首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What do parents say about the children? Parents say that children do not show them proper______and obedience.
What do parents say about the children? Parents say that children do not show them proper______and obedience.
admin
2020-11-14
62
问题
What do parents say about the children? Parents say that children do not show them proper______and obedience.
Parents say that children do not show them proper respect and obedience, while children complain that their parents do not understand them. This phenomenon is often referred to as the generation gap. What then are the causes of the generation gap?
One important cause of the generation gap is the chance that young people have to choose their way of life. In more traditional societies, when children grow up, they are expected to live in the same area as their parents, to marry people that their parents know and agree to, and to continue the family occupation. In modern society, young people often travel a great distance for their education, move out of the family at an early age, marry or live with people whom their parents have never met, and choose occupations different from those of their parents.
In the easily changing society, parents often expect their children to do better than they did: to find better jobs, to make more money: and to do all the things that they were unable to do. Often, however, the strong desire that parents have for their children are another cause of the disagreement between them. Often, they discover that they have very little in common with each other.
Finally, the speed at which changes take place in modern society is another cause of the gap between the generations. In a traditional culture, elderly people are valued for their wisdom, but in modern society, the knowledge of a lifetime may become out of date overnight. The young and the old seem to live in two very different worlds, separated by different skills and abilities.
No doubt, the generation gap will continue to be a future of our life for some time to come. Its causes are rooted in the changes of our society, and in the rapid speed at which society changes.
选项
答案
their education
解析
本题的问题关键词是why。短文中提到年轻人总是会到远的地方去求学,因此填their education。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m84K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Howdidthemantravelabroad?In______car.
A、Two.B、Five.C、Three.D、Four.A题目询问女士周三有几节课。我们可以由“Ionlyhavetwo…”(我只有两节课)一句可以知道女士有一天有两节课,而且女士虽然没有说这两节课什么时间上的,但是根据前面说的都是周三的安排
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteanoticeaccordingtotheinformationgiven
A、Four.B、Fourteen.C、Five.D、Nine.D此题难度稍大。题目中询问的是“这位先生在以后的假期里还要游历多少个国家?”要回答这一问题,首先必须知道其计划游历的国家总数,根据原文“Fourteencountriesinfo
MINUTESOFTHEMEETINGHELDINCONFERENCEROOMNO.8May19th,2006Mon
说明:假设你是ABC公司的采购部经理LisaJones,根据下面的提示写一封索赔信。时间:3月19日。内容:1.16日收到的型号为W380的电脑显示器出现破损;2.将破损显示器寄回,并要求对方重新发货;3.对自己造成的损失进行赔偿;4.期望尽
A—costpriceJ—guaranteedpriceB—factorypriceK—cashpriceG—netpriceL—marketpriceD—pricefreeonboardM—preferentialpri
A、$60.B、$50.C、$40.D、$10.C这是一道计算题,问双人间的价格是多少。根据对话内容,房间原价是50美元,这个月可以享受八折优惠,因此房间的实际价格是40美元。注意20%discount的意思是“八折”。
Onmyreturntotheofficethismorningafterbeingawayforafewdays,Ifoundyourkindinvitationofthe1stOctoberawaiting
随机试题
在超市中广泛使用的消费明细单是由下列哪种打印技术实现的?
前列腺增生最初出现的症状是
公安机关在侦查一起盗窃案件中,公安干警张某发现李某有嫌疑,于是将李某带到一旅社中,以监视居住为名,对其关押长达2个月之久。后李某被排除嫌疑,张某才将其释放。于是,李某向公安机关提出赔偿请求。下列哪些说法是不正确的?()
按照《建设项目环境保护管理条例》的规定,建设项目需要配套建设的环境保护设施未建成、未经验收或者经验收不合格,主体工程正式投入生产或者使用的,应由()对其进行行政处罚。
个人或单位将损失或与损失有关的财务后果通过经济合同的方式转移给另一些单位或个人去承担的风险管理技术是( )。
社会抚恤制度分为死亡抚恤、伤残抚恤和遗属抚恤三类。()
2018年11月30日,国家主席习近平出席在布宜诺斯艾利斯举行的二十国集团领导人第十三次峰会第一阶段会议,并发表题为《登高望远,牢牢把握世界经济正确方向》的重要讲话。下列关于此次讲话的内容,说法错误的是:
单质是由同一种元素组成的纯净物。化合物是由两种以上元素的原子(不同元素的原子种类)组成的纯净物。混合物是指由两种或多种以上不同的单质或化合物机械混合而成的物质,无固定化学式,混合物的各种成分之间没有发生化学反应,混合物可以用物理的方法将所含的物质分离。
下列各组权利类型中,全部属于用益物权的是()。
关于网络拓扑的描述中,正确的是()。
最新回复
(
0
)