首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、正确 B、错误 A语义理解题。根据原文Until Annie’s first dance recital when the camcorder had a sudden breakdown,I never realized how little of
A、正确 B、错误 A语义理解题。根据原文Until Annie’s first dance recital when the camcorder had a sudden breakdown,I never realized how little of
admin
2011-01-10
73
问题
The reason my husband Bill and I bought a video camera eight years ago when our first daughter Jane was born was that we could relive every moment of our kid’s lives. Until Annie’s first dance recital when the camcorder had a sudden breakdown, I never realized how little of their lives I was experiencing when I had a camcorder in front of my face. So I decided to try life without one.
At first, I felt neglectful not filming birthdays or the first day of school. But when soccer season started, instead of "directing" my kids so I could get good video, I cheered when Jane, the goalie, made a save or when Annie charged ahead with the ball.
Don’t get me wrong -- we want to document the girls’ childhoods. I write in memory books, save drawings and take plenty of still photos. With video, you’re a passive viewer, and events are recorded as is, with no room to embellish. But leafing through albums together and asking my kids "Remember when.9" triggers a dynamic collaboration. I ask them, then offer my own recollections, and before we know it, we’ve turned an event that’s ho-hum on video, like a trip to the zoo, into something spectacular.
选项
A、正确
B、错误
答案
A
解析
语义理解题。根据原文Until Annie’s first dance recital when the camcorder had a sudden breakdown,I never realized how little of their lives I was experiencing when I had a camcorder in front of my face.So I decided to try life without one,可知直到Annie第一次独舞演出时这台摄像机突然坏掉时,我才意识到摄像机挡在我面前使我无法几乎体验孩子们的生活。所以我决定过没有摄像机的生活。由此可见题干“我放弃摄像机因为它使我无法尽情享受女儿们生活中的精彩瞬间”的说法与原文意思相符,是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/keuO777K
本试题收录于:
CATTI三级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
WhatmaybetheoldestfossilfootprintyetfoundwasdiscoveredinJune1968byWilliamJ.Meister,anon-professionalfossilc
Tomwasavidforlearningandimitatingandreadeverythinghecould.
Electronicmailhasbecomeanextremelyimportantandpopularmeansofcommunication.Theconvenienceandefficiencyofelec
AprofessorofeconomicandhistoryatAtlantaUniversity,W.E.B.DuBols,promotedfullracialequality.
Wheredoyoureallycomefrom?Andhowdidyouget(1)whereyoulivetoday?DNAstudiessuggestthatallhumanstoday(2)from
WhenMarydiscoveredhowtreacherousthestreetscouldbe,shedemandedthatherboysstayclosetoherinthechurchgymandyo
InHongKong,doctorsreportedthat,forunclearreasons,12recovered$ARSpatientshad______weeksaftertheyhadbeendischa
ItwasnotlongbeforeSkinners,thefamousbehaviorist,realizedthelimitationsofhispsychologicalresearchthananotherpsy
GeorgeandAliwerefightingferociously,whensuddenly,inthethickofthefray,thebellrang.
A、Two.B、Three.C、Four.D、Five.C数字信息的找寻和判断。根据原文therearefourwaystoclimb…及后面thefirst,thesecond,thethird和thefourth等词语可判断C
随机试题
______youchoosetocontactus,youcanexpectourefficientandhelpfulservice.
含砷类的外用药为
不属于免疫血清的是()
A县天籁公司和B县知音公司在C县订立供销合同,合同约定天籁公司向知音公司出售100台彩电。双方约定运输方式为代办托运。此外双方还还约定纠纷的解决方式为仲裁,并约定了广州仲裁委员会为仲裁机构。后天籁公司依约向知音公司提供了彩电。知音公司一直拖欠天籁公司40万
关于水质模型的空间维数的说法正确的是()。
下列不属于债券的基本性质的是()。
当市场利率上升时,债券价格也上升。()
英国剑桥大学的史蒂芬·霍金教授是当代国际著名的物理学大师。也是杰出的科普作家,他1988年写的一部在世界上广为流传的科普小说()。
试述维果茨基和皮亚杰的认知发展观,并比较其异同。
在ARM汇编语言中,小端模式下,通过伪指令DataADCD0xAABBCCDD在内存中定义了1个32位操作数,已知R1=0x11223344,则依次执行。LDR,R0,=DataASTRR1,[R0]以下说明错误的是()。
最新回复
(
0
)