首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both
admin
2011-01-24
50
问题
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internationally. His works were received enthusiastically both in England and in the United States. He was, in fact, one of the most successful writers of his time in either country, delighting a large general public and at the same time winning the admiration of fellow writers like Scott in Britain and Poe and Thoreau in the United States. The respect in which he was held was partly owing to the man himself with his warm friendliness, his good sense, his politeness, his gray spirits, his artistic integrity, his love of both the old World and the New. Thackeray described Irving as a "gentleman, who, though himself born in no very high sphere, was most finished, polished, witty; socially the equal of the most refined Europeans". In England he was granted an honorary degree from Oxford—an unusual honor for a citizen of a young, uncultured nation—and he received the medal of the Royal Society of Literature; America made him ambassador to Spain. Irving’s background provides little to explain his literary achievements. A gifted but delicate child, he had little Schooling. He studied law, but without zeal, and never did practice seriously. He was immune to his strict Presbyterian home environment, frequenting both social gatherings and the theater.
The main point of the first paragraph is that Washington Irving was______.
选项
A、the world’s first man of letters
B、a writer who had great success both in his own country and outside
C、a man who was able to move from America to England
D、a man whose personal achievements made him able to sell works
答案
B
解析
事实细节题。由文中第一段第一句中的“Washington Irving was America’s first man”和第二句“His works were received enthusiastically both in England and in the United States.”可知B选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/iUGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ahobbycanbealmostanythingapersonlikestodoinhissparetime.Hobbyists【B1】______pets,buildmodelshipsanythingap
InAmericansociety,one’ssuccessismeasuredby______.Accordingtothepassage,thenumberoffactorsthatcontributedtoth
TheteacherrecommendedthatJack______mathorphysicsinsteadofEnglishbecausehewasquickatnumbers.
Teachersaresupposedtobepatientandnottolosetheirtempernomatterwhatmistakestheirstudentsmake.
AslongasyoukeepupyourEnglishstudy,you’llcertainlymakegreaterprogress.
Thistextistakenfrom______.Forsomepeople,itmaybebetter______.
Basketballisasportenjoyedbymillionsoffansinatleast100countries.It’soneofthebest-knownsportsintheworld.It
Thescientistwassoabsorbedinhisworkthathewasnot______ofthefirethatwasspreadingtohisroom.
TheInternetcanmakethenewsmoredemocratic,givingthepublicachancetoaskquestionsandseek【56】factsbehindstoriesand
Iturnedaroundandsaweverybody______atamanwho______loudlyinaforeignlanguage.
随机试题
乙级设备监理单位的资格标准规定()。
应用胰岛素的护理,不妥的是
以下各穴除哪项外均为募穴
在配对设计差值的符号秩和检验中,已知T+=10.5,T-=34.5,若α=0.05的界值范围为5~40,则作出的统计推断是
材料一:法律本来应该具有定分止争的功能,司法审判本来应该具有终局性的作用,如果司法不公、人心不服,这些功能就难以实现。……我们提出要努力让人民群众在每一个司法案件中都感受到公平正义,所有司法机关都要紧紧围绕这个目标来改进工作,重点解决影响司法公正和制约司法
申请设立期货公司,注册资本最低限额为人民币()万元。
“建国君民.教学为先”这句话反映了()。
2009年12月7至18日在丹麦首都哥本哈根召开的联合国气候谈判大会的主要目的,是在《京都议定书》框架的基础上,量化各国的减排目标,减少向大气排放()。
毛泽东主席说:“领导我们事业的核心力量是中国共产党,指导我们思想的理论基础是马克思列宁主义。”马克思主义在任何时候都不会过时,马克思主义活的灵魂是()。
StoryTellingI.StatusofstorytellingA.Inthepastprovidedcultural【B1】______【B1】______providedmoraleducationB
最新回复
(
0
)