor activities. Famous comedies like Jackie Gleason, Joan Rivers, and Sid Caesar all got their start touring the hotel clubs here. Since the introduction of air-conditioning and cheaper air travel, however, families have stopped coming to the Catskills in such large numbers, chasing instead more distant locations at different times of the year. Many of the Catskills hotels closed in the 1970s, but some remain and have expanded and changed their facilities to meet the needs of today’ s visitors.
Currently, there are many activities available to the traveler besides witnessing the changing colors of the leaves. There is an all-organic sheep farm where visitors can see how a traditional sheep farm operates. There are also hundreds of miles of scenic
drives
in the area. Route 42, for instance, is an excellent site for
spotting
bald eagles. For more information on vacations in the Catskills, call the office of Public Information.
According to the passage, the decline in the number of resorts in the 1970s was caused by______.
选项
A、television
B、shorter vacations
C、affordable air travel
D、more traffic
答案
C
解析
本题考查细节理解。根据第二段中的“Since the introduction of air—conditioning andcheaper air travel,however,families have stopped coming to the Catskills in such large num—bers”可知,由于空调的使用和更便宜的air travel,人们就不会这么集中地来Catskills。所以,答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gQwO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
THEILLUSIONOFFILM1Filmisanillusionbecausethemovingpicturesseenonthescreenarenotmovingatall.Afilmisact
CulturalShock"Cultureshock"mightbecalledanoccupationaldiseaseofpeoplewhohavebeensuddenlytransplantedabroad.
CulturalShock"Cultureshock"mightbecalledanoccupationaldiseaseofpeoplewhohavebeensuddenlytransplantedabroad.
HowMEMORYWORKS1Memoryisthebrain’sabilitytostoreandretrieveinformationrelatedtopreviousexperiences.Memoryoccu
FamilyMattersThismonth,Wyomingpassedabillthatwouldgivelegalteethtothemoralobligationtosupportone’sparent
NarratorListentopartofalectureinamarketingclass.Nowgetreadytoanswerthequestions.Youmayuseyournotestohelp
Politicaldominancebelongedtothenorth.Germany,France,andEnglandhadlargepopulationsandlargearmiesthatmadethem,i
Politicaldominancebelongedtothenorth.Germany,France,andEnglandhadlargepopulationsandlargearmiesthatmadethem,i
JournalismAccordingtotheprofessor,whattopicsarenewspaperreadersmostinterestedin?Choose2answers.
AshecollectedfossilsfromstratathroughoutEngland,Smithbegantoseethatthefossilstoldadifferentstoryfromtherock
随机试题
加涅把智慧技能分成五个层次,由低到高分别是()。
X射线通过人体后,透射线强度与原射线的关系是
A.1日常用量B.不超过15日常用量C.不超过3日常用量D.不超过7日常用量医疗机构门诊开具第二类精神药品片剂,每张处方用量要求为
心源性水肿的主要致病因素是
就土地所有权与使用权两者之间的关系而言,土地使用制可大致分为土地所有权与使用权相结合和土地所有权与使用权相分离两大类。()
施工临时工程是为辅助主体工程施工所必须修建的生产和生活用临时性工程。其由()、其他施工临时工程组成。
私募基金管理人在备案私募基金时,应如实填报的信息包括()。 Ⅰ.基金名称 Ⅱ.资本规模 Ⅲ.投资者 Ⅳ.基金合同
影像是历史的眼睛,也是现实的摄魂术。它是对世界忠直的观察、记录、发现,而非对世界的提纯、美化,或者丑化。伍尔芙说图像“不是争论”,“它们就是事实直接对眼睛所说的未经加工的声明”。这个由机器所做的记录,当然比文字更加中立、客观、可信。而我们能够将一些不该忘却
()模式注重任务目标的实现,以解决实质社会问题为主要工作取向。
行政诉讼中只能采用合议制审判方式。()
最新回复
(
0
)