首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ant Intelligence A)When we think of intelligent members of the animal kingdom, the creatures that spring immediately to mind are
Ant Intelligence A)When we think of intelligent members of the animal kingdom, the creatures that spring immediately to mind are
admin
2015-01-31
32
问题
Ant Intelligence
A)When we think of intelligent members of the animal kingdom, the creatures that spring immediately to mind are apes and monkeys. But in fact the social lives of some members of the insect kingdom are sufficiently complex to suggest more than a hint of intelligence. Among these, the world of the ant has come in for considerable scrutiny lately, and the idea that ants demonstrate sparks of cognition has certainly not been rejected by those involved in these investigations.
B)Ants store food, repel attackers and use chemical signals to contact one another in case of attack. Such chemical communication can be compared to the human use of visual and auditory channels(as in religious chants, advertising image sand jingles, political slogans and martial music)to arouse and propagate moods and attitudes. The biologist Lewis Thomas wrote, Ants are so much like human beings as to be an embarrassment. They farm fungi, raise aphids as livestock, launch armies to war, use chemical sprays to alarm and confuse enemies, capture slaves, engage in child labour, exchange information ceaselessly. They do everything but watch television.
C)However, in ants there is no cultural transmission—everything must be encoded in the genes—whereas in humans the opposite is true. Only basic instincts are carried in the genes of a newborn baby, other skills being learned from others in the community as the child grows up.
D)It may seem that this cultural continuity gives us a huge advantage over ants. They have never mastered fire nor progressed. Their fungus farming and aphid herding crafts are sophisticated when compared to the agricultural skills of humans five thousand years ago but have been totally overtaken by modern human agribusiness.
E)Or have they? The farming methods of ants are at least sustainable. They do not ruin environments or use enormous amounts of energy. Moreover, recent evidence suggests that the crop farming of ants may be more sophisticated and adaptable than was thought.
F)Ants were farmers fifty million years before humans were. Ants can’t digest the cellulose in leaves—but some fungi can. The ants therefore cultivate these fungi in their nests, bringing them leaves to feed on, and then aphids(small insects of a different species from ants)use them as a source of food. Farmer ants secrete antibiotics to control other fungi that might act as "weeds", and spread waste to fertilise the crop.
G)It was once thought that the fungus that ants cultivate was a single type that they had propagated, essentially unchanged from the distant past. Not so. Ulrich Mueller of Maryland and his colleagues genetically screened 862 different types of fungi taken from ants’ nests. These turned out to be highly diverse: it seems that ants are continually domesticating new species. Even more impressively, DNA analysis of the fungi suggests that the ants improve or modify the fungi by regularly swapping and sharing strains with neighbouring ant colonies.
H)Whereas prehistoric man had no exposure to urban lifestyles—the forcing house of intelligence—the evidence suggests that ants have lived in urban settings for close on a hundred million years, developing and maintaining underground cities of specialised chambers and tunnels.
I)When we survey Mexico City, Tokyo, Los Angeles, we are amazed at what has been accomplished by humans. Yet Hoelldoblerand Wilson’ s magnificent work for ant lovers, The Ants, describes a super colony of the ant Formica yessensis on the Ishikari Coast of Hokkaido. This "megalopolis" was reported to be composed of 360 million workers and a million queens living in 4,500 interconnected nests across a territory of 2.7 square kilometres.
J)Such enduring and intricately meshed levels of technical achievement outstrip by far anything achieved by our distant ancestors. We hail as masterpieces the cave paintings in southern France and elsewhere, dating back some 20,000 years. Ant societies existed in something like their present form more than seventy million years ago. Beside this, prehistoric man looks technologically primitive. Is this then some kind of intelligence, albeit of a different kind?
K)Research conducted at Oxford, Sussex and Zurich Universities has shown that when desert ants return from a foraging trip, they navigate by integrating bearings and distances, which they continuously update in their heads. They combine the evidence of visual landmarks with a mental library of local directions, all within a framework which is consulted and updated. So ants can learn, too.
