首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
• Read the article below about money management in Britain. • For each question 31-40.write one word in CAPITAL LETTER on yo
• Read the article below about money management in Britain. • For each question 31-40.write one word in CAPITAL LETTER on yo
admin
2010-01-28
47
问题
• Read the article below about money management in Britain.
• For each question 31-40.write one word in CAPITAL LETTER on your Answer Sheet.
Younger people are more likely to talk about their money issues than their elder counterparts,it has been revealed.Saga Personal Finance has found that 14 percent of over-50s are happy to talk about their finances ln (31) ,compared to 21 percent of under.50s.People (32) .claimed they are unwilling to discuss money openly said they believe those matters should stay private(50 percent)and a tenth explained it was (33) they were embarrassed about their financial situation.Around half of the under-50s said they were happy to (34) .money with their friends,whereas this fell to 30 percent among the older group.It was also revealed that 71 percent of Brits in a relationship have a separate current (35) ,explaining that they want to keep their money apart as the main (36) .Nearly a fifth claimed it was because they did not want to take responsibility (37) ,someone else’s spending and 12 percent explained this was a good way to avoid arguments regarding finances.However,15 percent of couples said they argue about money more than any (38) .issue,with one in four having a row about it several (39) a month.It was also interesting to find out that arguments regarding money appear to occur more between couples who have been together a while, (40) may be because they feel more comfortable bringing up the‘sticky’issue.
选项
答案
BECAUSE
解析
32、33题出现在同一个长旬里。其中本空格前面的“a tenth explained”(有10%的人则解释)表示这里要解释他们的理由,而it指代的是前面提到的“they are unwilling to discuss money openly”,也就是说此处解释的是另有10%的人不愿意公开讨论金钱问题的理由。此外空格后面的“they were embarrased a-bout their financial situation”(他们对自己的经济状况感到很尴尬)正是他们持上述态度的原因,因此可以判断空格处需要的是表原因的连接词。因而此处填入because。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/miKd777K
本试题收录于:
BEC高级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC高级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
A、 B、 C、 A因为是由Do开头的疑问句,所以答案就要以Yes/No开头。所以正确答案是(A)。在把article错误地理解成“物品”而不是“文章”时,容易误将(B)和(C)当做答案。
Whatdoesthespeaker’scompanydo?
Theinterlocutorasksyouquestionsonanumberofwork-relatedandnonwork-relatedsubjects.(Thecandidatechoosesonetop
1.Practiseansweringthesequestions.PhaseOne:•Canyoutellmeaboutyourpresentjobandyourplansforthefuture?•Can
Theinterlocutorasksyouquestionsonanumberofwork-relatedandnonwork-relatedsubjects.
TaskOne-Job•Forquestions13-17,matchtheextractswiththepeople,listedA-H.•Foreachextract,choosethejobeachsp
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages,listedA—H.•Foreachextract,choosetheadv
•Youwillhearfivedifferentbusinesspeopletalkingaboutpartnerships,oneformofbusiness.•Foreachextracttherearetw
•Readthetextbelowaboutthelogistics.•Inmostofthelines41-52thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyinco
随机试题
投资组合管理的目的为()。Ⅰ.分散风险Ⅱ.提高效率Ⅲ.投资回报率实现最大化Ⅳ.汇聚资产
仅由树木构成的防护林带,风可以从林冠的上方和下方通过,这种林带的结构是()
张某与甲公司签订商品房买卖合同,根据合同约定,张某支付30%的购房款,剩余部分通过银行按揭贷款方式支付,收房日期为8月8日。合同签订后,张某支付了房款,办理了贷款。及至收房日期,由于对房屋质量、面积、费用等问题发生争执,张某拒绝收房。8月10日,甲公司催告
停车45辆的地上汽车库建筑,木材可用下列哪个部位?[2007年第057题]
消防装备中的()是消防员灭火救援的根本。
王某于2002年3月,购买一辆捷达牌轿车,支付全部价款合计为10.2万元,另支付代收临时牌照费200元,购买工具件及零配件共计3100元,其应纳车辆购置税为( )元。
教师要做好学生的心理辅导工作,应该()。
下面二叉树中序遍历结果是()。
Attheapartment,wefoundanunshaven,grey-hairedmansittinginashabbyrecliner.Hehadan【B1】______grinonhisface.His
A、Anannualcyclingevent.B、MajorCanadianbicycleraces.C、Thecontributionofcyclingtohealth.D、Howtoincreaseone’sspee
最新回复
(
0
)