首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He earns more and more money every day. B、His business isn’ t doing well at all. C、He is considering starting the business in
A、He earns more and more money every day. B、His business isn’ t doing well at all. C、He is considering starting the business in
admin
2017-02-24
48
问题
W: Did you hear the news about David? He’ s living in Australia now and he loves it. He started a business and now he’ s practically a millionaire. It seems like it’ s so easy to make money over there.
M: Oh, I hadn’ t heard the news, but I’ m not surprised. David was always a sharp guy, and he has a sharp eye for business. As for immigrating there, the old proverb says the grass is always greener on the other side. Remember that things always seem better when we are on the outside.
W: Well, I know David’s an astute businessman, but I know for a fact that the economy is better in Australia. They’re experiencing an economic boom and so inflation is down. Everyone is prosperous and business is great. Right here where we are, we’re in the middle of a recession, and everyone is trying to save money. It’ s practically impossible to make any money here.
M: That’s true. To tell you the truth, my business isn’t doing well at all. Customers aren’t coming like they used to, and the competition is fierce. Every day I’m losing more and more money. I’m actually considering selling the business and starting in another market. Maybe I ’m too nervous about these things, though.
W: I wouldn’t say that. According to the federal government, this is the worst recession we’ve had in decades. They say that the best thing you can do is keep working and try to wait until the economy improves. It seems kind of risky, though. I think you’ re just being sensible.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1. What are the man and woman discussing?
2. What is the man’s opinion of David?
3. What do we know about the man?
4. What does the woman say about the economy in her country?
选项
A、He earns more and more money every day.
B、His business isn’ t doing well at all.
C、He is considering starting the business in Australia.
D、His customers are coming like they used to.
答案
B
解析
细节题。根据To tell you the truth,my business isn’t doing well at all.可知这位男士自己的生意并不是很好。因此,正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/m9U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WhySustainableBuildingsNeedtoFocusonCommunityAndCollaboration?[A]Accordingtothegovernment,buildingsintheUKacco
Itisimpossibletodescribeinsomnia(失眠)topeoplewhoaresoundsleepers.Thesearethepeoplewhotrustthatgettinginbedwi
A、Gowiththewomanforfearofoversleeping.B、Stayattheapartmentandsleepforawhile.C、Stayupandgoforthemeeting.D
Chinahasoutlinedanewapproachtoforeigninvestment,withplannerssayingtheywillnowfocuslessonattractinglargeamoun
A、Thehotelassignedfive-bedroomforher.B、Thehotelofferedaspecialpackagetoher.C、Thehotelconfusedherwithanother
A、Stayawayfromtheseawater.B、Waituntilhegetsridofhiscold.C、Gototheoceanforaswim.D、Lieinthesunonabeach.
Thenewyearalwaysbringswithitaculturaltraditionofnewpossibilities.Weseeitasachancefor【B1】______.Webegintod
Amanstepsonwhatseemslikesolidgroundbutdiscoverswithhorrorthatthegroundisgivingwaybeneathhisfeet.Themanst
Amanstepsonwhatseemslikesolidgroundbutdiscoverswithhorrorthatthegroundisgivingwaybeneathhisfeet.Themanst
TheValueofWritingWell[A]It’sthattimeofyearagain.No,not"theholidayseason".Imean,itisholidaytime,butfor
随机试题
不管是什么食品,都会有一个保质期,过了这个保质期就不能再食用。然而有的时候,食品保质期会有不一样的含义。这个问题你肯定从未注意过,有可能导致你扔掉了很多还可以食用的食品,造成了你经济的损失,也浪费了食物。这段文字是一篇文章的开头,接下来最可能讲的
古典管理理论的代表人物有( )
中医的五脏是指心、肝、脾、肺和()
在债务履行期届满抵押权人未受清偿的,抵押权人可以通过( )来实现抵押权。
一般来说,物价上涨幅度至少应比经济增长速度低()个百分点。下列各项中,哪一项不属于我国货币政策的中介目标()。
下列统计内容中,应统计在社会消费品零售总额指标中的是( )。
《中华人民共和国未成年人保护法》第三十八条规定:任何组织或个人不得招用未满______周岁的未成年人。
马斯洛将人的五种基本需要划分为成长性需要和缺失性需要两大类,下列选项属于成长性需要的是()。
Nousavonsrendez-vousdans_____,vers10heures.
WiththeassassinationofPresidentMcKinley,TheodoreRoosevelt,notquite43,becametheyoungestPresidentintheNation’shi
最新回复
(
0
)