首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
American Youth Issues For years now, we’ve heard the gripes by and about millennials. Their plight seems so very 21st century
American Youth Issues For years now, we’ve heard the gripes by and about millennials. Their plight seems so very 21st century
admin
2018-06-29
0
问题
American Youth Issues
For years now, we’ve heard the
gripes
by and about millennials. Their plight seems so very 21st century: the unstable careers, the confusion of technologies, the delayed romance, parenthood and maturity.
Many of the same concerns and challenges faced the children of the industrial revolution, as the booms and busts of America’s wild 19th century tore apart the accepted order. These Americans were born into an earthquake. During the 1800s America’s population exploded from 5 million to 75 million. The nation went from a rural backwater to an industrial behemoth — producing more than Britain, Germany and France combined — but every decade the economy crashed.
For rootless 20-somethings, each national shock felt intimate, rattling their love lives and careers. Many young adults could not accept that their personal struggles were just ripples of a large-scale social dislocation. So each New Year’s, they blamed themselves.
Romance worried them above all. Today some fret about the changing institution of marriage, but we are used to such adjustments; 19th-century Americans were blind-sided when the average age of marriage rose precipitously to 26 — a level America didn’t return to until 1990. In a world where life expectancy hovered below age 50, delaying marriage until 26 was revolutionary.
While some looked for love, others looked for jobs. Before the modern era, young people found work within family networks, laboring at home or on a farm. The industrial economy changed that.
The good news was that there were more jobs; the bad news was that they were isolating and temporary. Work now meant small factories or lumber camps or railroad crews of strangers. For young people this meant
chronic
instability. A young man might brag about his new job one week and find himself begging for money from his father the next.
While 19th-century young adults faced many of the anxieties that trouble 23-year-olds today, they found novel solutions. The first was to move. Young men and women were notoriously transient, heading out on "wander years" when life at home seemed stalled. Another solution was to find like-minded young adults to share their baffling discouragements and buoyant hopes. Nineteenth-century young people were compulsive joiners. Political movements, literary societies, religious organizations, dancing clubs and even gangs proliferated. The men and women who joined cared about the stated cause, but also craved the community these groups created. They realized that while instability was inevitable, isolation was voluntary.
Today’s young adults are constantly rebuked for not following the life cycle popular in 1960. But a quick look at earlier eras shows just how unusual mid-20th-century young people were. A society in which people married out of high school and held the same job for 50 years is the historical outlier.
Americans considered young adulthood the most dangerous part of life, and struggled to find a path to maturity. Those who did best tended to accept change, not to berate themselves for breaking with tradition. Young adults might do the same today. Stop worrying about how they appear from the skewed perspective of the mid-20 th century and find a new home, a new stability and a new community in the new year.
Which of the following is the reason for nineteenth-century young people to move frequently?
选项
A、They could not work within family networks any more.
B、They could only find temporary jobs
C、They could find new jobs in other places
D、They were bored of life at home
答案
D
解析
是非判断题型,答案是D。本题考查19世纪年轻人频繁搬家的原因,需把握第七段信息。从最后一句可知,19世纪的年轻人以漂泊不定闻名,当他们感到在家乡的生活陷入停滞就会离开去流浪,故D选项为正确选项。A、B选项出现在其他段落,属于宏观社会背景,非直接原因。C选项原文并未提及。本题核心:根据题干中move这一线索词顺藤摸瓜锁定文中信息点,并准确理解stall一词的含义。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m2MO777K
本试题收录于:
CATTI二级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Hello,everybody.Goodafternoon,everybody.Today,Iwanttostartbyaddressingtwoissues,andthenI’lltakeyourquestions.
Thebigchallengewefaceintheseearlyyearsofthe21stcentury,ishowtogrowoureconomiesandensuresharedprosperityto
A、正确B、错误A根据原文“…itwastheWorldWarⅡgenerationandtheirchildrenwhowokeupthechallengesofsocialinjusticeandinequalit
A、Inthe1960s.B、Inthe1940s.C、Inthe1970s.D、Inthe1950s.B题干:在美国大规模的涌向郊区的运动始于什么时候?根据原文“Inthe1940s,urbanAmericansbegan
WhichofthefollowingistrueaboutAmericantransportationsystem?
RitualChildKillingsSpreadAlarm,AngerinIvoryCoastAtleast21childrenhavebeenkidnappedinIvoryCoastsinceDecemb
RitualChildKillingsSpreadAlarm,AngerinIvoryCoastAtleast21childrenhavebeenkidnappedinIvoryCoastsinceDecemb
RitualChildKillingsSpreadAlarm,AngerinIvoryCoastAtleast21childrenhavebeenkidnappedinIvoryCoastsinceDecemb
RitualChildKillingsSpreadAlarm,AngerinIvoryCoastAtleast21childrenhavebeenkidnappedinIvoryCoastsinceDecemb
RitualChildKillingsSpreadAlarm,AngerinIvoryCoastAtleast21childrenhavebeenkidnappedinIvoryCoastsinceDecemb
随机试题
A.止泻固肾B.敛肺止咳C.两者均可D.两者均非
关于血友病患者的治疗和护理,下列错误的是
(2011年)莫尔法使用的pH范围一般为6.5~10.5,若酸度过高,则()。
预算定额应遵循价值规律的要求,按()来确定其价值。
跨度为8m的现浇钢筋混凝土梁,其模板设计时,起拱高度宜为()。
已知两圆的半径之比为3:4,一条外公切线的长度为,且两圆上相距最近的两点的距离为3,则两圆的圆心距为__________.
倒逼:指某些消极因素在特定条件下推动事物朝着积极方向发展的过程。下列不属于倒逼的是:
试谈一下你对范例教学模式的认识和评价。
A、Atrailwaystations.B、Incinemas.C、Atrestaurants.D、Inhotels.D文章提及了开饭时间、房间清理、贵重物品、离开时的注意事项等等内容,根据常识可知这应当是旅馆对客人入住后的问题进行说明,
ThispracticebookisintendedforforeignengineersorstudentsofengineeringwhohavealreadymasteredtheelementsofEnglis
最新回复
(
0
)