首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Reading the following text and match each of the numbered items in the left column to its corresponding information in the right
Reading the following text and match each of the numbered items in the left column to its corresponding information in the right
admin
2017-12-19
26
问题
Reading the following text and match each of the numbered items in the left column to its corresponding information in the right column. There are two extra choices in the right column. Mark your answers on the ANSWER SHEET.(10 points)
The typical picture of a corporate highflier is someone who survives on very little sleep. He or she rises when it is still dark, works late and is still answering emails at two o’ clock in the morning. Such people do exist, of course. The late British Prime Minister Margaret Thatcher, for example, was famous for operating on a few hours’ sleep. Some entrepreneurs and Wall Street traders seem to follow suit.
But if you think you need to do the same thing to get ahead, think again. A growing body of research is finding that, on the contrary, those who get a good night’ s sleep are usually more productive at work. That’s because sleep doesn’t just rest the brain, say medical specialists. It allows the brain to perform vital maintenance and restoration tasks. Brains that get too little sleep simply cannot perform as well as those that are rested. "There’ s no doubt that sleep deprivation affects job performance," says the Detroit Medical Center’s Safwan Badr. "The evidence is compelling that when you do not get enough sleep ... you are not as productive."
Investors should also take heed: Numerous studies have found that those running on too little sleep tend to make poorer investment decisions and take needless risks as well. Charles Czeisler, a sleep specialist at Brigham & Women’ s Hospital in Boston, agrees. "Missing a night’ s sleep degrades our neurobehavioral performance"—that is, our mental acuity—"by the equivalent to being legally drunk," he says. And, he warns, this doesn’t only apply if you miss one night’s sleep completely; you’ll see similar effects if you simply sleep too little each night over time.
For the first time, new research has attempted to put some numbers on the link between more Zzzs and more Benjamins. Matthew Gibson, graduate researcher in the economics department of the University of California, San Diego, compared wage data with sleep times recorded in the U.S. Census Bureau’s American Time Use Survey. His conclusion: For those who are sleeping too little, "a onehour increase in longrun average sleep increases wages by 16%, equivalent to more than a year of schooling."
Adults need eight hours of sleep on average, experts say. There is some variation between individuals. But when we are tired, we find it much harder to think innovatively and to make creative leaps, say researchers. We find it harder to adapt our thinking to new information or to learn new lessons. Consider: At England’s Loughborough University in 1999, researchers Yvonne Harrison tested the effects of sleep deprivation on a small group of healthy young participants. They were given complex business-situation tasks in the form of a game, as well as some critical reading tasks. Those who went short on sleep were able to keep up with the reading, they found. But when it came to the complex game, "their play collapsed," they Reported.
选项
答案
E
解析
根据题干关键词Matthew Gibson定位到第四段。该段首句指出“新的研究也首 次尝试将睡眠时间与赚钱之间的关系数据化”,Matthew Gibson正是做了这样的研究,并得 出“对于睡眠时间过少的人来说,长期平均睡眠时间每增加1小时,工资便会增加16%”。E 项中的relation,sleep time,American dollars是文中link,Zzzs,Benjamins的同义替换,故E 项“指出了睡眠时间和美元的关系”为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iQBZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Collegestudentsaremorestressedoutthaneverbefore—atleastaccordingtothelatestfindingsofalarge,nationalsurveyth
Bigcompaniesswallowlittleoneseveryday.Sothe【C1】______onMarch25thbyYahoo(annualrevenue,$5billion)ofSummly,aBr
Theworldisonthetopofastaggeringriseinthenumberofoldpeople,andtheywilllivelongerthaneverbefore.【C1】______t
Itonlytakestenminutes,butreadingyourbabyabedtimestorycouldyieldbenefitsforyearstocome,scientistssaidtoday.
InApril,BritishresearchersatUniversityCollegeLondonfoundthat,ratherthantherecommendedfive,sevendailyportionsof
InApril,BritishresearchersatUniversityCollegeLondonfoundthat,ratherthantherecommendedfive,sevendailyportionsof
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.Scrapsofinformationhave【B1】______todowith
In2016,manyshoppersoptedtoavoidthefreneticcrowdsanddotheirholidayshoppingfromthecomfortoftheircomputer.But
KellySortinohadatoughtimerecallingwhatshe’daccomplishedattheendofeachbusyworkday.Herjobasheadoftheupper
KellySortinohadatoughtimerecallingwhatshe’daccomplishedattheendofeachbusyworkday.Herjobasheadoftheupper
随机试题
患者,男,36岁。平素嗜酒,今晨脘腹痞闷,口苦纳少,口干不欲饮,舌红苔黄腻,脉滑数。治疗最佳方为
女性,35岁。诉水肿就诊。尿液检查蛋白(+),红细胞5~10个/HP,白细胞2~3个/HP,颗粒管型0~2个/HP,拟诊慢性肾炎。体检时最可能发现水肿的部位是
关于刑事诉讼法定代理人与诉讼代理人的区别,下列哪些选项是正确的?
()是中华民族的优良传统,是一个人立足于社会的基本准则,也是对从业者的道德要求。
在借贷记账法下,将账户划分为借、贷两方,哪一方登记增加,哪一方登记减少的依据是()。
下列各项中,不属于社会审计实施阶段工作的是()。
张先生提前为3岁的儿子未来的小学教育进行投资规划,下列投资中比较适合的是()。
单利和复利的区别在于()。
LRU页面调度算法是选择()的页面先调出。
A、JasondamagedMike’scarinanoccident.B、Jasonjustboughtanewcar.C、JasonboughtanewcarforMike.D、Jasoncouldn’tfi
最新回复
(
0
)