首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Genetically engineered crops are safe for humans and animals to eat and have not caused increases in cancer, obesity, gastrointe
Genetically engineered crops are safe for humans and animals to eat and have not caused increases in cancer, obesity, gastrointe
admin
2019-05-09
68
问题
Genetically engineered crops are safe for humans and animals to eat and have not caused increases in cancer, obesity, gastrointestinal illnesses, Sidney disease, autism or allergies, an exhaustive report from the National Academies of Science released Tuesday found.
Overall, genetically engineered(GE)crops saved farmers in the United States money but didn’t appear to increase crop yields. They have lowered pest populations in some areas, especially in the Midwest but increased the number of herbicide-resistant weeds in others. There’ s also no evidence that GE crops have affected the population of monarch butterflies, the report said.
To gauge whether foods made from genetically modified crops were safe for human consumption, the committee compared disease reports from the United States and Canada, where such crops have been consumed since the mid-1990s, and those in the United Kingdom and western Europe, where they are not widely eaten. No long-term pattern of increase in specific health problems after the introduction of GE foods in the 1990s in the United States and Canada was found.
There was no correlation between obesity or Type II diabetes and the consumption of GE foods. Celiac disease, which makes humans intolerant of gluten, increased in both populations. Patterns in the increase in autism spectrum disorder in children were similar in both the United Kingdom and the United States, the committee reported.
Overall the report concluded that there were no differences in terms of a higher risk to human health between foods made from GE crops and those made from conventionally-bred crops.
Food & Water Watch, a government accountability group in Washington D. C. , said the committee ’ s ties to the biotech industry and other corporations create conflicts of interest and raise questions about the independence of its work. "Critics have long been
marginalized
, "said Wenonah Hauter, the group’ s executive director.
A significant portion of American consumers are concerned about the safety or other effects of foods made with genetically modified crops, often called GMOs for genetically modified organisms. A survey released last year by the NPD Group, a market research firm, found that 57% of Americans were concerned that genetically modified foods posed a health hazard.
The food industry has taken notice. In 2015, Progressive Grocer, a trade publication, reported that total U. S. sales of food and beverage products labeled" non-GMO" reached $ 10 billion during 2014. The National Academies report will likely not sway these consumers, said Phil Lempert, a Los Angeles-based food industry analyst.
" It’ s an emotional issue, it’ s not a science issue, " he said.
Wenonah Hauter believes that the report from the National Academies of Science______.
选项
A、answers questions of the public about GM foods
B、is impacted by groups with different interests
C、creates conflicts between corporations and public
D、tightens the ties between society and biotech industry
答案
B
解析
推理判断题。第六段提到“他们认为委员会在与生物科技产业及其他公司的联系中夹杂有利益冲突,并质疑这份报告的独立性。团体的执行理事威诺那-豪特说:‘批评的声音一直受到排挤。’”B项体现出了委员会与其他公司可能会出现的利害关系,故B项正确。A项“回答了公众关于转基因食品的疑问”,原文没有提到公众,所以不正确;C项“引发企业和公众的矛盾”,原文中是conflict of interest(利益冲突),指的是金钱上的往来,不是企业和公众之间的服务冲突,故不正确;D项“加强了社会和生物科技产业的联系”,原文中的tie是指美国国家科学院委员会和生物科技产业的联系,而不是社会的联系,所以错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gmCd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
Toparaphrase18th-centurystatesmanEdmundBurke,"allthatisneededforthetriumphofamisguidedcauseisthatgoodpeople
Whatisthetopicofthepassage?
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【21】______
Whatisthemainresponsibilityofthe,UnitedNationsPopulationFundaccordingtothepassage?
Travelingcanbefunandeasy.Avacationtriptoanothercountryisespecially【21】______whenthetravelingconditionsareg
Travelingcanbefunandeasy.Avacationtriptoanothercountryisespecially【21】______whenthetravelingconditionsareg
ManyUnitedStatescompanieshave,unfortunately,madethesearchforlegalprotectionfromimportcompetitionintoamajorline
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudents.【C1】______alongreadingassignmentisgiven,
随机试题
壁细胞分泌的物质有
A.累及部位多,症状出现的频繁,对患儿情绪、心理影响较大B.症状持续时间较长,但对患者社会功能影响相对较小C.预后良好,大多数患儿症状自行好转D.大多数患者症状持续终生E.病情严重,部分患儿会过早夭折慢性运动或发声抽动障碍
下列哪项不应作会阴切开
对历史文化保护区内重点保护地段的建设控制指标和规定,是城市()内容。
根据《建设工程工程量清单计价规范》,一般情况下,编制招标控制价采用的材料优先选用()。
税收能否转嫁及转嫁的程度,受()等因素的影响与制约。
某地大雪,一小区水管、电线被冻坏,居民到居委会闹事,你是居委会负责人。你怎么办?
将200块糖分给甲、乙、丙三人,甲的糖比乙的2倍还要多,乙的糖比丙的3倍还要多,甲至少有多少块糖?
根据我国现行宪法和法律,以下可以具有中国国籍的是()。
有些外科手术需要一种特殊类型的线带,使外科伤口缝合达到10天,这是外科伤口需要线带的最长时间。D型带是这种线带的一个新品种。D型带的销售人员声称D型带将会提高治疗功效,因为D型带的黏附时间是目前使用的线带的两倍长。以下哪项如果成立,最能说明D型带销售
最新回复
(
0
)