首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Inflexible. B、Enthusiastic. C、Responsible. D、Critical. B细节题。史密斯先生说:…people are really passionate about what they do.可见英国人对待工作的
A、Inflexible. B、Enthusiastic. C、Responsible. D、Critical. B细节题。史密斯先生说:…people are really passionate about what they do.可见英国人对待工作的
admin
2019-11-02
84
问题
(I): And where do you hope to be in about, say, ten years?
(S): Really fast broadband is going to change the way we work. In terms of transferring big amounts of data around and stuff, it’s going to get easier and easier. So I do think that in 10 years’ time I’m certain, you know, you’ll want some "face time" as they say for meetings and all that sort of stuff. And physically, for filming some things you’ll have to be there. But very often, it won’t matter where on earth you are in the world so I am actually planning on buying a place in Portugal or Spain and continue my post-production stuff overseas.
(I): Would you recommend it as a career, or do you have any advice for people who are thinking of taking it up?
(S): I would definitely encourage people to come to Britain to work in the creative industries; they are some of the best in the world in terms of content, ideas, execution. The creative talents and the technicians in this country are fantastic. My one tip would be: make sure that you’ve got that endurance, that capacity, to endure because you’re going to be faced with long hours, some difficult people and occasions where you’re paid very little. So make sure that you’re determined and focused on working in these industries. You can’t be a tourist so to speak. You know Britain is a fantastic place to work in the creative industries because there is a very huge buzz, very high training and people are really passionate about what they do. But it’s also extremely competitive and the number of places for people to work in is a lot smaller than the number of people trying to get work. So you have to be very tenacious, you have to really want to do it. It is glamorous, it’s long hard hours and you have to be pretty thick-skinned. So give it a try and if you care about it, do it. But if not, you can make a lot more money a lot more easily doing something else.
(I): So, you do think young people should think before act.
(S): Yes. They need to be rational. Yet I still would recommend it as a career. It’s enormously enjoyable, much more creative than most people’s jobs are, much more varied than most people’s jobs are. Financially, I hate to say it but I’m now doing really quite well. In terms of the advice I’d give to someone, don’t give up because there’ll be endless barriers in your way. You know you get all these false horizons where you think you’re about to get a big break and then, you know, it just turns into nothing. So, the cost of making mistakes is huge and keep in mind never make any mistakes. That’s the most important thing of all because you only get one chance. So that’s it — be careful don’t make any mistakes! Well as a young professional in a creative industry myself, I can wholeheartedly recommend it. And you do get to meet the nicest people.
(I): OK. Mr. Smith. Thank you very much for coming on the show and talking to us.
(S): My pleasure.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
Question Six What will change Mr. Smith’s way of work?
Question Seven During the interview, what does Mr. Smith indicate?
Question Eight What’s the attitude of British people towards their work?
Question Nine To succeed in the competitive industries, what quality is as important as being diligent?
Question Ten Why can’t young professionals make any mistakes?
选项
A、Inflexible.
B、Enthusiastic.
C、Responsible.
D、Critical.
答案
B
解析
细节题。史密斯先生说:…people are really passionate about what they do.可见英国人对待工作的态度是热情。因此答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m8bK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
InaBertelsmannFoundationstudyonsocialjusticereleasedthisfall,theUnitedStatescameindeadlylastamongtherich【M1】
Educationalphilosophyhaschangedagreatdealinthe50yearssinceIwasinschool.Backthen,forexample,Ihadthehighe
Peopletendtostrugglewhenlearninganotherlanguage,especiallyiftheyareexposedonlyitwhileattendingclasses.【M1】_____
ForadevelopingcountrylikeIndiawhoseecologicalandsocio-economicsystemsarealreadyunderpressurefromrapidurbaniza
A、Gymserviceavailablealldaylong.B、Freeyogacourses.C、Yogamatsandballs.D、GPSmonitors.B根据句(4—1)可知,酒店提供全天开放的健身房;根据句(4
WhatIsLiteraryWriting?I.Literaryworkshavecreativeor【T1】______content【T1】______—attractmenandwomen—toyieldaest
A、Anewbrandofsunscreen.B、Awebsiteandsmartphoneapp.C、Anewsmartphone.D、Anelectronicdevice.B女士在访谈开头从人们对商品安全的担忧引出了男士
A、Bad.B、Justsoso.C、Great.D、Inconvenient.C本题考查重要细节。根据句(6)可知,丽莎说威斯汀酒店的服务非常棒,因此[C]为答案。
把亲情放在适当的位置上,双方都不致失落。人到中年,亲情的互动,是阶段性的幸福,不要赋予它太严肃的意义,也不要把它看得无足轻重。上帝不允许孩子永远记住父母入骨的爱,那将使他们无法成长;也不允许父母永远记住自己对儿女所作的牺牲,那将使老人陷于期待回报的自怜。而
“有一个人,终生在寻求生活的意义,直到最后,他才明白,人生的真谛实质是十分简单,就只是自食其力。”星星在很高很远的天上一闪一闪,端丽忽然想哭,她好久没哭了,生活里尽是好事,高兴的事,用不着眼泪。“用自己的力量,将生命的小船渡到彼岸……。
随机试题
下列哪味药是小青龙汤和竹叶石膏汤共同的组成成分
苯海拉明中枢镇静作用机制为( )。
A.由药品监督管理部门取消其定点批发资格,并依照药品管理法的有关规定处罚B.由药品监督管理部门责令改正,给予警告,没收违法交易的药品,并处罚款C.由设区的市级人民政府卫生主管部门责令限期改正,给予警告D.由县级以上人民政府卫生主管部门给予警告,暂停其
2001年9月至2002年5月间,广东省某地戒毒所的领导人及管教人员,与当地“鸡头”建立“合作关系”,违背关押人员本人意愿,强行将多名在该所戒毒的青年女子“出售”给“鸡头”从事卖淫活动,并从中收取“赎金”人单位账后私分给员工用于单位福利。则该戒毒所的管教人
杜威主张学校即社会、教育即生长、教育即经验的改组或改造,这三个命题揭示的教育观不包括
Teamsarerequiredformostengineeringprojects.Althoughsomesmallhardwareorsoftwareproductscanbedevelopedbyindividua
目前数码相机中用于存储所拍摄相片的大多是【43】存储器,假设一台数码相机一次可连续拍摄65536色的1024×1024的彩色相片80张,数据压缩比平均是4,则它使用的存储器容量大约是【44】MB。
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteapersonaldatasheetaccordingtothefoll
Madewithwildsementrichosanthis(—食品名)growingintheremotemountainsatthesouthbankofTaihuLake,theproducthasfragra
Priortothe20thcentury,womeninnovelswere____________(屈从天种种束缚)imposedbythemale-dominatedculture.
最新回复
(
0
)