首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Taking charge of yourself involves putting to rest some very prevalent myths. At the top of the list is the notion that intellig
Taking charge of yourself involves putting to rest some very prevalent myths. At the top of the list is the notion that intellig
admin
2017-04-21
79
问题
Taking charge of yourself involves putting to rest some very prevalent myths. At the top of the list is the notion that intelligence is measured by your ability to solve complex problems; to read, write and compute at certain levels; and to resolve abstract equations quickly. This vision of intelligence asserts formal education and bookish excellence as the true measures of self-fulfillment. It encourages a kind of intellectual prejudice that has
brought with it some discouraging results. We have come to believe that someone who has more educational merit badges, who is very good at some form of school discipline is "intelligent. " Yet mental hospitals are filled with patients who have all of the properly lettered certificates. A truer indicator of intelligence is an effective, happy life lived each day and each present moment of every day.
If you are happy, if you live each moment for everything it’s worth, then you are an intelligent person. Problem solving is a useful help to your happiness, but if you know that given your inability to resolve a particular concern you can still choose happiness for yourself, or at a minimum refuse to choose unhappiness, then you are intelligent. You are intelligent because you have the ultimate weapon against the big N.B.D. — Nervous Break Down.
"Intelligent" people do not have N.B.D. s because they are in charge of themselves. They know how to choose happiness over depression, because they know how to deal with the problems of their lives.
You can begin to think of yourselves truly intelligent on the basis of how you choose to feel in the face of trying circumstances. The life struggles are pretty much the same for each of us. Everyone who is involved with other human-beings in any social context has similar difficulties. Disagreements, conflicts and compromises are a part of what it means to be human. Similarly, money, growing old, sickness, deaths, natural disasters and accidents are all events which present problems to virtually all human beings. But some people are able to make it, to avoid immobilizing depression and unhappiness despite such occurrences, while others collapse or have an N.B.D. Those who recognize problems as a human condition and don’t measure happiness by an absence of problems are the most intelligent kind of humans we know; also, the most rare.
How to understand the word "intelligence" in the first paragraph?
选项
A、Power of learning, understanding and reasoning; mental ability.
B、Information, especially of military value.
C、People engaged in gathering such information.
D、Person of high reasoning power.
答案
A
解析
本题是细节题。本文讲述了一个非常有意义的知识,教授我们如何调整好自己的心态,以应付各种挑战,始终保持健康快乐的心态。本文中的“intelligence”并不是指一般的智力,也不是指情报或情报人员,而是指能使自己在困难和挑战面前始终保持良好心态的能力。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hX9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Supposethereisakindergarteninyourhometownandyouareaskedtowriteacopyforit.Youhavetoprovideinformationonth
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
Shootingmoltenrockmorethan500metersintotheair,Etnasentstreamsoflavarushingdownitsnortheasternandsouthernfla
Imagineaworldwithoutbrands.【R1】______Noraucousadvertising,nouglybillboards,andnoMcDonald’s.Yet,givenachanceand
NolongerdomostofEurope’sundergraduateswanttodirtytheirhandsproducingthingsorprovidingservicestocustomers.【R1】_
Asregardssocialconventions,wemustsayawordaboutthewell-knownEnglishclasssystem.Thisisanembarrassingsubjectfor
Thefunctionoftheofficeistoperformadministrativework.First,itmustprovidethenecessarycommunicationswithcustomers
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.FromDr.R.S.ScorerofBritain’sImperialCollegeoftheSciencecomes
ANUNUSUALSWIMMINGCLUBMembersofaspecialclubinBritaincheerfullyleavethewarmthCHEERoftheirbeds,
随机试题
国防建设的基本依托是()
患者,男,66岁,因胸骨后疼痛2d,出冷汗,皮肤凉1h来院就诊。测BP10.6/6.6kPa(80/50mmHg)。ECG示V1-6,I、aVL导联的ST段明显抬高,并有深而宽的Q波。血清CK-MB峰高出正常的12倍。对该患者最有效的治疗是
申请人自发明或者实用新型在外国第一次提出专利申请之日起______,或者自外观设计在外国第一次提出专利申请之日起______,又在中国就相同主题提出专利申请的,依照该外国同中国签订的协议或者共同参加的国际条约,或者依照相互承认优先权的原则,可以享有优先权
MnO2+HCl=MnCl2+Cl2+H2O将反应配平后,MnCl2的系数为()。
根据《金融机构协助查询、冻结、扣划工作管理规定》,办理协助冻结业务时,金融机构经办人员应当核实的证件和法律文书不包括()。
设f(x)是偶函数,若曲线y=f(x)在点(1,f(1))处的切线的斜率为1,则该曲线在点(-1,f(-1))处的切线的斜率为__________.
1938年5、6月间,毛泽东发表《论持久战》的讲演,指出抗日战争是持久的,最后的胜利是中国的,全部问题的根据是()
下面是关于计算机病毒的4条叙述,其中正确的一条是______。
Whichofthefollowingcanbeusedasastativeverb(静态动词)?
TheAncientGreekOlympicsToday’sOlympicGamesarebasedonwhattookplaceatOlympia,inGreece,nearlythreemillennia
最新回复
(
0
)