首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
We’re moving into another era, as the toxic(有毒的)effects of the bubble(泡沫)and its grave consequences spread through the financial
We’re moving into another era, as the toxic(有毒的)effects of the bubble(泡沫)and its grave consequences spread through the financial
admin
2014-11-24
75
问题
We’re moving into another era, as the toxic(有毒的)effects of the bubble(泡沫)and its grave consequences spread through the financial system. Just a couple of years ago investors dreamed of 20 percent returns forever. Now surveys show that they’re down to a "realistic" 8 percent to 10 percent range.
But what if the next few years turn out to be below normal expectations? Martin Barners of the Bank Credit Analyst in Montreal expects future stock returns to average just 4 percent to 6 percent. Sound impossible? After a much smaller bubble that burst in the mid-1960s Standard & Poor’s 5000 stock average returned 6.9 percent a year(with dividends reinvested)for the following 17 years. Few investors are prepared for that.
Right now denial seems to be the attitude of choice. That’s typical, says Lori Lucas of Hewitt, the consulting firm. You hate to look at your investments when they’re going down. Hewitt tracks 500,000 401(k)accounts every day, and finds that savers are keeping their contributions up. But they’re much less inclined to switch their money around. "It’s the slot-machine(老虎机)effect," Lucas says. "People get more interested in playing when they think they’ve got a hot machine"—and nothing’s hot today. The average investor feels overwhelmed.
Against all common sense, many savers still shut their eyes to the dangers of owning too much company stock. In big companies last year, a surprising 29 percent of employees held at least three quarters of their 402(k)in their own stock.
Younger employees may have no choice. You often have to wait until you’re 50 or 55 before you can sell any company stock you get.
But instead of getting out when they can, old participants have been holding, too. One third of the people 60 and up chose company stock for three quarters of their plan, Hewitt reports. Are they inattentive? Loyal excessively? Sick? It’s as if Lucent, Enron and Xerox never happened.
No investor should give his or her total trust to any particular company’s stock. And while you’re at it, think how you’d be if future stock returns—averaging good years and bad—are as poor as Barnes predicts.
If you ask me, diversified stocks remain good for the long run, with a backup in bonds. But I, too, am figuring on reduced returns. What a shame. Dear bubble, I’ll never forget. It’s the end of a grand affair.
In the author’s opinion, employees should______.
选项
A、invest in company stock to show loyalty to their employer
B、get out of their own company’s stock
C、wait for some time before disposing of their stock
D、give trust to a particular company’s stock
答案
B
解析
细节题。第五段中作者提到,年轻的雇员没有选择,只能等到50岁或55岁才能卖掉公司的股票。第六段则提到,而老雇员在能够退出(getting out)的时候却没有。60岁及以上的人中1/3选择公司股票作为他们3/4的投资计划。该段末句作者连续用几个问号对这种作法进行了质疑:难道他们疏忽了?过度忠诚?疾病?由此我们可推出作者的观点是反对投资自己公司的做法。因此B项正确,排除A项。第七段首句作者则提到,投资者不应该完全信任任何一家公司的股票。因此D项是作者反对的。C项文中未提。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/l5K4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Hereissomeadviceonfoodshopping.The【C1】______familyspendsaboutone-sixthofitsincome【C2】______food.Becausefoodisex
Moneyisakeyelementineconomicandbusinessactivitiesandhasbeenthethemeofmanywittyremarks.BenjaminFranklinonce
Moneyisakeyelementineconomicandbusinessactivitiesandhasbeenthethemeofmanywittyremarks.BenjaminFranklinonce
Moneyisakeyelementineconomicandbusinessactivitiesandhasbeenthethemeofmanywittyremarks.BenjaminFranklinonce
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthat
AlltherecentnewsonAIDSisbad.ThedeathofRockHudson【C1】______publicconcernaboutthe【C2】______almosttothepointofp
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
Studythefollowingdrawingcarefullyandwriteanessayin"whichyoushould1)describethedrawing,2)analyzethepurposeo
Studythefollowingdrawingcarefullyandwriteanessayinwhichyoushould1)describethedrawingbriefly,2)explaintheint
随机试题
下述哪项关于梅毒的叙述是正确的
继发性痛经和不孕并存的患者多见于以下哪种疾病
A急性单纯性阑尾炎B急性化脓性阑尾炎C坏疽性阑尾炎D穿孔性阑尾炎E阑尾周围脓肿病变仅限于阑尾黏膜或黏膜下层的是
A.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板减少B.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板正常C.APTT正常、PT延长、BT延长、血小板正常D.APTT延长、PT延长、BT延长、血小板正常E.APTT延长、PT正常、BT正常、血小板正常过敏
患者,男,40岁,颅脑术后第3天,能在床上自行活动。现需用平车搬运患者行CT检查,护士帮助患者从床上挪动到平车上。护士协助患者从床向平车挪动的正确顺序是
1998年4月6日,在全球金融界享有盛誉的花旗银行宣布同专长于保险和投资业务的旅行者集团合并,合并涉及的资本总额达820亿美元,是当时世界上最大的金融合并案。花旗银行与旅行者集团合并后,将新公司定名为“花旗集团”,但沿用旅行者集团的商标“一把小红
在一次大班数学的分类教学中,活动开始。老师出示了许多动物的卡片,请小朋友们上来把他认为具有相同特征的动物放在一起,航航上来将狮子、老虎与羊放到一起,其他小朋友马上大叫起来:“不对,不对,老虎和狮子会把羊吃掉的。”航航迟疑了一会,把羊去掉,然后将乌龟与狮子、
某教学活动在开始前对学生学习的知识、技能以及情感进行预测。这是哪种评价?()
一家商场按下述方式促销商品:一年中任何时候,或者有季节性促销,或者有节日促销,或两者兼而有之。每一种促销都会持续一个月。在任何一个月,如果商场想要把某一类商品清仓,就宣布季节性促销;如果某个月份有节日并且仓库中仍有剩余商品,就宣布节日促销。不过,11月没有
ThepolicestoppedmetheotherdayasIwasdrivinghome,becauseIwasexceedingthespeed______.
最新回复
(
0
)