首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He laughed at the police. B、He looked forward to going to prison. C、He took his bottles with him. D、He went with the police wi
A、He laughed at the police. B、He looked forward to going to prison. C、He took his bottles with him. D、He went with the police wi
admin
2016-04-03
50
问题
During the Christmas shopping rush in London, an interesting story was reported of [22]a tramp who, apparently no fault of his own, found himself locked in a well-known chain store late on Christmas Eve. No doubt the store was crowded with last-minute Christmas shoppers and the staff were deadbeat and longing to go home. Maybe all the proper security checks were made before the store was locked and they left to enjoy the three-day holiday untroubled by customers desperate to get last-minute Christmas presents.
However funny that may be, our tramp found himself alone in the store and decided to make the best of it. There was food, drink, bedding and camping equipment, of which he made good use. There must also have been television sets and radios, though it was not reported if he took advantage of these things. When the shop re-opened, he was discovered in bed with a large number of empty bottles beside him He seems to have been a man of good humor and calm character—as indeed tramps very commonly are. He gave in, cheerfully enough, to being taken away by the police. Perhaps he had had a better Christmas than usual. He was sent to prison for seven days. The judge awarded no compensation to the chain store for the food and drink our tramp had consumed. [25] They had, in his opinion, already received valuable free publicity from the coverage the story received in the newspaper and on television.
22. What happened to the tramp late on Christmas Eve?
23. What did the tramp do when he was alone?
24. When the tramp was arrested, what did he do?
25. Why didn’t the judge award compensation to the chain store?
选项
A、He laughed at the police.
B、He looked forward to going to prison.
C、He took his bottles with him.
D、He went with the police without a struggle.
答案
D
解析
推断题。文中提到,他屈服了,兴高采烈地被警察带走了。由此可推断,他当时没有做任何反抗,只是乖乖地跟着警察走了,故D正确。A、B、C只是利用文中个别原词(police,prison,bottles)进行语音干扰。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lKL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
IsHeadphoneGoodforWork?A)MarissaYuworksinabusyoffice,surroundedby120co-workersinamostlyopenspace.Yetwhens
HowMuchHigher?HowMuchFaster?A)Sincetheearlyyearsofthetwentiethcentury,whentheInternationalAthleticFederationb
Athirdofofficeworkerswouldrathergrabafewminutes【C1】______sleepthanbreakfast,accordingtoasurveythatestimatedpo
Moneycanbuyhappiness,butonlyifyouspenditonsomeoneelse,researchersreported.Spendingaslittleas$5adayons
A、Thelibraryisinthebusiestpartofthecity.B、Thelibraryhasgrassandtreesaroundit.C、Theroofofthemainreadingro
A、Shewantstoknowwheretherestaurantis.B、She’srecommendingagoodplacetogofordinner.C、Shethinksthemanshouldgo
A、Afairytale.B、Adetectivestory.C、Ashortpoem.D、Alovestory.B由女士提到的Iwasreallyhappytobewritingadetectivestory可知
IntelchairmanAndyGrovehasdecidedtocuttheGordianknotofcontroversysurroundingstemcellresearchbysimplywritinga
A、Thewomandoesn’tthinkitwastheman’sfault.B、Thewomanthinksthateverythingwasallright.C、Thewomanthanksthemanf
A、Shewilldoherbestifthejobisworthdoing.B、Sheprefersalifeofcontinuedexploration.C、Shewillsticktothejobif
随机试题
膝关节动脉网由下列哪些动脉构成()
简述教师在教学过程中维持学生有意注意的策略。
financialresources
牙本质非胶原成分中,属于成牙本质细胞性蛋白的是
保泰松的不良反应非那西丁的不良反应
紫外线对人的皮肤、眼睛等都会造成伤害。300mm以下的短波紫外线可引起紫外线眼炎,导致眼睛剧痛而不能睁眼的最小照射时间范围为()。
成本分析常用的方法包括()。
-4,2,18,22,(),830
毛泽东在《〈共产党人〉发刊词》中指出的中国资产阶级民主革命过程中的基本特点是()
A、朝阳体育场B、五里河体育场C、公园D、车站A根据“那是朝阳体育场”一句,可知选A。
最新回复
(
0
)