首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is strained. B、It is complex. C、It is intimate. D、It is significant. A新闻开头提到,以色列媒体称其驻美大使Micheal Oren告诉以色列外交官员说美以关系正面临历史性的危机
A、It is strained. B、It is complex. C、It is intimate. D、It is significant. A新闻开头提到,以色列媒体称其驻美大使Micheal Oren告诉以色列外交官员说美以关系正面临历史性的危机
admin
2022-01-25
51
问题
Reports in Israeli media say Israel’s ambassador to the United States Michael Oren told Israeli diplomats that American-Israeli relations were facing a crisis of historic proportions. Washington is angry at last week’s announcement by Israel during a visit by the US Vice President that more new Jewish homes were to be built in occupied East Jerusalem. But on Monday, the Prime Minister Benjamin Netanyahu told the Israeli parliament the building project would continue.
Mr. Netanyahu has been presented with a choice, an violation with the right-wing members of his ally, or with the Americans. With his speech to the Knesset, he seems to have chosen to put the needs of domestic politics first. It seems the Americans are so angry because they believe Mr. Netanyahu went back on an understanding. This was apparently that Israel would not push forward any big new settlement building projects in East Jerusalem. This was necessary if the Palestinians were to be persuaded to join the long delayed negotiations so difficultly put together by US go-betweens.
5. What did Michael Oren say about the American-Israeli relations?
6. What caused the crisis between America and Israel?
7. What does Netanyahu pay most attention to?
选项
A、It is strained.
B、It is complex.
C、It is intimate.
D、It is significant.
答案
A
解析
新闻开头提到,以色列媒体称其驻美大使Micheal Oren告诉以色列外交官员说美以关系正面临历史性的危机(facing a crisis of historic proportions),由crisis一词可知,两国关系不佳,A“关系紧张”正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iM77777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theydisappearafterthetraining.B、Theyendureforfiveyears.C、Theylastforafulltenyears.D、Theyremainforever.C短文提
A、Theirsettingswereinthe19thcentury.B、Theywerestoriesaboutinequality.C、Theysettledhistoricalproblems.D、Theywere
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshouldstartyouressaywithabriefdescriptionofthepi
Decliningmentalfunctionisoftenseenasaproblemofoldage,butcertainaspectsofbrainfunctionactuallybegintheirdecl
A、Itissignificant.B、Itispromising.C、Itisunpredictable.D、Itisunprofitable.B浏览四个选项,均为描述性语句,由此可推测,此题与对某事的看法或评价有关。题干问的是月
A、Ariseinemotionalproblems.B、Adeclineinsportsactivities.C、Areductionintheamountofsleep.D、Adeclineinacademic
A、Protecttheeyesightoftheyoungergeneration.B、Takeeffectivemeasurestoraiseproductivity.C、Realizethedisruptiveeffe
Anewbatchofyoungwomen—membersoftheso-calledMillennial(千禧的)generation—hasbeenenteringtheworkforceforthepastdec
A、Globalwarming.B、Pollutedseawaters.C、Commercialhunting.D、Decreasingbirthrates.C细节辨认题。短文中提到,鲸鱼数量濒危是因为近年来的商业捕杀活动,过度捕猎可能导致
Anewscholarlystudydocumentingthepoorhealthofsouthernmilitaryrecruits(新兵)hasbeenmuchreported.Theteamofresearcher
随机试题
下列哪种类花生酸类物质没有活性?
法定代理终止的情形不包括:()
男性,28岁,农民,因畏寒发热18天,伴腹胀腹泻10天,在当地医院经用青霉素、链霉素治疗效果不佳。最近2天来大便带黑色,因病情加重转来我院。查体:急性病容,神清,皮肤未见皮疹和出血点,颈部有轻度抵抗感,腹部稍胀,肝肋下1.5cm,质中,压痛阳性,脾肋下2c
上消化道出血伴休克紧急入院抢救,不对的护理措施是()
在腰肌劳损的治疗方法中不正确的是
转胞气虚证的治法转胞肾虚证的治法
总体而言,非瓣膜病慢性房颤患者每年发生脑卒中的可能性为
根据《关于进一步加强投资连结保险销售管理的通知》的规定,在银行销售的新单趸交保费限制在()万元以上。
幼儿想象的典型形式是()。
淬火效应原意为金属工件加热到一定温度后,浸入冷却剂(油、火等)中,经过冷却处理,工件的性能更好、更稳定。引申到教育学中,对长期受表扬头脑有些发热的学生,不妨设置一点小小的障碍,施以“挫折教育”,几经锻炼,其心理会更趋成熟,心理承受能力会更强;对于麻烦事或者
最新回复
(
0
)