首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
What are the roads not taken because students must take out loans for college? For one thing, it appears that people with studen
What are the roads not taken because students must take out loans for college? For one thing, it appears that people with studen
admin
2017-11-19
59
问题
What are the roads not taken because students must take out loans for college? For one thing, it appears that people with student loans are less likely to start businesses of their own. A new study has found that areas with higher relative growth in student debt show lower growth in the formation of small businesses.
The correlation makes sense. People normally have only a certain amount of "debt capacity". When students use up their "debt capacity" on student loans, they can’t commit it elsewhere. Given the importance of an entrepreneur’s personal debt capacity in financing a start-up business, student loan debt, which cannot be discharged via bankruptcy, can have lasting effects later in life and may impact the ability of future small-business owners to raise capital. Considering that 60 percent of jobs are created by small business, "if you shut down the ability to create new businesses, you’re going to harm the economy," said Brent Ambrose, a professor of risk management at Pennsylvania State University.
Student loan debt also appears to be affecting homeownership trends. According to research by the Federal Reserve Bank of New York, fewer 30-year-olds in general have bought homes since the recession, but the decline has been steeper for people with a history of student loan debt and has continued even as the housing market has recovered.
Student loan debt may also affect career choices. Having a college loan appears to reduce the likelihood that people will choose a low-paying public-interest job, according to a 2011 study by Jesse Rothstein of the University of California, Berkeley, and Cecilia Elena Rouse of Princeton.
They arrived at their conclusion by studying a well-off university that began meeting students’ financial needs through a combination of work-study money and grants, and dispensing with loans altogether.
Before the new policy started in the early 2000s, students were more likely to choose well-paid professions like investment banking and consulting. After the policy took effect, more students chose jobs in areas like teaching and the nonprofit sector.
In many cases, the choices that student borrowers make are just common sense, based on the financial realities they face. If society wants to change the skewing effect of student loans, some tough decisions about allocating educational resources may well lie ahead.
Which of the following is NOT true about "debt capacity"?
选项
A、People with student loans, generally speaking, have almost used up their "debt capacity".
B、All the people have a certain amount of "debt capacity" no matter they have loans or not.
C、For those people who took student loans, their "debt capacity" are weaker than others.
D、Entrepreneur’s "debt capacity" should be stronger since it is crucial in financing situation.
答案
C
解析
由文章第一段的最后一句话“一项新研究发现,在学生贷款增长率相对较高的地区,小公司的创办率较低”以及第二段中提到的“如果学生在学生贷款上用完了自己的“借债能力”,他们就无法再去别处借债了”,可以推断A项所表达的意思是正确的,即“一般来说,那些承担着学生贷款的人都把自己的‘借债能力’消耗得差不多了”。由第二段中提到的“人们通常只有一定的‘借债能力’”可知,B项也是正确的。由第二段第四句中提到的“由于需要为初创公司融资,企业家的个人借债能力很重要……”可知,D项也是正确的。C项所表达的信息存在逻辑错误,原文表达学生贷款会耗费人的“借债能力”,但不代表本身的能力有太大差别,因此C项所述信息错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lpIZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
Theideathatpeoplemightbechosenorrejectedforjobsonthebasisoftheirgenesdisturbsmany.Such【C1】______may,however,
Onereasonhumanbeingscanthriveinallkindsofclimatesisthattheycancontrolthequalitiesoftheairintheenclosedsp
Theideathatmusicmakesyousmarterhasreceivedconsiderableattentionfromscholarsandthemedia.Currentinterestin【C1】__
Airpollutionkilledaboutsevenmillionpeoplelastyear,makingittheworld’ssinglebiggestenvironmentalhealthrisk,theW
Airpollutionkilledaboutsevenmillionpeoplelastyear,makingittheworld’ssinglebiggestenvironmentalhealthrisk,theW
Theworldisonthetopofastaggeringriseinthenumberofoldpeople,andtheywilllivelongerthaneverbefore.【C1】______t
Theworldisonthetopofastaggeringriseinthenumberofoldpeople,andtheywilllivelongerthaneverbefore.【C1】______t
随机试题
A.Austin-Flint杂音B.Graham-Steell音C.枪击音D.开瓣音E.喀喇音男,45岁。风湿性主动脉瓣关闭不全患者,在股动脉区可闻及
中国药典(2000年版)对收载的甾体激素原料及其制剂的含量测定中,约有半数采用反相HPLC,色谱条件包括
领导意识在质量管理中起着非常重要的作用,在质量管理原则关于( )的阐述中特别指出企业领导应该重视数据信息的收集、汇总和整理,以便为决策提供依据。
某患者在BRMS某一项上得分是4分,表明其()。
扩张性货币政策主要指()。
星球大战计划
班杜拉在研究观察学习理论的过程中,将被试儿童分为甲、乙两组分别带入实验室观看录像,并在室外通过单向可视玻璃进行观察。这种观察属于
经济学家:如果一个企业没有政府的帮助而能获得可接受的利润,那么它有自生能力。如果一个企业在开放的竞争市场中没办法获得正常的利润,那么它就没有自生能力。除非一个企业有政策性负担,否则得不到政府的保护和补贴。由于国有企业拥有政府的保护和补贴,即使它没有自生能力
设窗体上有一个列表框控件List1,且其中含有若干列表项。则以下能够表示当前被选中的列表项内容的是______。
宏可以分()。
最新回复
(
0
)