首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Purple Cloud Mountain, whose name comes from the rainbows frequently appear on top of the mountain that gives the range a purple
Purple Cloud Mountain, whose name comes from the rainbows frequently appear on top of the mountain that gives the range a purple
admin
2010-01-09
40
问题
Purple Cloud Mountain, whose name comes from the rainbows frequently appear on top of the mountain that gives the range a purple color. Hikers can climb up to the peaks, the tallest of which is 900 meters above sea level, while swimmers will be able to enjoy the 30 green pools on the range. During the warmer months, when the mean temperature is between 22-26 degrees Celsius, come here to swim, hike, fish, camp, barbecue, built campfires, pick wild fruit and, of course, dance and sing under the sky.
Yellow Stone Village, York Town, Connecticut (493-3453)
Getting there: There are a lot of double-deck buses to the mountain every day. Or you can go there by Tourist Train.
The name of Purple Cloud Mountain comes from the purple color brought by (46) frequently appear on top of it.
The tallest of the Purple Cloud Mountains is (47) above sea level.
There are thirty (48) on the mountain.
This mountain is located in the state of (49) .
Tourists can go to the mountain either by bus or by (50) .
选项
答案
900 meters
解析
可以从原文“...the tallest of which is 900 meters above sea level,”找到答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/icuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Peopletendtocollectpossessions,sometimeswithoutbeingawareofdoingso.Indeed,theycanhavea【T1】______surprisewhenth
A、Becausetheydon’thaveenoughroominthemouth.B、Becausetheyarepushedsidewaysbyotherteeth.C、Becausetheyleaveroom
Somefindingsareissuedrecentlyaboutattendingacommunitycollege.Mostworkerswhohavea【C1】______fromacommunitycollege
StevenP.Jobs,thevisionary(有远见的)co-founderofApplewhohelpedusherintheeraofpersonalcomputersandthenledacultural
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestobesity(肥胖症)growthrates,accordingtoaleadinginter
Aftertryingtomollify(平息)itscriticsinrecentyearsbyofferingbetterhealthcarebenefitstoitsemployees,Wal-Martissub
Thepresidentofourcompanyisconsideringanewpolicyofworkinghours.Thissystemofworkinghours【B1】______inmanycompa
A、PhilSmithisnotin.B、PhilSmithdoesn’twanttotalktotheman.C、Themanhasgotthewrongnumber.D、PhilSmithdoesn’tk
A、Toborrowadictionary.B、Tobuyanewdictionary.C、Tolendadictionarytoher.D、Tohandherthedictionary.B本题测试考生对细节的把握。
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwholelife,fromthedayyoupurchasethepolicyuntily
随机试题
针对固定资产的所有权或者控制权目标,注册会计师通常实施检查程序,下列相关说法中正确的有()。
LivinginthecentralAustraliandeserthasitsproblems,______obtainingwaterisnottheleast.
关于吸入性肺脓肿,不正确的是
术后早期活动的优点,下列哪种说法不正确()。
A.抑制肾小球滤过B.直接抑制肾小管H+-Na+交换C.直接抑制肾小管I+-Na+交换D.抑制碳酸酐酶活性E.拮抗醛固酮的作用螺内酯(安体舒通)的利尿作用机制是()
配伍变化的处理方法主要有
父母与多对已婚子女共同居住生活的家庭类型属于()。
使主机从外部获取信息的设备称为()。
在一项关于失眠人群的调查中发现,绝大多数失眠者都有深夜打电话聊天的习惯,部分人甚至夜里的一通电话打到四五个小时之久。因此有人得出结论“深夜打电话这种不良习惯是导致失眠的主要原因”。以下哪项对这一结论进行了最严重的削弱?()
设∫f(x)dx=x3+C,则∫x2f(1-x3)dx等于()
最新回复
(
0
)