首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The volunteers will edit it B、The volunteers will delete it. C、The person posting it will reverse it. D、The person posting it
A、The volunteers will edit it B、The volunteers will delete it. C、The person posting it will reverse it. D、The person posting it
admin
2023-04-07
9
问题
You’ve probably seen encyclopedias. Whether you’re settling an argument or researching a school project, these books can hold the answers. These days though, the world moves so fast, it’s hard for books that were written months or years ago to keep up. Thankfully we have a new kind of encyclopedia that’s online, free, built by thousands of people and changes every day. This household name is: Wikipedia
The idea that thousands of volunteers could create an online encyclopedia doesn’t sound possible, but thanks to new technology and specific policies, Wikipedia has become one of the top 5 sites on the Web. The site is run by a not-for-profit foundation with a goal to provide everyone on the planet access to the sum of all human knowledge. To see how it works, let’s get started with the "wiki" in Wikipedia.
A wild is a kind of website that allows users to make changes to any page. They simply click, edit, make the change, and then save the page to share it with the world. This basic concept allows volunteers to contribute information on any subject in Wikipedia. And because Wikipedia is a website, there is no limit to the number of topics it can cover. Being a wiki means that Wikipedia is always changing. When someone notable passes away, Wikipedia is updated. When news breaks, Wikipedia grows. It all works because tens of thousands of volunteers contribute, and also enforce rules to ensure Wikipedia remains a reliable source for factual information.
These users, like any member, can see changes as they happen on each article. For example, if someone posts an advertisement on Wikipedia. which is forbidden, volunteers can easily reverse the change to maintain the article’s integrity. This means every change to Wikipedia is reviewed and must observe two big rules.
The first is verifiability, which is necessary to ensure high quality. For this reason, Wikipedia articles must rely on information from published sources like books or newspapers—resources known for fact-checking. Requiring contributors to cite these resources in articles and quotations ensures Wikipedia articles are factual and high quality. If it’s not verified, it can’t be in Wikipedia.
The second rule requires a neutral point of view. All Wikipedia materials must be presented fairly and without bias, just like any other encyclopedia. This means Wikipedia is not a place for contributors to share their own opinions.
It’s these two rules and the volunteers who uphold them that make Wikipedia a reliable resource that grows each day. And you can be involved in the process of building a free encyclopedia—the largest encyclopedia in human history.
16. What can we learn about Wikipedia from the talk?
17. What can users do in a wild?
18. What will probably happen when an advertisement is posted on Wikipedia?
19. What is the second rule of Wikipedia?
选项
A、The volunteers will edit it
B、The volunteers will delete it.
C、The person posting it will reverse it.
D、The person posting it will be punished.
答案
B
解析
录音提到,假如有人在维基百科上贴了广告(这是不允许的),志愿者可轻易撤消这一操作,从而维持文章公正性,因此B项“志愿者会删除它”为正确答案。录音提到,如果有人在维基百科贴广告,志愿者会撤消“贴广告”这一操作,即删除该条广告,而不是编辑广告本身的内容,因此A项“志愿者随后会撤消广告”这一说法不正确。录音中没有提及贴广告的人在维基百科贴广告之后会怎么样,因此C项“贴广告的人会撤消它”和D项“贴广告的人会被惩罚”都缺乏录音依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/jlvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
AmongtheMealcambutpeopleofPapuaNewGuinea,legendsareassociatedwithspecificcavesintheSpeikregion,andthelegends
Thewriterarguesthatjewelry-gradediamonds,becausetheyareboth(i)________and(ii)________,proveoneoftwoconclusions;
Thoughweliveinaneraofstunningscientificachievement,manyotherwiseeducatedpeopleremainindifferenttoorcontemptuou
Eventhecleverestuseoftimemanagementtechniquesispowerlessto________sumofminutesinaperson’slife,sopeoplesqueeze
Theworldisonthecuspofastaggeringriseinthenumberofoldpeople,andtheywilllivelongerthaneverbefore.Overthe
在一棵玫瑰树下生活着一只蜗牛,这只蜗牛什么事也不做,什么事也不会做,但是这只蜗牛却对自己的行为有着种种理由,它非常骄做。新的一年来到了,玫瑰树吐出了新的花苞,接着开出了美丽的花朵,吸引人们都来欣赏。蜗牛不明白玫瑰树为什么总是吐出花荷,开出花朵。玫瑰树告诉蜗
By2012,themodernuseofelectroniceducationaltechnology(alsocallede-learning)hadgrownat14timesoftherateoftra
C细节辨认题。男士说城市过度照明是因为人们担心安全问题,而女士则说,很多研究表明,照明与犯罪之间几乎没什么联系。选项中的notcloselyrelated是对原文中littleconnection的同义转述。因此答案为C。
TherelationshipbetweenlanguagelearningstrategypreferencesandEnglishproficiencyamongstudentspuzzlesmanyEnglishlea
A、Girlsleftthevillagetofindhope.B、Menleftthevillagetoseekopportunities.C、Thelong-establishedorderofsociety.D、
随机试题
Whendidthemancomebackfromhisbuyingtrip?
患者,男性,因上腹部疼痛近1个月,4h前加剧。近1个月经常中上腹部疼痛,无嗳气、泛酸,进食后缓解,有过黑便1次。4h前突发中上腹部剧痛,伴恶心、呕吐。过去史:无异常。查体:T38℃R20次/minP116次/minBP21.3/
霍乱病人在恢复期出现反应性发热,是由于循环改善后大量肠毒素被吸收所致。()
具有强烈传染性的病邪为既为病理产物,又为致病因素的是
中毒的治疗原则为
当政府的购买性支出增加时,对经济产生的影响是()。
埃斯沃斯把幼儿的依恋划分为哪几种类型?
跑步:口渴:饮水
设随机事件A与B互不相容,且P(A)>0,P(B)>0,则下列结论中一定成立的是
将数学表达式cos2(a+B)+5e2写成VisualBasic的表达式,其正确的形式是
最新回复
(
0
)