首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Governments are restraining business travelers and tourists with cumbersome visa requirements that do little to make their count
Governments are restraining business travelers and tourists with cumbersome visa requirements that do little to make their count
admin
2019-11-20
73
问题
Governments are restraining business travelers and tourists with cumbersome visa requirements that do little to make their countries more secure. The RISE of big emerging economies like China and India, and the steady march of globalization, have led to a surge in the numbers of people wanting to travel abroad for business or tourism. As a result, demand for visas is at unprecedented levels.
The most sensible response to this surge in demand for short-term visas would be for governments to streamline the application process. But governments are often not sensible about such things.
The 26 European countries with a common visa policy—the "Schengen group"—require tourists from India and other developing countries to provide several months’ worth of bank statements and proof of income. Visitors to Britain often have to fill in a ten-page application form, including details of every trip abroad for the past ten years. Business travelers to India must provide two references. In 2016 America will start requiring visas for some travelers who currently do not need them—if, for example, they have visited Iran, Iraq, Syria or Sudan in the previous five years.
There is
scant
evidence that making all travelers submit the same documents every time they want to travel, or provide extensive financial details, protects countries from terrorists or illegal immigrants. In contrast, there is evidence of how liberal visa policy lead to large gains.
A report in 2014 the European Parliament, "A Smarter Visa Policy for Economic Growth", estimated the over-strict visa probably cost the EU economy 250,000 jobs and 12.6 billion euro a year in lost output. It recommended requiring fewer documents from applicants, handing out longer visas and simplifying the whole process.
Since Britain is not part of the Schengen group, Chinese people taking a tour of Europe have to apply for a second visa to cross the Channel. Only 6% of them do so, says Euromonitor, a research firm. The British Tourist Authority has complained that the country’s visa policies cost it £2.8 billion ($4.1 billion) a year in lost revenue.
However, due to worrying about the wave of refugees from Syria and elsewhere come in great numbers, government in Europe and beyond will face pressure to keep making life hard for tourists and business travelers—even as other departments of those same governments spend heavily on promoting tourism and foreign investment.
According to the last paragraph, it can be inferred that government in Europe and beyond will______.
选项
A、forbid accepting refugees
B、keep cumbersome visa process
C、spend heavily on promoting tourism and foreign investment
D、release visa policy
答案
B
解析
细节题。根据题干关键词定位到文章最后一段。根据“欧洲及欧洲以外的各国政府仍将面临压力,商务旅行者和观光客的日子仍然不会好过”可知,A项“拒绝接收难民”原文没有提及,故排除。C项“促进旅游业和外国投资”偷换主语,是政府的其他部门在促进旅游业和外国投资,而非政府,故排除。D项“开放签证政策”与题意不符,故排除。因此B项“继续保持繁琐的签证政策”正确,故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kie4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
ManyAmericansregardthejurysystemasaconcreteexpressionofcrucialdemocraticvalues,includingtheprinciplesthatallc
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
Workingfarawayfromhome,Jerryhadto______fromdowntowntohisofficeeveryday.
Iamaddictedtoelectricity.Soareyou.Andsoisyourbusiness.Weliveinan"alwayson"world—airconditioners,streetlight
PALOALTO,Calif.—ItwasnotsolongagothatthearomaofMoroccanspicedprawnswaftedouttoadowntownstreetherefromthe
随机试题
肝硬化病人在什么情况下限制或禁食蛋白质
下列各项,不属于阳虚证表现的是()
当会计单位实现了会计核算电算化以后,该单位的全部会计工作就实现了电算化。()
【2014年广西.单选】根据《中华人民共和国教育法》规定,下列情况属于“不能取得教师资格;已经取得教师资格的.丧失教师资格”的是()。
与结够主义课程理论相对独立的一种课程论是()
推进(),建设覆盖纪检监察系统的检举举报平台。强化不敢腐的震慑,扎牢不能腐的笼子,增强不想腐的自觉,通过不懈努力换来海晏河清、朗朗乾坤。
冯某对翁某说:如果你在明年考上博士,我愿将自己的一套住房或者一辆奥迪轿车相赠。翁某同意。一年后,翁某考取某高校的博士。关于冯某与翁某的约定,下列哪一说法是正确的?()
根据所给资料,回答以下问题。2014年7月,全国共销售彩票372.09亿元,比上年同期(简称“同比”)增加128.43亿元,增长52.7%,其中,福利彩票机构销售174.31亿元,同比增加33.19亿元,增长23.5%;体育彩票机构销售197.
求微分方程xy’=yln的通解.
A、Shelikesyoungpeople,andwantstogetsomeexperienceonteaching.B、Shewantstoworkintheoffice.C、Shelikesworkingi
最新回复
(
0
)