首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it became to work out interna
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it became to work out interna
admin
2017-01-20
47
问题
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it became to work out international agreements relating to environment because of economic concerns unique to each country. It is no longer enough to try to forbid certain activities or to reduce emissions of certain substances. The global challenges of the interlink between the environment and development increasingly bring us to the core of the economic life of states. During the late 1980s we were able, through international agreements, to make deep cuts in emissions harmful to the ozone layer. These reductions were made possible because substitution had been found for many of the harmful chemicals and, more important, because the harmful substances could be replaced without negative effects on employment and the economies of states.
Although the threat of global warming has been known to the world for decades and all countries and leaders agree that we need to deal with the problem, we also know that the effects of measures, especially harsh measures taken in some countries, would be nullified(使无效)if other countries do not control their emissions. Whereas the UN team on climate change has found that the emissions of carbon dioxide would have to be cut globally by 60% to stabilize the content of carbon dioxide in the atmosphere, this path is not feasible for several reasons. Such deep cuts would cause a breakdown of the world economy. Important and populous low or medium-income countries are not yet willing to undertake legal commitments about their energy uses. In addition, the state of world technology would not yet permit us to make such a big leap.
We must, however, find a solution to the threat of global warming early in the 21st century. Such a commitment would require a degree of shared vision and common responsibilities new to humanity. Success lies in the force of imaginations, in imagining what would happen if we fail to act. Although many living in cold regions would welcome the global warming effect of a warmer summer, few would cheer the arrival of the subsequent tropic diseases, especially where there had been none.
What should all countries do to help solve the problem of global warming?
选项
A、They should replace all the harmful substances.
B、They should willingly undertake legal commitments about their energy uses.
C、They should hold another world conference on climate change.
D、They should provide advanced technology.
答案
B
解析
推理判断题。题干问的是针对全球变暖,各个国家应该如何行动。由第二段第四句可知,某些人口众多的中低收入大国还不愿意为能源消耗承担法律上的义务,所以导致各国在这方面的行动不能达成一致,因此B)正确。A)与文意不符,第一段最后提到在20世纪80年代末,人们用替代品代替了许多有害物质,但并没有提到“完全替代”;C)、D)在文中均未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ghi7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Encouragementandpraisecancomeinmanyforms,andsomewaysarebetterforchilddevelopmentthanothers.Researchersatthe
HowSafeIsYourCellPhone?A)IttakesalittleextraworktogetintouchwithAndreaBoland.TheMainestaterepresentativea
Globalwarmingmayornotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21stcentury,but—regardlessofweatheritisorisn’t—wewo
TheCentralNationA)ImmigrationplacesAmericaatthecentreofawebofglobalnetworks.Sowhynotmakeiteasier?Immigratio
TheCentralNationA)ImmigrationplacesAmericaatthecentreofawebofglobalnetworks.Sowhynotmakeiteasier?Immigratio
A、Eatitintheearlymorning.B、Includevariousnutrients.C、Eatsomethinglowincalories.D、Eatmuchforthewholemorning.B
A、Themanwasalwaysfeelingdepressed.B、Themanhadlittlemoneyleftafterwork.C、Themanspentmorethanheearned.D、Them
A、Shehadaminoraccident.B、Shecaughtaseriouscold.C、Shecaredtoomuchaboutherlooking.D、Shegotstuckinthetraffic.
WearehighintheBlueRidgeMountainsinthestateofNorthCarolina.Itisveryearlyinthemorning.Wehavebeen【C1】______
WearehighintheBlueRidgeMountainsinthestateofNorthCarolina.Itisveryearlyinthemorning.Wehavebeen【C1】______
随机试题
常用麝香草酚酒精的浓度是
下列说法错误的是:()
对国有企业改革中涉及的划拨土地使用权,下列(),经批准可保留划拨土地使用权。
统计指标的两个主要特点是( )。
简述中华人民共和国成立的历史意义。
你是单位领导,一位朋友的孩子在你单位。朋友让你平时多照顾一下他的孩子,你怎么做?
一、注意事项 1.《申论》考试,与传统作文考试不同,是对分析材料的能力、表达能力的考试。 2.作答参考时限:阅读资料40分钟,作答110分钟。 3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、资料1.据称,如果从正规
Accordingtothepassage,somepeoplestartedanationalassociationsoasto______.Bysayingthatthebombalsohasadeterre
文化强国,是指这个国家具有强大的文化力量。建设社会主义文化强国
Whatdoesthewomanplantodotomorrow?
最新回复
(
0
)