首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Federal efforts to aid minority businesses began in the 1960’s when the Small Business Administration (SBA) began making federal
Federal efforts to aid minority businesses began in the 1960’s when the Small Business Administration (SBA) began making federal
admin
2010-02-20
65
问题
Federal efforts to aid minority businesses began in the 1960’s when the Small Business Administration (SBA) began making federally guaranteed loans and government-sponsored management and technical assistance available to minority business enterprises. While this program enabled many minority entrepreneurs to form new businesses, the results were disappointing, since managerial inexperience, unfavorable locations, and capital shortages led to high failures rates. Even 15 years after the program was implemented, minority business, receipts were not quite two percent of the national economy’s total receipts.
Recently federal policymakers have adopted an approach intended to accelerate development of the minority business sector by moving away from directly aiding small minority enterprises and toward supporting larger, growth-oriented minority firms through intermediary companies. In this approach, large corporations participate in the development of successful and stable minority businesses by making use of government-sponsored venture capital. The capital is used by a Minority Enterprise Small Business Investment Company or MESBIC. The MESBIC then provides capital and guidance to minority businesses that have potential to become future suppliers or customers of the sponsoring company.
MESBIC’s are the result of the belief that providing established firms with easier access to relevant management techniques and more job-specific experience, as well as substantial amounts of capital, gives those firms a greater opportunity to develop sound business foundations than does simply making general management experience and small amounts of capital available, Further, sines potential markets for the minority business already exist through the sponsoring companies the minority businesses fane considerably less risk in terms of location. Following early financial and operating problems, sponsoring corporations began to capitalize MESBIC’s far above the legal minimum of $ 500,00 in order to generate sufficient in come and to sustain the quality of management needed. MESBIC’s are now emerging as increasingly important financing sources for minority enterprises.
Ironically, MESBIC staffs, which usually consist of Hispanic and Black professionals, tend to approach investments in minority firms more pragmatically than do many MESBIC directors, who are usually senior managers from sponsorin8 corporations. The latter often still think mainly in terms of the "social responsibility approach" and thus seem to prefer deals that are riskier and less attractive than normal investment criteria would warrant. Such differences in viewpoint have produced uneasiness among many minority staff members, who feel that minority entrepreneurs and businesses should be judged by established business considerations, These staff members believe their point of view is closer to the original philosophy of MESBIC’s and they are concerned that, unless a more prudent course is followed, MESBIC directors may revert to policies likely to recreate the disappointing results of the original SBA approach.
Which of the following statements about the SBA program can be inferred from the passage?
选项
A、The maximum term for loans made to recipient businesses was 15 years.
B、Business loans were considered to be more useful to recipient businesses than was management and technical assistance.
C、The anticipated failure rate for recipient businesses was significantly lower than the rate that actually resulted.
D、The capitalization needs of recipient businesses were assessed and then provided for adequately.
答案
C
解析
该题问:可从文中推出关于SBA计划的什么信息?A项意为“代款给企业最高期限是15年”,15年只是作者论述SBA效果令人失望所举出的一个年限。B项意为“对于接受此计划的企业来说,商业贷款比管理和技术上资助要有效”,本文中无此种比较。C项意为“预期的失败比率要比现在明显低”。在本文第一段有相关的线索the results were disappointing since managerial inexperience,unfavorable locations.意指“(SBA)计划令人失望,是由于缺乏管理经验、地理位置不佳及资金短缺,导致了很高的失败率”。所以原来设想应没有现在高。因此C项为正确选项。D项意为“先评估接受资助的企业需求量再提供合适的量”,原文无此过程描述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jZvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Itisdifficulttogiveadescriptionof【C1】______becausetheyvaryfromstatetostateandcitytocity.Sometownsallowth
Ifyouintendusinghumorinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowhowtoidentifysharedexperiencesandproblems.Your
Thetermhomeschoolingorhometuition,asitiscalledinEngland,meanseducatingchildrenathomeorinplacesotherthana【
Insomecountrieswhereracialprejudiceisacute,violencehassocometobetakenforgrantedasameansofsolvingdifference
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthedifferencebetweenmarketingandselling.Nottooma
Whatweknowofprenataldevelopmentmakesallthisattemptmadebyamothertomoldthecharacterofherunbornchildbystudyi
WhenSheltonJohnsonwas5,hisfamilytookhimtoBerchtesgadenNationalParkintheBavarianAlps.Now52,hestillremembers
Transportationisthemovementorconveyingofpersonsandgoodsfromonelocationtoanother.Ashumanbeings,fromancienttim
A、Theprogressindevelopingalternativeenergy.B、Theabundantdeposit.C、Thedevelopmentoftechnology.D、Alloftheabove.A
C美国文学之作家概况。WaltWhitman是美国著名诗人,代表作为《草叶集》(LeavesofGrass),他是第一位使用自由体(FreeVerse)的诗人。
随机试题
静脉也称容量血管,整个静脉系统可容纳全身循环血量的
A.CD2、CD3、CD4、CD7、CD8阳性B.CD10、CD19、CD20阳性C.CD16、CD56阳性D.CD13、CD14、CD15阳性B细胞及其肿瘤的表型特征是
A.肾上腺素B.利多卡因C.阿托品D.碳酸氢钠E.洛贝林用于兴奋呼吸中枢的药物是
应激源的分类有
患者男,50岁。2年前患有肝炎,入院治疗后好转,近来出现浑身乏力,食欲不振,体重减轻等症状,因而再次入院。体检:巩膜黄染,慢性肝病面容,肝肋下2cm,脾肋下刚刚触及。实验室检查:HBsAg、HBeAg、抗HBcIgM及抗核抗体均阳性。下列有关该病的说法正确
A.血虚发热B.瘀血发热C.气虚发热D.肝郁发热E.阴虚发热午后或夜间发热,手足心热或潮热,心烦,少寐多梦,颧红面赤,便干尿赤,内伤发热证属
阿托品中毒的表现有
昨天是小红的生日,后天是小伟的生日。他俩的生日距星期天同样远。如果上述断定为真,那么,今天是星期几?()
数字图像的文件格式有多种,不同的文件格式采用不同的编码方法,具有不同的特点,适合不同的应用。其中【43】图像文件格式颜色数目较少(不超过256色),文件特别小,支持动画,适合互联网传输。【44】图像文件格式是静止图像数据压缩编码的国际标准,它在数码相机和互
数据库设计过程不包括
最新回复
(
0
)