首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dietetics(营养学)is the application of the science of nutrition(营养)to the selection and preparation of foods, in health and disease
Dietetics(营养学)is the application of the science of nutrition(营养)to the selection and preparation of foods, in health and disease
admin
2014-10-30
43
问题
Dietetics(营养学)is the application of the science of nutrition(营养)to the selection and preparation of foods, in health and disease. A dietitian is specially trained to give practical advice to individuals about their diets. He / she will have received training in a hospital and / or community setting as part of his / her course. Many dietitians are employed in the NHS(National Health Service). They work with both healthy and sick people, as well as their families. With patients who need special diets, dietitians use their scientific knowledge to provide practical information that is appropriate to the patient’s medical history and lifestyle.
These days a large number of dietitians spend some or all of their time working in the community rather than in a hospital. Many of these have full conditions to apply for registration in public health nutrition as well as being registered dietitians(RD). In the community, the dietitian’s work is more about health education, although many also run clinics(诊所)for people who need specialists’ suggestions about the right diet. Dietitians also work in research, the food industry, government, the media and education. Information about part-time dietitians is available from the Freelance Dietitians Group of the British Dietetic Association.
It is necessary to have a degree(BSc or MSc)in nutrition and dietetics to work as a dietitian. The British Dietetic Association has information about qualifying as a dietitian. There exist undergraduate and postgraduate degrees for a qualified dietitian who has finished required courses.
Which of the following is TRUE according to the passage?
选项
A、Dietitians work in hospitals for a longer time than in the community.
B、British dietitians have wide choices for their work.
C、The dietitians in the community care more about the health research than health education.
D、The dietitians just work together with the healthy people.
答案
B
解析
推理判断题。本题询问下面哪一项说法符合文章内容。根据第二段第四句话可知,英国的营养师可以在研究部门、食品行业、媒体等很多部门工作,说明他们的工作领域宽广,故选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/msiK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Languageskill.B、Computerskill.C、Communicationskill.D、Writingskill.B根据Areyoucomputertrained?可知,他对所招人员的计算机技能感兴趣。
Expertssaychildrencanbeginlearningasecondlanguageinpreschool,andshouldbeginbeforetheageoftentotakeadvantage
A、NewYork.B、LosAngeles.C、Washington.D、SanFrancisco.B对话的一开始就提供了重要的信息,所以一定要听清楚开头I’dliketobookatickettoLosAngeles,由此
A、AspeechonTV.B、AmeetingwiththePresident.C、Areportinthenewspaper.D、Atelephonemeeting.A由Howdidyoulike可知女士在询问男
ShortCoursesInordertoprovideopportunitiesforindividualorgroupinternationalstudentsandvisitorstoimproveChine
Thesportsmeeting(hold)______inGuangzhoutomorrowisboundtobesuccessful.
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganothertrendthatisdisturbing.Somepeoplearechoosin
Words5000istheonlybookthat______thesewords.
A、Theabilitytofallfromahighbuilding.B、Theabilitytosurviveafallofahighbuilding.C、Theabilitytokeepbalance.D
Mrs.Morrisoninvitedustotheparty,butourwork______,wepolitelyrefusedherinvitation.
随机试题
公民、法人或者其他组织对行政强制措施决定不服的,可以提起行政复议()
在Windows资源管理器的左窗格中的目录图标上,有“+”号的表示()。
不同性质的统计资料,一般来讲
病人,男性,30岁,突发右上腹疼痛12h,为阵发性钻顶样绞痛,无黄疸,体温37.5℃,心率78次/分,血压14.6/9.3kPa(110/70mmHg),腹软,剑突下压痛,无反跳痛及肌紧张,肠鸣音正常。下列诊断哪项可能性大
桥梁附属设施包括()。
现代社区最基础的、也是最重要的社会功能是()。
德国莱比锡“世界最美的书”评选工作圆满结束,获得2009年度“中国最美的书”称号的《诗经》一书,荣获今年“世界最美的书”称号。参加评选活动的共有32个国家和地区,参评图书达到634种,总品种数较去年增长1.28%。中国获奖图书《诗经》由刘晓翔设计,因其典雅
左侧图形是由右侧图形中的()项组成。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
Aschoolisbeingaskedtoapologizetothefamilyofaboyitprosecutedfortruancy.Theboywas【C1】______ashaving"schoolp
最新回复
(
0
)