首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Three makes a trend. The Washington Post Co. Friday announced that it would look to sell its headquarters building in downtown W
Three makes a trend. The Washington Post Co. Friday announced that it would look to sell its headquarters building in downtown W
admin
2022-11-25
90
问题
Three makes a trend
. The Washington Post Co. Friday announced that it would look to sell its headquarters building in downtown Washington, D. C. In January, the Detroit Free Press and The Detroit News announced they would put up for sale their headquarters. The same month, Frank Gannett said it will sell the building that houses the Rochester, N.Y., Democrat & Chronicle. The building was the place where Gannett started and built his vast newspaper empire.
It’s no secret that newspapers are in crisis. Advertising revenues have fallen by half in the past decade and are back to where they were in 1983; circulation revenues are back to where they were in 1996. The digital numbers are rising, but not fast enough. Print media is hampered by high fixed costs incurred in the pre-digital era—pensions and union contracts, equipment like printing presses, large numbers of employees, and big office buildings.
Virtually every newspaper company has engaged in drastic measures—laying off experienced employees, eliminating sections, cutting back printing from daily to a few days per week. Those efforts are all meant to lower day-to-day operating costs. But we’ve also seen newspaper companies seek onetime injections of cash by selling off non-core assets. Increasingly, the headquarters building—typically located right in the middle of town—is falling into the non-core asset category.
Traditionalists may find these sales and the continued shrinking of newspapers’ real-estate footprints to be depressing. But it’s actually a positive development. Call it creative destruction, or adaptive reuse. In cities around the country, investors are finding better uses for properties. In lower Manhattan, Class B office buildings that used to house financial firms have been converted into expensive separate apartments. "It’s a great thing, because it drives more tax revenue to the cities. And it gives the suburbs a run for the money," said Jonathan Miller, president of appraisal company MillerSamuel.
In D. C, the Washington Post will likely fetch an excellent price for its headquarters because Washington is a boomtown. Throughout D. C, investors are plowing cash into housing, office, and retail developments. The building that housed the organization that exposed the Watergate scandal may become the next Watergate complex.
Of course, progress inevitably displaces the prior tenants. It’s likely the new homes that will be occupied by newspapermen and newspaperwomen in Washington, Rochester, and Detroit will be less grand, less central, and less historic than their current homes. And the sale of these properties alone won’t solve the newspapers’ financial problems. But it will buy them a very valuable commodity: time.
It can be inferred from Paragraph 4 that ________.
选项
A、traditionalists are strongly against the sales of newspapers’ buildings
B、the destruction of newspapers’ buildings is actually creative
C、the trading of buildings can increase the urban revenue
D、money flows are running quickly from suburbs to big cities
答案
C
解析
根据题干可直接定位到第四段。该段第六七句双引号中提到米勒的意见:because it drives more tax revenue to the cities,即地产买卖可以为城市带来更多的税收,也就是增加了城市收入,故C项正确。第四段第一句说,在传统人士眼里,报业大厦的出售和报业地产的持续缩水状况令人沮丧,但是A项中的are strongly against“强烈反对”与原文中的depressing“令人沮丧的”语义不同,A项属于过度推断。第三句提到了creative destruction“创造性破坏”,它指的是“卖掉办公大楼的做法是creative的”,而非指拆毁一幢大楼,B项利用原文中的distraction这个词制造干扰。第七句中的a run for the money是指积极争取资金,而不是指现金流动,D项曲解了run的意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lfi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Theword"this"(Paragraph1)probablyrefersto______.Itisimpliedthatthemainimpactthatgenetransferbetweencropsan
Animportantfactorofleadershipisattraction.Thisdoesnotmeanattractivenessintheordinarysense,forthatisabornqua
Pricesarcsky-high,withprofitstomatch.Butlookingfurtherahead,theindustryfaceswrenchingchange,saysanexpertofen
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Nameshavegainedincreasingimportanceinthecompetitiveworldofhighereducation.Ascollegesstriveformarketshare,they
Leadingdoctorstodayweighinonthedebateoverthegovernment’sroleinpromotingpublichealthbydemandingthatministersi
Supposeyouhadbeenadmittedbyafamousuniversityforpostgraduateeducation.Yourfriend,Jack,wrotealettertocongratula
Manyadultsmaythinkthey’regettingenoughshut-eye,butinamajorsleepstudyalmost80percentofrespondentsadmittedton
AstudypublishedintheNewEnglandJournalofMedicineestimatedthatthereareanaverageof30in-flightmedicalemergencies
JusthowmuchdoestheConstitutionprotectyourdigitaldata?TheSupremeCourtwillnowconsiderwhetherpolicecansearchthe
随机试题
关于中药注射剂特点和应用注意事项的说法,错误的是
A.borntobemoreintelligentorlessintelligentB.haveabetterchancetodevelophisintelligenceC.can’tbeobservedand
肝性脑病发病相关的因素有
强直性脊柱炎的基本病理改变是类风湿关节炎的基本病理改变是
根据建造师注册规定,下列申请人的注册申请将不予批准的是()。
现代足球运动是由()要素所组成。
Eachyearthereisanincreasingnumberofcarsonroadsandstreetsasmillionsofnewcarsareproduced.Oneoutofeverysix
______是实施新课程改革的主力军,是新课程实施的研究者、开发者和具体实施者。
小明8点骑摩托车从甲地出发前往乙地,8点15分追上一个早已从甲地出发的骑车人。小李开汽车8点15分从甲地前往乙地,8点半追上这个骑车人。9点整,小王、小李同时到达乙地。已知小王、小李、骑车人的速度始终不变。那么,骑车人从甲地出发的时间是()。
某市人民检察院报经市人大常委会批准,于2001年5月16日以涉嫌贪污、受贿为由,将市人大代表温某逮捕,同月26日向市人民法院提起公诉。同年6月15日市人民法院对温某作出一年管制的判决。温某不服,上诉至省中级人民法院。省中级人民法院认为,一审判决认定事实证据
最新回复
(
0
)