L)And in a twelve-year programme of work, Ryabko and Reznikova have found evidence that ants can transmit very complex messages. Scouts who had located food in amaze returned to mobilise their foraging teams. They engaged in contact sessions, at the end of which the scout was removed in order to observe what her team might do. Often the foragers proceeded to the exact spot in the maze where the food had been. Elaborate precautions were taken to prevent the foraging team using odour clues.
M)Discussion now centres on whether the route through the maze is communicated as a "left-right" sequence of turns or as a "compass bearing and distance" message.
N)During the course of this exhaustive study, Reznikova has grown so attached to her laboratory ants that she feels she knows them as individuals—even without the paint spots used to mark them. It’s no surprise that Edward Wilson, in his essay, "In the company of ants", advises readers who ask what to do with the ants in their kitchen to: "Watch where you step. Be careful of little lives."
When we refers to the clever animals, it occurs to us immediately are monkeys and apes.
选项
答案
A
解析
题干意为,当我们提到聪明的动物时,立刻会想到猴子和猿。根据关键词“monkeys and apes”定位于A段第一句.“When we think of intelligent members of theanimal kingdom,the creatures that spring immediately to mind are apes and monkeys.”题干“clever”对应原文“intelligent”,“it occurs to us immediately”对应“springimmediately to mind”。所以,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mCh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thestudyofanimalsinparksandinthewildhasgivenadeeperknowledgeoftheirhabits:theresulthasbeenagreat【C1】_____
Thestudyofanimalsinparksandinthewildhasgivenadeeperknowledgeoftheirhabits:theresulthasbeenagreat【C1】_____
WetendtothinkofthedecadesimmediatelyfollowingWorldWarIIasatimeofprosperityandgrowth,withsoldiersreturningh
WetendtothinkofthedecadesimmediatelyfollowingWorldWarIIasatimeofprosperityandgrowth,withsoldiersreturningh
WetendtothinkofthedecadesimmediatelyfollowingWorldWarIIasatimeofprosperityandgrowth,withsoldiersreturningh
HowtoCreateaHomeLibrary[A]"Icannotlivewithoutbooks,"declaredU.S.PresidentThomasJeffersontohisfriendJohnAdam
HowtoCreateaHomeLibrary[A]"Icannotlivewithoutbooks,"declaredU.S.PresidentThomasJeffersontohisfriendJohnAdam
HowtoCreateaHomeLibrary[A]"Icannotlivewithoutbooks,"declaredU.S.PresidentThomasJeffersontohisfriendJohnAdam
Amongthegovernment’smostinterestingreportsisonethatestimateswhatparentsspendontheirchildren.Notsurprisingly,th
随机试题
患儿男,4岁。1岁前并未见明显异常,1岁后家长发现患儿不理人,目光不注视人,不会用言语表达要求,也不会用手指;1岁前本已会叫爸妈,现在也不叫了。不跟其他小朋友玩,也不会玩玩具,拿到任何玩具都喜欢闻。喜欢旋转的东西,常常一个人无目的地转圈,特别喜欢看天气预报
设图示两根圆截面梁的直径分别为d和2d,许可荷载分别为[P1]和[P2]。若两梁的材料相同,则[P2]/[P1]=
安庆长江公路大桥及接线工程采用双向四车道高速公路标准,路基与大桥同宽为26m.设计行车速度为100km/h,总投资估算为13.27亿元。大桥桥位区位于长江下游平原,江北为安庆市,江南为东至县大渡口镇,地势平坦开阔,属北亚热带湿润季风气候区,雨量充沛,梅雨显
下列关于影响项目组织结构因素的叙述中,正确的是()。
后张法预应力混凝土简支梁施工要点包括()。
微机主机箱内用来固定光盘驱动器的支架(由镀锌钢板制成)
基金托管年费率国际上通常为0.2%左右。目前,我国股票型封闭式基金按照()的比例计提基金托管费。
下列选项中,有关科技词汇与出处对应关系错误的是:
以下各项关于发展循环型经济的说法,正确的有()。
设f(x)=ax+b(a≠0),且f(10)=21,若f(2),f(7),f(22)成等比数列,则f(1004)=______.
最新回复
(
0
)